Операция на дискова херния - 2

• 199 156
  • 967
  •   1
Отговори
# 180
ОК ,

И аз днес боядисвах на климатик Laughing Одеве пробвах без него , обаче латексът се точи и не покрива . Вече ще приключваме с мазалото . А вие какво сте го правили тоя климатик ,че не иска да работи  Laughing

# 181
  • София
Специалисти наистина има в Пирогов и не се сещам Бусарски и Романски къде оперират .

Проф. Романски оперира в болница "Св. Наум". Според моята невроложка ще ми трябват 3000лв., ако реша да се оперирам при него. Thinking

Леле, Елпида, свършва ви мазането, а ти тъкмо си загряла! Дали да не те поканя да се прехвърлиш в къщи? Хем ще мажем, хем ще си споделяме болежките!  Joy  Joy Joy

# 182
Специалисти наистина има в Пирогов и не се сещам Бусарски и Романски къде оперират .

Проф. Романски оперира в болница "Св. Наум". Според моята невроложка ще ми трябват 3000лв., ако реша да се оперирам при него. Thinking

Леле, Елпида, свършва ви мазането, а ти тъкмо си загряла! Дали да не те поканя да се прехвърлиш в къщи? Хем ще мажем, хем ще си споделяме болежките!  Joy  Joy Joy
3000-4000 Wink

# 183
  • София

Значи права е била невроложката...

mimzy, добре дошла в темата!   bouquet
Радвам се, че си добре, дано така да е и занапред! Hug

# 184
  • Бургас
Здравейте момичета
Благодаря много за поздравите
Страшно ви се радвам на всички такива оптимиски сте и ми е мн ободряващо да ви чета.
Мен доста ме наболява кръста ама няма да се давам,мъкнем се с дребуса всеки ден на плаж,а другата седмица заминаваме на лагер в Трявна.
После съм намислила да си направя физиотерапия,а края на юли съм на солниците
dzupo може да се засечем.
Ако знаете някакъв подходящт спорт за нашите болежки пишете,защото съм решила да се оправям и в края на лятото живот и здраве да почваме втори номер бебе.

Пожелавам ви лека и безболка вечер Heart Eyes

# 185
  • София

Ако знаете някакъв подходящт спорт за нашите болежки пишете,защото съм решила да се оправям и в края на лятото живот и здраве да почваме втори номер бебе.

Elia, плуването е супер!   sport027 

# 186
Мале , какви пари хвърчат ,  при положение , че операцията на неусложнена дискова херния е по клинична пътека .

Софи ,

И ти ли имаш мераци да латексираш ?  По принцип е много приятно и аз го свързвам с рисуването ( навремето много обичах да рисувам ) . Сега само забавлявам децата на наши приятели  с разни рисунки . КУлминацията при мен ще е купуването на пердетата . МАлеее , като дете чакам този момент  Heart Eyes
На всичко отгоре трябва да се стягам и за концерта на Мanowar  в Каварна  Peace Е , няма как да покажа знака на металите  Joy
Лек ден на всички и ако можете игнорирайте болката .

Еlia ,

Почвай да плуваш .  Късмет с втората буба

# 187
Някой от вас забелязал ли е ,че обувките му стискат . При мен е десният крак , който най пострада от дисковата херния .
Минавам на следващия номер обувки  Laughing Обаче трябва десният да ми е 38 , а левият - 37 номер 

# 188
  • София
Аз, аз! При мен също десният, който е засегнат.  Grinning

Можем да развием бизнес - обувки за диско(во) хернийни маниаци.   Laughing

Елпида, кога е концертът?  Hug Ще чакаме новини.

# 189
На 5-ти юли  е концертът .

# 190
Elpida, климатикът беше наблъскан с боклуци от шкуренето след шпакловката. То си беше цяла одисея и си е за нова тема. Аз участвах в ремонта с едно малко столче, което си разнасях из целия апартамент. Но смелостта ми стигна само до свалянето на тапети. Чак такъв героизъм да се раздвижвам с валека... - много аплодисменти имаш от мен!

# 191
Някой от вас забелязал ли е ,че обувките му стискат . При мен е десният крак , който най пострада от дисковата херния .
Минавам на следващия номер обувки  Laughing Обаче трябва десният да ми е 38 , а левият - 37 номер 
Напълно вярно! И при мен се получава едно подуване и то на двата крака. Уж само десният беше с пареза. И съм след операция. А за обувките - да споделя моята мъка. Мога да нося само ортопедични обувки и всичките ми сладурски обувки са прибрани в килера. Опитах преди два дни да нося чехли, които бяха малко по-високи и на третия час всички мускули ме боляха.

# 192
Мале , ОК , как може да съсипете климатика с шпакловане около него ! Че и шкурене . Нашият беше покрит старателно при тия процедури . Е , без шпакловането , защото ще лепим тапети . Нашите тапети в другите стаи се сваляха от горе до долу безникакви проблеми . Само тия в спалнята дадоха зор , но не съм ги сваляла аз , а една леля . Чак толкова няма да си рискувам здравето .
А за столчето хахаха и аз си разкарвам едно такова височко и ми върши екстра работа . Не мога да разнасям масата , защото тя ми е по- удобна , иначе и нея са съм помъкнала .Само за коридора ще я тътря  Joy
Благодаря за аплодисментите  bowuu

# 193

Значи права е била невроложката...

mimzy, добре дошла в темата!   bouquet
Радвам се, че си добре, дано така да е и занапред! Hug
Благодаря ти миличка  bouquetАко операцията е наложителна,отиди при Бусарски.Не го харесвам много,но екипа му е най-добрия.Взимат повечко пари,но съ вършат работата както трябва.Преди да стигна до него,обиколих много лекари и ,честно да ти кажа,останах разочарована.За всички беше супер сложна и рискова операция,затова и никой не ми даде отговор какъв ще е крайния резултат SadНали се сещаш какво преживях тогава!Отивам при доктор , а той ми казва: "Ела да оперираме ,плащаш си ,а след операцията.......ще видиме какво става ShockedОтидох при Бусарски ,а той ми каза,че е като цяло рутинна операция,малко по-сложна ,но със сигурност ще си тръгна на собствен ход , т.е. могат да направят така,че да се оправя Simple SmileТова ми беше достатъчно WinkИ ето ме , след 7 години съм ОК Wink WinkПлаща се повечко,защото ще ти трябват едни допълнителни 350-500 лв. отделно от 3 000 - 4 000 -те лева за операция,но ще забравиш за проблема веднъж завинаги Simple SmileНе съм лекар,нито роднина на Бусарски или някой от екипа му,но съм впечатлена от качествата на тези хора,а когато става дума за живота и здравето на човек,трябва да се търси най-доброто ,колкото и скъпо да е то! WinkАко имаш нужда от информация и мога да помогна-питай Simple SmileМинала съм по този път Wink

# 194
  • Бургас
Здравейте
И днес се изкапахме в морето.Искам само да попитам може ли от водата да стане някаква реакция,че бая ме наболява.
Elepida и моя мъж ще е на рокфеста в каварна може и заедно да дивеете.

Общи условия

Активация на акаунт