Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
-
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
-
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
-
Какви са очакванията след акупунктура за дискова херния и какви са ефектите на озонотерапията?
-
Какво е балнеолечение и какви процедури включва?
здравейте на всички!на 28 ноември ме изписаха.4 месеца бях на легло,след това започнаха да ме вертикализират,да ме учат да сядам и да вървя по малко.сега вече съм по-добре,ходя с проходилка,храня се сама,сресвам се,мия се и т.н.още не мога да вървя с патерици,както и да се обслужвам самостоятелно.възстановявам се,но всичко става много бавно,а най-много се притеснявам дали ще се възстановя на 100%,за да мога да работя.затова е и молбата ми,някой ако е имал подобен проблем,да ми пише и да ми каже какво е правил за оздравяването си.
". И така дори нямах диагноза. По преценка на моята гинеколожка родих по естествен път с епидурална упойка. Доволна съм от това решение, защото си спестих допълнителни следоперативни болки. От упойката болките изчезнаха и успях да родя нормално. Но като ме отпусна упойката всичко отначало
. Чак след като излязох от болницата и си направих ренгенова снимка ми поставиха диагноза ДХ Л-5. Незнам точно между кои прешлени се поставя упойката, но при мен нямаше проблем, преди нея дори не межех да се разтворя краката и консултациите протичаха само с ехографски преглед. Инфо за упойката сигурно има в нета. Въстанових се благодарение мануална терапия, проведена от кинезитерапевт, не съм пила лекарства заради кърменето. Успех и леко раждане, какъвто и начин да избереш!