Операция на дискова херния - 2

• 199 169
  • 967
  •   1
Отговори
# 870
Eeeee , dzupo ,
Tи разбираш повече от вина . МОже да се каже ,че аз едва прохождам в тая област  Laughing

# 871
Здравейте!Прибрах се снощи.Ще пиша после.Добре съм.

# 872
  • Димитровград
Здравей аха,радваме се че се върна и си добре,чакаме подробности,леко възстановяване и приятен ден от мен Hug

# 873
  • София
Здравей, Аха! Радваме се, че си тук и че имаш добри новини!  Hug

Елпи, Дзупо, наздраве и от мен!  cheers

# 874
Здравейте!Прибрах се снощи.Ще пиша после.Добре съм.

Най-накрая,Aha! Вече се притеснявахме! Пиши когато си в състояние.

# 875
Чувствам се по-добре от колкото изглеждам.Малко се поизплаших от вида си снощи като се видях в огледалото.Имам доста изтормозен вид.Операцията беше на 13 .Оперираха и двете нива.Мисля ,че съм добре.Естествено имам болки в кръста и леко в крака,но се надявам да поотминат.Нямам слабост в краката.Изписаха ми само В витамини.На едното ниво хернията е била срастнала понеже е много стара.Имала съм прекъснато коренче,което се е наложило да залепят.Вече ставам и лягам сама.Дори се изкъпах.Надявам се с всеки изминат ден болките да намаляват.После ще пиша пак.

# 876
Добре дошла, Аha!

Радвам се да те видя! Hug Ще чакаме разказ. Grinning

# 877
  • Димитровград
Здравей аха,пиши когато можеш,исках да те питам сложиха ли ти от този гел за който говорихме?

# 878
Здравей аha,най-накрая се появи .Доста време си била в болница.Радвам се много ,че всичко е минало успешно и най-важно,че се чувстваш добре. А за вида ти-не се притеснявай ще се оправиш, след толкова дни лежане и притеснения е нормално.Желая ти бързо възстановяване и да оставиш болката зад гърба си.

# 879
За отговор пуснах темата КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДИСКОВА ХЕРНИЯ. Дано да отговори на повечето въпроси, макар че не засегнах чи гун терапията например. За съжаление не се пестват илюстрациите, а нямам линкове към сайтовете - събирал съм ги с години. Ако намеря нещо ще го посоча допълнително. Д-р Руйчев

# 880
Аха, добре дошла отново! Ще ти трябва време да свикнеш с "новата си самоличност", но щом понатрупаш сили, ще чакаме подробности! Радваме се ,че всичко е минало и то успешно! Дано бъде още по-добре и необратимо!Звучиш бодро и оптимистично, което е чудесно.

# 881
Много се надявам,това което преживях да не се повтаря.Не знам колко са нормални болките ми,но имам чувство,че някой ми е стъпил на кръста.Доктора каза ,че не е.Не мога да пиша защото от децата трудно се уреждам да седна на компютъра.Гел не ми слагаха,доктора постоянно се хилеше като го питам.Каза,че няма нужда от гелове и от лекарства против срастване.Природата щяла да си свърши работата сама.Доколкото разбрах при лумбалните дх се премахва целия диск и на негово място се образува съединителна тъкан.Ако някой иска нещо да пита?

# 882
  • Димитровград
 Simple SmileЗдравей мила аха,много се радвам и аз за теб че всичко е минало добре в което изобщо не се съмнявах и преди операцията.Исках да те питам къде те оперираха и кой лекар ако не е тайна?

# 883
Оперираха ме в Св.Иван Рилски.Др.Г.Георгиев , К .Георгиев и Бусарски.

# 884
Aha,ти ли си избра екипа за операцията?Колко часа беше тя и сигурно с пълна упоикаа.Каква част покрива здравната каса-ако знаеш?Какви прогнози дават лекарите за в бъдеще след операцията.Назначиха ли ти след време упражнения,физиотерапия и т.н.Как е в болницата,отношение на лекари и персонал Това са подробности,които ме интересуват и ако намериш време и имаш възможност пиши

Общи условия

Активация на акаунт