Операция на дискова херния - 2

• 199 161
  • 967
  •   1
Отговори
# 885
Aha,ти ли си избра екипа за операцията?Колко часа беше тя и сигурно с пълна упоикаа.Каква част покрива здравната каса-ако знаеш?Какви прогнози дават лекарите за в бъдеще след операцията.Назначиха ли ти след време упражнения,физиотерапия и т.н.Как е в болницата,отношение на лекари и персонал Това са подробности,които ме интересуват и ако намериш време и имаш възможност пиши

Позволявам си да дам мнение,защото аз съм "ходещ" пример за това,че екипа на проф.Бусарски - д-р.Хаджиянев и д-р Мирчев ,са най-добрите неврохирурзи в БГ WinkНЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА,а казвам истината!Преди точно 7 г. аз отидох при тях  със  счупени на парчета 3-ти,4-ти и 5-ти шийни прешлени ,с неясна прогноза за бъдещето според 3-ма специалисти преди това .След многочасова тежка операция(сглобяване),а и до ден днешен болка и проблеми със врата НЯМА!!!!!Няма и титан ,използваха моя кост,за което съм им благодарна!!!Екипа в "Св.Иван Рилски" можеш да си избереш екипа,а болницата е на високо ниво Wink

# 886
 Aha добре дошла , радвам се че си на линия .Всичко е минало успешно, и на две те нива щом си се оперирала  това е добре няма да мислиш за другата страна, за напред , само ще си мислиш хубави неща. Как са децата? Почини си започвай да разказваш.

# 887
Аха, добре дошла и от мен! Пожелавам ти от днес нататък срещите ти с лекари да бъдат само  на маса -с ядене и пиене!Бързо оздравяване!

# 888
Благодаря много!Дано да е така.Много се надявам скоро да се възстановя на 100%.

# 889
  • Бургас
Аха и мен ме оперираха в същата болница на две нива, около 1 месец и половина се чувствах много зле. Сега след почти три месеца след операцията мога да кажа, че съм добре, макар че има още какво да се желае.

За всички, преди седмица ви обещах да ви покажа упражненията които ми дадоха
ето линка:

http://www.compass-bg.net/gimnastika/

# 890
Аха, добре дошла отново! Не се плаши от огледалото- то завижда за твоята подобрена версия.  Бързо възстановяване !
  Болницата и екипите в нея наистина са добри. Съседката също се оперира там. Първо преди 3 г. / когато падна от 4 етаж /  и отново преди 8 месеца / защото напълня 30кг и изкриви пластините/. И  все още получава помощ и подкрепа от Каракостов по телефона! При това безплатно! Заплати единствено пластините, а има и цимент за укрепване. Сега е дори по -активна от преди.

# 891
Не мога да кажа ,че се чувствам зле. Мисля,че болката е нормална след такава операция.Все пак са се ровичкали няколко часа из гръбнака ми и то на две места и е минала само седмица.Въпреки,че един мъж когото оперираха след мен,скочи още в реанимация да ходи и каза ,че почти не усеща болка.Вечер като лежиш на операцията-боли ,а пък и трудно се обръщам.

# 892
aha ,

Добре дошла и от мен  Hug Колко време след като започнаха оплакванията се оперира ?

# 893
Година и 9 месеца ме боли куцам и провлачвам десния крак.Като на моменти като,че ли бях добре.Едната дх е била калцирана и срастнала, другата провиснала в канала.Не съм много сигурна, но май  тази калцираната ми е създавала повече проблеми.Отначало щяха да оперират само едната,но ми направиха още един ямр на който се вижда по- добре.И решиха да са двете.

# 894
  • софия
е добра вечер!
Жалко че ми се налага да се разпиша в тази тема  Sad
проблемите ми са от по-мако от ден , а едва дишам от болка.Никога такова чудо не ми се еслчвало!
Днес ми изтръпна крака, поразходих се малко из апартамента с идеята да мине, ама не!После ме заболя и кръста и сега се чуствам почти парализирана.Много ме боли!Лежах 3 часа, опитах се да си поспя, но освен че плаках и вих от олка, дрго не се полчи.Много бях уплашена, защото не знаех какво  ми се случва.Левият ми крак тотално отказа-кцам като вървя, акато искам да си го преместя когато съм седнала си го повдигам с ръце, защоро иначе болката която седвав кръста е ужасна.От време на време преминава като по силна вълна от кръста към бедрото после отпука, но никога напълно не изчезва.
Ходих в пирогов.Прегледа беше обстоен, но лекаря беше тотално озадачен - бозкаше ми левия крак с някаква иглична, но аз разбрах че е било това едва когато ми ободе и десния - на левия нищо не сетих.Той ни прати във военно медицинска на спешния кабинет.
Там лекраката ми зиписа 4 лекарства за днес и неделя, но в понеделник задължително ми каза при личния и да завдижим пътеката-наоравление за невролог, изследвания сред които задължително каза скенер и елекртомагнитен резонанс ( на мен ми звучат като дно и също, всъщност беше по-сложно завъртяно името на второто)Според нея е дискова херния или дископатия, но я притеснява това отказване на крака ми.

Ами това е.пих лекарствата, отпсна ме леко, колкото да поспя 20 минути, и сега в леглото се чудя накъдеда се завъртя за да ме боли по-малко.Добре че съм с лаптоп.
Благодаря ви че ви има, и извинетъе че ви надх главите.

Дано никой не го боли. Cry

# 895
  • Бургас
Амели, много съжалявам, че ще те разочаровам обаче с мен се случи нещо подобно около 12 август (само че ми изтръпнаха двата крака отзад) и на 29 август ми оперираха хернията. Дано да ти се размине с лекарствата, може да пробваш и с мануална терапия, но ако изтръпването не се махне не чакай твърде дълго.

# 896
Отварям форума и - нов член! "Не"добре дошла , Амели!Седя и си мисля:"Скоростта,с която нарастваме е право пропорционална на тази,с която се топят 99% от партиите в БГ!Ако запазим темповете на растеж до догодина-с толкова "членове и симпатизанти", ако си направим партия - ние и в  парламента ще влезем !Ужас!!! #CrazyНе знам, това за смях ли е или за плач! Cry JoyДискоманиаци - съединявайте се! Да влезем в духа на 47-я конгрес! Joy Joy Joy

# 897
Вчера ходих на сеанс при един екстрасенс, но ще изчакам няколко дена за видя има ли промяна и ще ви споделя!Твърди, че ще ме спаси от операция-но, аз съм чувал къде-къде по-големи басни! Имам още един сеанс,че взе да ме наляга и плексита и ще ви докладвам.Кумеца ме заведе и той е в "партията" от години и твърди ,че се чувства добре след процедурата. И аз не съм зле в тая мразовита утрин-макар,че ние по морето май няма що да се оплакваме,като гледам минусите навсякъде. "Как се справяте в настъпилата зима?" е въпроса ни тази сутрин- първите отговорили на този въпрос получават усмивки и чл.карти с номера от 1 до 10 на предстоящия партиен форум-обилно полят с червени и бели вина,гарниран с тънки и дебели мезета  от наши и чужди месни и винопрозводители,които ще привлечем за спонсори!!! Joy Joy Joy     

# 898
  • София
Дзупооо, искам членска карта номер 1!!!!  Laughing
Иначе на въпроса - тук си е доста студено, -9 градуса с вятър. Събудих се с чувството за лека скованост, станах да се пораздвижа, ама то къде толкова да ходиш в един апартамент и хоп на компютъра с кафенце в ръка.  typeuu Не смятам да излизам днес!

Амели, жалко наистина, че ти се налага да се разпишеш в тази тема!  Hug
Всъщност ние сме много готини, но болестта си е кофти. Дано се оправиш по-бързо!   bouquet

ПП. Моля, обърнете внимание на новия ми аватар - ще тренирам ей така да мога да танцувам на партийния форум като се видим! Joy

# 899
Амели,моят съвет е ако можеш още в понеделник да постъпиш в болница.Не за друго,а поне да ти направят някоя свястна снимка.Иначе голямо ходене по мъките.За всичко се чака.А пък ,ако можеш да си позволиш"тичай" да си платиш някъде ямр.Последния ми ямр беше в Дървеница и май беше най-добър.Не се плаши ,някой се оправят и след такива схващания.Дано ти да си от тях.

Общи условия

Активация на акаунт