сПоделете 67

• 23 469
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 870
Дали да пусна анкета, наистина? Имам сериозна причина да питам, но ще ви я кажа по-късно.
Кифле, аз искам да знам, ако си го сложа за аватар, дали ще има възмУтени. Не че ще го сложа, де.

# 871
Ха,сетих се нещо. Жоро нула едно едно време как все ходеше в Син Сити в събота, а откарваше съботната нощ в Клюкарника.

Няма ли пиано барове, клубове, бирарии за вас тая вечер? Не ви ли се излиза на прохладно на разходка... Аз нямам сили, а така ми се мотае.

# 872
 Втората снимка има секс заряд и нежност става за мъж, което не означава, че възмутени няма да има.

# 873
  • тъгата в мен
Х
Няма ли пиано барове, клубове, бирарии за вас тая вечер? Не ви ли се излиза на прохладно на разходка... Аз нямам сили, а така ми се мотае.
Излиза ми се,ама имам дете,което спи и няма сили и мотан мъж Joy

# 874
Малката ме скапа - цял ден. Освен тва съм с ангина и не пия, за кво да излизам?
Дещо, не ми подминавай постовете, виж аз как ти се оправдах.

# 875
Ух, аз не знам какво се има предвид под хамалски.
Първият нали вече беше нечий аватар, простете не помня на кого. Как да го взема насеризно, тва от няква комедия сигурно. Вторият не ми е секси, плаши ме леко тоя и ми изглежда нечистоплътен и мазен. Самата постановка е яка, аз лично обичам така, но конкретното тая картинката не ме кефи, агресивно ми идва, все едно ще я убива. Може би съм прекалено бременна и чуФствителна и не схващам арт изпълнението. Чак възмутена няма да съм, но не ми е естетично.

А, на Сврачето аватара.

# 876
  • тъгата в мен
ЕЕЕЕЕ,Де Що.. лично ли да го приема?Та аз съм 1 пост преди теб-хич ли пък не ме видя..(язък ти за ника)
Спирам за тази вечер ,защото се оливам с участието си!А и чувството ми, не ме лъже,за което!
п.п.
мерси Laughing(след редактиране) Wink

# 877
Тони, сподели защо питаш за аватарите, защото ще ме съсипе любопитството. Освен това трябва да мина през банята и да спя, че утре като им се явя със сенки до брадичката на кокошата среща, ще се носят легенди за изтерзания ми вид... Mr. Green Всъщност, ако не си легна след малко, няма да мога въобще да ида, защото няма да мога да стана до 11 часа!

# 878
Първият ми е направо комичен и несериозен, а вторият...брутален, но някак нагласен...не ми е уловен мига....
Хамалски не ми е нито един от двата Grinning

# 879
Сопрано, не мина ли таз ангина, бре?
И двата  аватара ги предпочитам пред некои други. Grinning

# 880
# 881
Балу, ако ви кажа защо, ще наклоня везните, а точно това не искам.
Дренке, при мен всичко е сериозно, дори и една проста ангина.

# 882
Че то няма несериозна болест, ама все пак.
Пропуснах- Копривке, честито! Лека и безпроблемна!

# 883
По-хамалски ми е втората, първата ми е несериозна. Втората според мен не е хванала точната емоция, изглежда една идея по-агресивна отколкото трябва и това я прави хамалска.

# 884
Жози, не лудвай, че чак мен ме заболява.

ДеЩо, билетът до София и обратно е
250 евро. Монополистите яко държат.

Ео, уведомява или осведомява? Все пак.

Сопранчо, първият аватар е смехотворен.
Разочарована майка на бъдещ пожарникар
млати Бате Енчо. Гледам й техниката и крада.
Чудя се, дали кютекът почва с удара в гърдите,
а следващите четири шамара следват, или пък
този удар е поантата, короната, триумфът...
Да си цапам ръцете с мъж така,  си е баш хамалогия.
Вторият аватар бъзди на брутален, откровен и бърз
секс на открито, придружен от хамалска лексика.
Което не го прави по-хамалски от първия обаче.

Доня Коприва, честито! Коя ще е следващата? Залози?

Общи условия

Активация на акаунт