Операция на дискова херния - 2

• 199 358
  • 967
  •   1
Отговори
# 705
bubolina,един съвет-искай ЯМР на главата!
Успех и здраве на всички!!
Извинявам се,ама защо ЯМР на главата?НЕ е много редно да се стряскат така хората,при положение,че на момичето му е доказан проблема с дх.Едва ли при съмнение за проблем на главата,лекуващите й лекари не биха й обърнали специално внимание и не биха търсили проблема другаде.
Казвам го,защото в началото една невроложка едва ли не ме изкара ,че имам тумор в мозъка,затова ми изтръпва ръката и крака и имам слабост и тн.И когато ме прати на скенер на главата във ВМА направо ми се изсмяха и отказаха да ми направят,просто казаха,че това са пълни глупости,че проблема на гръбначния стълб си е ясно видим и че не е нужно да си облъчвам и главата.

# 706
а да попитам,вероятно сте по-осведомени,някой знае ли колко ще ми струва ЯМР на 2 отдела на гръбначния стълб,защото ще правя на шийни и поясни прешлени и искам да съм подготвена за цената  newsm78, да не изпадна в истерия  Laughing

# 707
а да попитам,вероятно сте по-осведомени,някой знае ли колко ще ми струва ЯМР на 2 отдела на гръбначния стълб,защото ще правя на шийни и поясни прешлени и искам да съм подготвена за цената  newsm78, да не изпадна в истерия  Laughing

Зависи къде се прави ЯМР.
Ще ти дам само примери. Във Варна В Университетска болница Света Марина на отдел от гръбнака е 300лв.
В Русе на отдел е 250лв.  На друго място съм чувала 200.
Значи на два отдела ще е от400 или до600 в зависимост от лечебното заведение.

# 708
  • Димитровград
Да,монами защо пък точно на главата да не намекваш че не съм добре с главния,просто разказвам патилата си да не мислиш че съм искала да стане така,напротив винаги съм била с положителна нагласа че всичко ще се оправи,утре ще посетя една невроложка за да и покажа ЯМР и да чуя нейното мнение.Желая на всички много здраве,и да не се отчайвате като мен!

# 709
 HugЗдравейте и извинявайте,ако сте се стреснали,но при мен така се случи и исках,ако може да се нарече помощ,да помогна и на др.да не страдат така.От 7 год.имам доказани 3 дх-на шия,на гръбнак и на поясен отдел.Миналата год.се реших на операция на тор.отдел-абсолютно никакво подобрение!Реших ,че 1 год.по-късно ще ми напр.2-ра -на поясен отдел.Обаче за по сигурно отидох при един проф.,който като ми видя всички ЯМР ,каза че ненужно са ме рязали-проблемите ми вероятно са от по-горно ниво.Прати ме на ЯМР на глава и шия и едновременно наблюдаваше на монитора-извода му заедно с рентгенолога е МС!Тя е била причина за вс.ми оплаквания.Много изчетох за нея и ми се струва ,че не се доближавам много-мн.до нея,затова ще ме приемат в болница 3 дни за по-точна диагноза.Това е-знам,че няма излекувани от нея,но поне няма вече да ме режат!! Cry bowuu

# 710
Монами   bouquet Hug надявам се не си се засегнала,но твоя проблем наистина е интересен,в смисъл,явно може наистина проблемите да идват от друго място.Дръж ни в течение  Peace А би ли споделила какви са твоите оплаквания?

# 711
 Crossing ArmsБях писала по-преди за моите оплаквания-болят ме краката,кръста, не задържам урина,ходенето на по-вече от 150 м е лукс-краката ми натежават все едно са оловни.Когато седя дълго време седнала ми е трудно да стана ,раздвижа се малко и всичко е наред.При мен това състояние е от 7-8 год.без затихване на болките,както пишат за мс,че има периоди на затишие и кризи.От почти толкова време имам и проблеми с очите-астигматизъм,а не както при мс губене на зрение и поява.Ходила съм 2 год.подред на П.Баня ,на физиотерапия,масажи,но нищо не ми помогна.Понякога по левия ми крак преминава гореща вълна,като ток,но не и по гръбнака-поне за сега!Имам и болки в ходилата и парене.
Може и за друго да се сетя по-късно,но стига за сега и по това време с оплакванията!

ЛЕКА И БЕЗБОЛЕЗНЕНА НОЩ НА ВСИЧКИ!!! bowuu

# 712
  • Димитровград
И аз се извинявам на монами,не разбрах че говори сериозно,съжалявам наистина за проблема ти,монами много е важно да имаш правилната диагноза,тя е половината част от успешното лечение.

# 713
Не съм сигурна,ама мисля,че ОК беше писала за Добрич,че ЯМР на целия гръбнак струва 160лв.Прегледай какво е писала.Аз платих за кръста 250лв.Монами кога ти казаха за МС.Аз в един момент също се замислих за подобна диагноза,но после реших да не си пълня главата с глупости.Имай кураж при правилно лечение нещата ще се подобрят.Една съседка ми каза,че дъщеря и много дълго време е имала някакви проблеми и все са я лекували за дископатия.Едва когато отишла на работа в Гърция са и направили нужните изследвания и са и поставили диагноза МС.В момента се лекувала с някакви инжекции и била добре.

# 714
А какво е мс-не ми е ясно или не се сещам

# 715
Множествена склероза

# 716
 Tired коварно заболяване!

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 16:12 от didolinkata

# 717
 Rolling EyesБлагодаря ви,утре влизам в болница за уточняване на диагнозата.Снощи влязох във форум за мс и научих много за патилата на хора,като мен!!
Аз си се надявам,че не това е моето заболяване!Но дори и така да е ,каквото дойде! #2gunfire Simple Smile

# 718
миличката!  Praynig дано не е това,с теб сме! Hug

# 719
Монами,дано всичко да е наред!Желая ти оздравяване!Като се прибереш пиши!Дано този път попаднеш наистина на добри специалисти!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт