Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дейности са подходящи за деца на 1 година и 4 месеца?
Какви са обичайните дейности на децата на тази възраст?
Какви са типичните интереси на децата на тази възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дейности са подходящи за деца на 1 година и 4 месеца?
На тази възраст децата обикновено се занимават с различни игри и дейности, като изграждане с конструктори, подреждане на кубчета, разглеждане на книжки с картинки, игра с тенджери и лъжици, разпръскване и събиране на играчки, рисуване с боички и моливи за рисуване върху хартия или платно , играене с кукли, танцуване и пеене заедно със записи или възрастни, разглеждане на списания и книги за малки деца и занимания със сортиране на предмети по цвят или форма. Важно е да се отделя време за игра и развлечения, като се вземат предвид интересите на самото дете.
-
Какви са обичайните дейности на децата на тази възраст?
Децата на 1 година и 4 месеца обикновено участват в различни дейности като игра с играчки, подреждане на кубчета, разглеждане на книги, игра с тенджери и тигани, разпръскване и събиране на играчки, рисуване с маркери и пастели, обличане на кукли , танцуване и пеене, разглеждане на списания и книжки за четене и занимания със сортиране по цвят или форма.
-
Какви са типичните интереси на децата на тази възраст?
-
Какви са обичайните дейности на 1-годишни и 4-месечни деца според опита на други родители?
-
Какви са типичните интереси на децата на тази възраст според опита на други родители?
може ли така да се връzваш на майтапи

Шкафовете също. Най обича, да сложи на главата си, слиповете на брат си, и гордо ми се появява за да видя, че умее да се облича сама. 
"Готвеше" с мен - бъркаше с дървена лъжица в една малка тенджера, късеше книгите, вдигнах ги по-високо, но вече бях изгубила няколко. Изхвърляше щипките от балкона /добре, че сме в къща, и си ги прибирах всичките/ всъщност още го прави, разхвърляше играчките навсякъде из къщата, после събираше половината, а другите зарязваше където са си и си намираше нова задачка. "Подреждаше" ми гардероба и шкафчетата с бельото ни. Въобще, период на опознаване на заобикалящият я свят. И досега не се заиграва с нещо повече за 5 минути, като изключа тихите бели /като например ръсене на бебешка пудра в кръг около нея и мазане с крем Здраве/, при тях отиваха и към 15 минути, това разбира се докато не се усетех, че е прекалено тихо.