сПоделете 67

• 23 443
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 90
Вчера отново видях funnel cloud. Много са красиви.
Ако докосне земята, вече е торнадо.

# 91
Да споделя и аз - не съм блъскал кола, но в мен да. Но съм блъскал дете в 4 клас преди десетина години в центъра на града - тичаше пред мен на пешеходна пътека и след удара излетя на 7-8 метра, а аз си представях как ми носят кекс в затвора. Както каза Рокси в началото нищо не чувствах, освен желание да го заведа колкото може по-бързо до болницата. В следващия момент видях 3-4 шофьора от спрелите на кръстовището коли слезли и ми говорят че ще свидетелстват как хлапето е пресякло на червено и тогава осъзнах ситуацията. Прегледаха го  - нищо му нямаше, освен синьо по коляното. На другия ден доктора ми каза че го оставил на баба му у тях и тя го погнала с метлата - за малко да го пребие от бой, ако не е бил той. А мен ме изтресе яко вечерта - съжаление, вина, притеснение и мъгла в размислите.... На никой не го пожелавам, дори и невинен да е, макар че бях виждал къде по-смазващи картини на катастрофи и смазани хора

# 92
Споделям че спорта определено ми действа добре
вече излизам от депресията!
Лошото е че трябва постоянство пък при мен го няма!!!!

# 93
Имах един приятел ,преди години - кара от Западен парк ,вече сме на Плиска и той - абе ,много е тъмно - аа ,ми аз не съм пуснал фаровете .после имах неблагоразумието пак да се повозя с него - ударихме се зверски с едно такси ,в него имаше и бебе ..Добре ,че нищо му нямаше .Това става пред моя блок ,при което баща ми излиза и казва - е ,добре ,че са си ударили главите ,а не нещо друго .
Този тип още шофира ..

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 17:35 от Андромеда

# 94
Споделям, че тая тема се е превърнала в отчетна

И здравословно-лекарска. Mr. Green
Ох, дано да доживея до БГ-бабба, да видите какви оплаквания ще ви редя там. (Отсега ме болят колената; за к'во бягам, не знам: проЗДа съм и туйто.)

Гаргамела, какво значи кила назад: назад от целта или надолу по скалата? А на мен форума ми действа надебеляващо.  smile3502 А да, затова бягам, сетих се.

# 95
Оххх, в края на работния ден се хиля като тиква (а защо като???  Mr. Green Mr. Green).
Много е интересна работата с клиенти.  Joy
Особено с мъже. hahaha
Наздраве в буквалния смисъл на Сопрано и барабалекс да му направи домашна магия за изгонване на херпесозостероангино образуванията.

# 96
Наздраве в буквалния смисъл на Сопрано и барабалекс да му направи домашна магия за изгонване на херпесозостероангино образуванията.
Жоз, ако е Зостер - лошо, много лошо. Той не е онзи от настинка, по устата и носа. Този е лабиален Peace

Споделям, че просто аз и стола пред компа днес сме едно цяло ooooh!
И това споделям Mr. Green Joy Joy

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 18:35 от Балу

# 97
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че делото мина леко и бързо.
Споделям, че тази вечер пак ще броя звездите до сред нощ ...
Споделям, че симпатизирам на много от вас и че се чувствам добре тук.

# 98
Изневерих ви със свекърите този уикенд,
доста пихме, влезте ми в положението.
Мерси.

# 99
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че пак забелихме пишока на малчо /съвсем малко, но мястото е много болезнено/. Сега като чишка плаче - аз плача с него. Сгушва се в мен и хълца "Буба, боли .. Cry", а като знам, че аз му го причиних това, ми става още по-зле. Нали уж е за добро ...

# 100
Попремивай е с отвара от смрадлика.
Точно сега са бере и суши на сянка на клончета.
В билковите аптеки и викат тетра.
Ще дойде ден сам да си забелва пишока.

# 101
Споделям, че почистих къщата; измих 24м2 почти бели плочки (що ли послушах мъж ми и собственоръчно ги купих Banghead ); забърках макарони на фурна и това само за час и малко. Колко било бързо и лесно, ама трудно се започва. Laughing Чувствам лек прилив на по-добро настроение.

# 102
Добре, три дни издържах без да пиша в темата.
Кат гледам, обаче, наистина тя заприличала на отчетни. Rolling Eyes

Споделям плодотворен понеделник, който започна в 4.30 сутринта. Crazy Просто не е истина колко работа ми мина през ръцете, а денят още не е свършил. Европейското не ми влияе на живота, ама никак.(това беше за Разплитащият) Днес съм доволна от себе си;  сияеща и щастлива отивам да правя салата за ракията.
тони, съчувствам ти. Наздраве!
Лиске,  чудя се дали да ти  влеза в положение, защото ако някой ме моли да му влеза в положението това означава, че то е незавидно. Mr. Green

# 103
Споделям мидена салатка и студена биричка beer

# 104
Споделям абревиатура РУИК. Какъвто министъра, такваз и абревиатурата.

Общи условия

Активация на акаунт