Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
-
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
-
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
-
Какви са очакванията след акупунктура за дискова херния и какви са ефектите на озонотерапията?
-
Какво е балнеолечение и какви процедури включва?

Не правя реклама,а изказвам мнение ,защото благодарение на този екип 6 г. след тежка операция ,аз съм в перфектно състояние! Предполагам ,че д-р Каракостов е в техния екип. Обади се в болницата и ако е там ще те свържат
, но досега рових за телефони в нета и нищо не намерих. Дали някой може да ми помогне
НА морето много плувах , но един ден доста ме заболя кракът , та се чудя дали аз нещо сбърках или плуването не е за дискова херния . Но не смятам да се отказвам . Само че в моя град единият басейн бил "пълен " със сифилис , другият - с трипер хахахаха . Ако е вярно , де . Ще се срещна с невроложката си тази седмица да ми даде някои насоки , защото не смятам да се отказвам . Октомври месец ще посетя някой балнеосанаториум , за да се подготвя за зимата . С падането на температурите по -често ще ни боли , но няма да се предаваме ! Продължавам да не вярвам много в оперативния метод на лечение на дисковите хернии и засега смятам да не прибягвам към него . Лек ден на всички , повечко движение , по -малко застояване на " неудобни столове " и кураж - това наистина не е най - тежкото заболяване . КОлко много заболявания има , които обричат човек на инвалидизация !
КОлкото до психично болните - аз смятам , че именно те са нормалните , понеже са установили , че имат някакъв проблем и решили да го лекуват , за да не бъдат в тежест на околните .Колко хора познавам , дето се имат за нормални , ама са си баш за лудницата . Във връзка със спомената от теб българска държава , та и политиците ни ... Че и лекарите ни ! Вече съм писала какви зловещи срещи съм имала със себеподобните си
нямам време да прочета всичко по темата,за което се извинявам