Операция на дискова херния - 2

• 199 110
  • 967
  •   1
Отговори
# 495
Криси,дх не е най страшното.Има къде къде по страшни заболявания.Аз съм с дх поне от 15г не съм умряла.Всеки 2ри има проблеми с гръбнака.Сигурно е попаднала на "големи специалисти"Щом единия казва едно, а другия друго.В крайна сметка диагнозата е написана на заключението от ямр.Няма да забравя преди години когато ми поставиха диагнозата, как личната ми каза "това не се лекува"Не че не беше права,но в такива моменти лекаря е длъжен да те окуражи и да каже ,че ще направи всичко необходимо.За съжаление такива лекари се срещат рядко.Не се шашкай толкова.Ако наистина се налага операция няма защо да чака.Има много успешни операции.Тя все още е в началото на лечението.

# 496
Всъщност тази вечер разбрах ,че съм сгрешила малко.Не са две, а една ДХ м/у 4ти и 5ти шиен прешлен.
Тук при вас мога ли да питам за един доктор дали знаете нещо, и ли е против правилата?

# 497
  • София
Здравейте,
Вчера смятам, че имах късмет, защото само за час си оправих документите в НОИ. Сега вече чакам заминаването. Hug
Krisis, питай си спокойно.  Peace

# 498
Момичета,този въпрос го пуснах като отделна тема,ама никой не ми отговаря Sad и затова ще пробвам и при вас:Някой пробвал ли е лазерно лечение?Върши ли някаква работа?

# 499
Какво имаш в предвид под лазарно лечение?Аз съм ходила на лазер терапия,ако за това питаш.При мене нямаше ефект.В чужбина се използва и при операцията на дх.С него се заздравява диска.Но това е друго.Най вероятно са ти предложили лазер във физ терапията?

# 500
Не,нямам предвид операция с лазер,а облъчване(правилно ли е да се каже така?) на хернията ,с цел обезболяване и "уж" калциране-поне така каза лекарят.Мъжът ми страда от този проблем,но аз не съм много на ясно дали има сигурно и окончателно решение на това заболяване-досега сме пробвали хапчета,инжекции(почти никакъв ефект),Павел Баня(добър резултат,обаче временен).Операцията,като вариант,много ни притеснява и се надявам да не се стигне до там.

# 501
Направих си 3 процедури,толкова ми назначиха.Нямаше ефект.Дори и временен.При него може да помогне.Какви са му оплакванията в момента?При дх ефекта е временен.Така ,че ако баните му помагат , да ходи там.

# 502
Момичета,този въпрос го пуснах като отделна тема,ама никой не ми отговаря Sad и затова ще пробвам и при вас:Някой пробвал ли е лазерно лечение?Върши ли някаква работа?

Аз направих 10 процедури. Имам значително облекчение, но все пак всичко е индивидуално. Физиотерапията ми беше съчетана и с озонови инжекции.
ДХ ми е между 5 и 6 шиен прешлен.

Успех Peace

# 503
Къде си прави инжекциите с озон?

# 504
Къде си прави инжекциите с озон?

тук

Доволна съм дотам, че не ме боли непоносимо, но съм далеч от мисълта, че всичко е наред...

# 505
Снощи хванах някакви минутки от предаване  , в което обясняваха ,че има нов метод за опериране на размазани прешлени и прешлени с ДХ без да се използват традиционните титаниеви пластини. Дадоха как се вкарва някакво вещество в самия диск и го калцирва.Първите операции са извършени в болница "Св.Иван Рилски".Някой да е гледал предаването?

# 506
Гледах нещо подобно ,но мисля че ставаше въпрос за счупени прешлени,които се попълват с цимент.Не го гледах от начало и не можах да разбера.Мисля ,че този цимент се вкарва в прешлена,а дх е излизане от диска.Сещаш ли се по коя програма го даваха ,ако е по бтв да пробвам да го изтегля.Ванилия как са нещата при вас?

# 507
Ами на 8.09 влиза в болница и предполагам на другия ден ще е операцията. Хирургът му все още е в отпуск, но му прати смс с тази информация. Стафилококите се оказа излекувани още на 19.08, но се налага още да чакаме. Confused Ако знаехме, че така ще се наредят нещата, можеше спокойно да си отидем до БГ, връщането ни беше планирано за 7.09.

# 508
Здравейте всички ,

Отново съм само за малко във форума , защото все още съм на почивка . Преди малко гледах едно предаване по СКАТ с доцент КАракостов , който работи към Св.Ив. Рилски и предлага нов метод за лечение на дискви хернии . За съжаление не можах да го хвана от самото начало , но искам да попитам дали някой от вас , съфорумци , е чувал нещо за него и дали има преки впечатления .

# 509
Елпида,за съжаление и аз не можах да го гледам от начало.Ставаше въпрос за някаква минивазивна техника на пресни дх и дх които не са излезли напълно.Отначало си помислих ,че става въпрос за дисколиза.

Общи условия

Активация на акаунт