сПоделете 67

• 23 478
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 855
Това е първата смислена дума на малкия.
Мама, баба и ало не ги броя.  Grinning

# 856
Споделям много изморен мъж, който спи от шест часа следобед насам, а какво ли ще прави нощес??   Понякога си мисля, че цената за това да живееш нормално е прекалено висока. И аз я плащам....и оня ден пак получих болки в сърцето .
Докъде ли ще стигнем?

# 857
Плейбой нито титлата, нито списанието представляват някакъв интерес за мен, ТС.
Както е видно миналата година пръста си не мръднах, да те издухам.
А каките в списанието са толкова лустросани, че няма и накъде повече. По една бенка да им слагаха поне.
А виждали ли сте списание едно? Аз защо не съм го виждал, да не би да не стига до североизточните провинции?
Списание едно

Вълк, е*авам те, не се коркай. Благодаря, все пак за пръста, много се бях притеснил, ей, сън не ме ловеше.
Списание Плейбой е на Хю Хефнър и се прави по строги правила.
Списание Едно е на капиталци.

Жози, аз съм само консуматор, сори.

# 858
  • Sf
Жози, разпредели плащането на цената... Моля те! Може би е настъпил момент за един хубав разговор...

Е, такива цици няма...

# 859
Жози, разпредели плащането на цената... Моля те! Може би е настъпил момент за един хубав разговор...
Нищо няма да промени разговора, слънце, нищо. Аз имам висока степен на деформация .....оня ден си говорихме с единия шеф  за това, че да работиш нашия тип работа ТРЯБВА да си повреден .....лекичко.
Лека ви нощ.

# 860
Едно време си купувах списание Едно.
Иначе в Плевен вече го има, но пък не си го купувам.
Споделих ли за гъза на географията?
Няма кино за мен, няма и Мечо Пух за детето.
Нямам пари за самолет до Сф, в друго не смея да се качвам. Колко всъщност е билета за самолет отиване и връщане? А колко е билета за Мечо Пух? Пък то и летището в Долна Митрополия едва ли вече работи...

Споделям много много нервност, хормони ли не бяха, сълзи ли, сополи ли.

# 861
  • тъгата в мен
...Аз сега съм в следното положение-хрупам една израелска подправка от буркана (лук, стафиди,
Външно се впечатлих от съставките на гореспоменатата подправка...Бая екзотично ми  звучи?

# 862
Обади ми се бившият от Пловдив  Shocked
Усведоми ме, че това е новият му номер, загубил си бил другите телефони.
Интересно защо 2 дни преди рождения си ден ми се обажда, за да ми каже новия си номер. Сигурно иска да му звънна  Joy
Също така се преместил да живее във Варна .
Не му вярвам за това обаче Thinking Обича да си послъгва.

Днес една госпожа в ХИТ ме попита къде са олиото и захарта. След като я погледнах тъпо, тя се извини, ризата ми приличала на ризите на работничките.
Ризата ми беше на червено и синьо райе.
Тези на работничките на лилаво и черно райе.
 Laughing
А най-странното беше, че след госпожата, един друг господин реши да ме пита.
ТАя риза няма да я нося повече там, само да бъркам хората.
 Crazy

# 863

Днес една госпожа в ХИТ ме попита къде са олиото и захарта.
.............
Ризата ми беше на червено и синьо райе.
.............
И аз днес бях в ХИТ. Ризите на работещите в този в Мл.4 са на синьо и червено райе. Rolling Eyes

# 864
Прилича на това, което е най-долу в ляво.
Представлява изсушен лук, с подправки, стафиди няколко вида, сол, пържен фъстък, едни мноооого големи стафиди и още някакви неща, перфектно е за ризото и оризопроизводни.
Продават ги на пазара така както са на снимката.

# 865
Кой аватар е по-хамалски? Първият или вторият? И защо?

# 866
И двата не са ми.
Единият претворява изконното желание на всяка една жена да нашляпа мъжа си, когато не слуша, а другият представя изконното желание на всяка една жена понякога да бъде покорена.
Тони, продължи с търсенето.

Забравих да добавя, купила съм си салфетки с неподходящи мотиви. Ще трябва да си купя нови.
Отпада декупажа до нови наличности.

# 867
  • тъгата в мен
Сопрано, що ви сторих,че  ме набутахте у анкета чак?Боли ме кръста по принцип и не ми е препоръчително извършването на хамалски вид услуги! Не че не ми се е налагало.,разбира се...(аз пък какво се обяснявам по никое време..)

# 868
 Споделям, че и Момчил вече е наясно, че няма дядо Коледа. Дойде и неговия ред да попита "Всъщност вие ли купувате подаръците?", друг е въпросът, че ми косваше по-големи усилия да му внуша, да не седне сега да осведомява де що види дете и да просветлява масита и не съм сигурна, че успях.
 Фрида, аз и декупажа не се сработихме много добре, очакваните блестящи резултати, не бяха чак толкова блестящи, накрая харизах салфетките за колекцията на Димана и се задоволявам с просто визуализиране, колко всъщност съм добра.

Вторият е по-хамалски Сопрано, дори и на кабинка на ТИР ще седи добре. Първия си е женски.

# 869
Първият. Боят не е средство за постигане на каквото и да било.

Общи условия

Активация на акаунт