Re: М & БИ - 72

• 18 457
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
DUA    newsm45    кога    ще   се     върнете       bouquet

Кажи     Дуа    сафар    и     не  се    страхувай     bouquet Praynig

отивам     да   ви   чета  newsm39

# 91
Свеар, радвам с е,ч е се появи. С нетърпение чакаме добри новини за вас   Hug   Praynig 
Папка ли малкия юнак?

Момичета, браво на вас за веселото изкарване, постарали сте се  Joy

Теди, не ти завиждам,  щерката не си поплюва, 4000 гости за детско парти в Хилтън , направо ще надминете арабските шейхове по лукс и разкош   Joy

Дуа, и аз като тебе, все с лоши предчувствия , и не мога да го превъзмогна, по-силно е от мене  Confused Така ми тежи, искам най-накрая да съм спокойна и да престана да мисля най-лошото.

Тази картинка дето си я сложила за Надя, я има на гоблен. Феята на богатството, смята се , че щом я имаш в къщи ще привлече парите  Joy  Аз не вяврам каквато и да е фея да е в състояние да ми донесе парички, но бих я ушила, зашото е страшно красива   bouquet 

С тия голбели голям майтам, един нещастие носел, дръг, късмет, треи пари, четвърти раздяла, само глупости измислят хората  Confused

[b]Надя[/b], честит рожден ден!

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 11:27 от Шилан & Шиар

# 92
Nadia Jasem-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!!!ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ!!!  bouquet

# 93
Ч.Р.Д.Наде , желая ти здраве ,късмет и сбъднати мечти!
Момичета ,радвам се ,че сте изкарали хубаво.Видях и снимките,настроението си личи.
Кате Ш.,честито ти повишение,все напред да вървиш.
Дуа,лек път и весело изкарване.И аз съм като теб ,преди полет все си ги представям разни ужасии...а преди обожавах да летя,имала съм случай в една седмица да съм на три континента,но страховете ми започнаха откакто съм мама.Притесненията ми са все за децата,знаеш майчиното сърце.Не случайно си има една такава приказка това дето майката го мисли ,да не се случва.Всичко ще е наред и поздрави на Ливан.
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 12:01 от magda_mm3

# 94
  Добро утро момичета!!!
  О , извинете- то станало пладне... Аз днес бах лоша мама- малкия ме побърка цяла нощ се събужда в -1 часа , в 3 часа, в 5 часа и накрая в 7 реши че се е наспал и стана нашия човек- бодър ooooh!(обикновено става в 9.-9.30)
  А , на мен ми се спи , сърцето ми плаче- оставих го в кошарата му с няколко играчки и продължих да дремя - мисля си 15-20 мин и ставам EmbarassedТой се опита на няколко пъти с индиански викове да ми привлече вниманието , но явно се е отказал , з-то се събудих в 11 часа  Shocked- а той спеше сладко....
   Много ви се радвам като чета разказите за срещата - звучите така свежо и заредени с позитивна енергия!
   Кате- няма как да не ти е станало неприятно от подвикванията, но само си представи каква късметлийка си че не си на мястото на една от жените на въпросните "господа"- аман от хора дето се мислят за цивилизовани , а са толкова далеч от истината...
   DUA- мила , моля те не се притеснявай за полета- знам че се случват неприятни неща , но ето аз като една стюардеса ветеран Joyще те уверя , че никак, ама никак не е лесно да се случи нещо със самолета! И е доказано че се случва много , много по-рядко отколкото нещата , които се случват ежедневно по улиците било то на пешеходци или шофьори...Не , че това е успокоение де , но наистина самолетите са много умни машини , а пилотите- много отговорни хора- повярвай ми!Лек път ви желая!
  Bibi- много неприятно с твоята позната, дето не е могла да отиде до тоалетна милата с детенце- целия полет.На нашите полети , особено презокеанските има специална стюардеса , която се  нарича " sky nanny" и основно задължението и е да се грижи за дечицата и да помогне с каквото може именно на майки с малки деца- да ги занимава , има различни игри , оцветяват книжки , докато майката хапне или отиде да се освежи.
  отивам да видя дали е готова нашата рибка с броколи за обяд и после пак ще се появя  bouquet

# 95
  • по пътеката
ох, да се разпиша ,слу4айно да не ме търсите с полиция! Crazy
браво за хубавото прекарване в мароканска обстановка! поне хапването да бяхте изложили! пак останахме гладни другите! bowuu  chef
самира, какво хубаво мам4е е! хубава комбинация арабско-бг!абра, не те познах, бре ,трябваше ми превода4!снежна, ти трябва да си нежна, не снежна! много добре изглеждаш!  bouquet Peace
 девойките и са страхотни на трите мами!  Hug
днес бягах на сук, линда отказа снощи!сутринта ско4их, викам Ще я събудя и крива или не, ще я мъкна, но после викам тя така спи , не ме 4ува като я будех, я да я оставя и да мина на екшън познатите сергии! така или ина4е е легнала в1  и нещо, спи до 12 на обяд обикновено, трябва да спи и така и стана!ама вир вода станах! нямаше много избор днес, много народ! и пълзят като мравки , не знам дали знаете как се движат арабките, като руските матрони! патици!  #Cussing out
в4ера ни спряха нета, не знам заради срещата в либия ли, заради ма4овете ли , в фирмата нямаше никой да дигне телефона!
  bouquet  bouquet  bouquet  :bouquet:наде, порастваш ли? жива и здрава, другото е както си го направиш!
дуа, лек път! споко, дишай дълбоко и малко валериан4е! 2 4аса е малък полет! Hug Stop  bouquet

# 96
Ясмин

Хамдулилля    Алла   Карим 
Дай   бог    и  на  Любето  и    Другарче   и  Нафасима     щастие 

Кате     Честито   повишение

Наде   Честито

# 97
Кате М. много си елеганта с тази зелена рокля и кърпата беше много свежа ,че и грим в зелено видях-браво. И м/у другото мисля си че от теб ще излезе много добра майка...

А ти Самирке много си нежна ,като цвете си.

Дина и ти си хубава , продължаваш ли с професията си,или ...?  ... а за малкия ,ако се притесняваш че не поема достатъчно качествена храна ,изцеждай му фрешове от различни плодове - някой друг витамин в повече за него. Peace

Дуа -лек път и весело да ви е там.

# 98

Благодаря, че дойдохте!!     

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ НИ ПОКАНИ!!   bouquet

Здравейте, момичетаHug

Срещата наистина беше прекрасна. Толкова прекрасна, че на мен в един момент ми беше трудно да взема думата и седях и слушах най - различни истории. Започвам да се замислям дали въобще ставам за арабска снаха - не съм много от бъбривите...  Embarassed
Храната беше чудна, снимки от мен ще има довечера. На мен най-много ми допадна рулцето с някакво месце (Катето да каже какво беше това)  Party
За пореден път се убеждавам, че е важно да се срещнем "на живо", защото човек придобива реална представа за човека, когато го види. Без съмнение, обаче, някак си много странно, всички като че ли си допаднахме по някакъв начин... Кой по-бъбрив, кой по- срамежлив, кой по- и от двете... ама някак си като с невидима нишка оплетени.
Например, от постингите на Снежнатамар нямах добра представа за нея, но като я видях останах с впечатление за една много стойностна и сериозна жена, много стилна и чаровна  Hug
Или Самира - кукла!! И като човек и като визия   bouquet
Или Катето - толкова слънчев и топъл човек, усмихнат и добър. Машала!!
Абра - бъбривката на срещата...  Hug Сладурка.
А Теди пък - толкова позитивен човек, и толкова срамежлив - забрани ни да качваме нейни снимки във албума, Теди, мила, престраши се и сложи поне една!!
Изобщо - срещата на живо е много важна, защото освен представата за човека добиваш представа и за това с какъв тон и добронамереност пише нещо... Избягва се грешното тълкуване на нещата, което е повод да призова всички мами, които до сега не са идвали на срещи - да го направят следващия път!! А и както вече казах - определено има какво да се научи. Ако познавах Катето малко по-рано нямаше да допусна грешки в отношението си с хора, чиито манталитет тогава ми беше непознат, които грешки в един момент се оказаха сериозни, да не кажа фатални.

Абра, извини ме за снощи - тъкмо ти написах, че е добре да си лягаме и котката стъпи върху клавиатурата, а тя е мултимедийна, и се изключи компютъра... не го включвах наново...
Благодаря ти за снимчиците - сбъркала си си професията - трябвало е фотограф да станеш!!   bouquet

Честито повишение на Катето ШШ, пожелавам бъдещи още по-големи успехи в кариерата.
Честит рожден ден на Надето - пожелавам един принц (може и без бял кон) и много положителни емоции!!

ЛИЛИ, напиши нещо, бе слънце!! Как си?? Изплаши ни тука всички, а накрая - ни ред....  newsm78  Confused  Cry
Липсваш ми, кака!!  Hug  Kissing Heart

Dua, леко и безаварийно пътуване! Леле, аз от кога пък мечтая да се кача в самолета!!!  Praynig

Момичета, извинете ме ако съм пропуснала някой днес, но не съм в кондиция нещо. То това от известно време е така, но ще се оправя. Кате, не се притеснявай, че съм леко омърлушена на срещите - това ми е обичайното състояние от около 2 месеца насам...
Цункам ви, до после Simple Smile

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ВЕНИ!!!  Hug
Бъди като тревата-изправяй се когато те газят!
Бъди като кокичето-намирай топлина дори и в снега!
Бъди като звездите-даряваща любов и светлина!

Момичета...страхотни сте!  Hug Настроението се усеща от снимките. Жалко, че сме в далечни градове, колко хубаво щеше да бъде ако се съберем всички.  Hug

Кате Акхиял Поздравявам те за добрата организация и хубавата среща, която си спретнала!   bouquet А роклята ти в зелено и кърпата ти с любимия ми начин на връзване ти отива много. Отива ти мароканския стил.  Heart Eyes А онези кухи глави ( с извинение), които са ти подвиквали хал хабер си нямат от света... и друга рабоат си нямат явно освен да се подвикват по мачове и след жени. Ограничени хора, колкото си щеш.   #Cussing out

Дуа Ще ни липсваш много  Hug Не се притеснявай.... мисли си, че пътуването ще бъде, както е било и предните пъти. Дишай дълбоко!  Simple Smile

Кате Шилан Кюрда го изпратих преди 2 дена.  Cry Ще се върне към края на август - иншаАллах! Като се сбогувах с него така ми се сви сърцето....  Cry най-много ме е страх от две неща - смъртта и сбогуването (раздялата).  Tired

Рали Ах, каква хубава фотосесия си си направила в мароканския ресторант... с тези хубавите сини очи .. машаАлла..  Heart Eyes Hug

Абра а ти каква чаровница си само  Heart Eyes

Самира Теб те видях за пръв път на снимките. Ясно е хубавите ти дечица на кой приличат. Имаш типични египетски черти.  Heart Eyes Чакам с нетърпение да получиш паролата за албума и да видя други снимки на сладките ти дечица...мн сте сладки!  Hug

Лили и Амалче Притесняваме се за вас  Sad дано да сте добре. Чакаме да се включите.   bouquet

Марси Ех, какъв мерак имам само да видя сук.  Heart Eyes Кой знае каква врява се вдига и от всякъде се разнасят най-различни миризми и най-вече на поправки.  Heart Eyes

Сексимомиче В съботата ще се видим иншаАлла. И аз тогава имам изпит.  Simple Smile Колко е малък само града.  Laughing

Снежна И тебе те виждам за пръв път....мн симпатична жена си и са мн хубави щерките ти.  Heart Eyes
На снимките има едно момиченце с блузката надпис Долче ен Габана , не знам на коя от вас  е дъщеричката, но забелязах, че е много фотогенична. Каква красавица ще стане като порастне....типична фото модел..машаАллах!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 14:26 от Desert Princess

# 100
  • София
Здравейте момичета!
Само да ви кажа, че наистина мразя да ме снимат, излизам отвратително, но ако някой вчера ме е снимал - нека качва снимката, нямам нищо против WinkМалкото снимки, които що годе ставаха са от моя телефон, така че затуй ме няма пред обектива, играла съм го на фотограф, ама явно въз некадърничък.. Embarassed
Дуа,Пожелавам ви приятен път и забрави страховете си, по-голям кеф от летенето няма..И самолетът е машина като останалите превозни средства, при това далеч по-интелигентна..И като вземем впредвид факта, че във въздушното пространство не е бъкано от некадърни и непредсказуеми шофьори, май излиза, че самолетът е най-надеждният транспорт Simple SmileВсичко ще бъде наред!

Радвам се да видя сред пишещите  и Свеар, как е мъникът, хапва ли си вече по-добре!
Но за жалост нищичко не чуваме от Water Lily и Amal,,драснете  някой ред , успокойте ни, че всичко е наред.. Praynig
На рожденичката  пожелавам всичко най-хубаво послучай празника, много здраве ,щастие и сбъднати мечти!Един специален поздрав и за нея!

Desert Princess, благодаря за комплимента, касаещ моята щерка...Наистина е фотогенична, но е далеч от идеята за модел - пълничка е, досущ като мама... Laughing

# 101
Включвам се само за малко с добри новини.

Катенцето ми се обади - добре върви семинара, има и двама египтяни там  Party  Дано мине всичко както трябва, а като се върне - да разказва!!  Hug

Също имам новини за Лили - вкъщи си е, ще мине курс на лечение, и ще се оправи! ИНШААЛЛАХ  Praynig

Дезърт, и трите дечица бяха много сладки, и най - важното много остроумни!! А покрай децата на Теди няма скука!!  Laughing Joy Те са опасна работа!!  Hug 
Теди, да запазиш и на нас час за безплатно подстригване в Пирогов!!  Joy  hahaha  Laughing

Аз вече казах - който не идва на срещите - изпуска много!!  Heart Eyes

# 102
  • София
Нека внеса пояснение по темата за безплатна подстрижка не къде да е, а в Пирогов!Звучи стресиращо, а ?! ShockedВъпросният съученик на голямата ми дъщеря има леля, която работи като медицинска сестра в Пирогов.За който не знае, просто ще кажа , че Пироговци си имат свой фризьорски салон, който не е безплатен..Но въпросният младеж го подстригват направо с машинката, затова  прическата му е free!Ама иначе лафът си го биваше Wink
Desert Princess,Рали е напълно права - и трите девойки бяха страхотни! Heart EyesМалки кокетки!
Рали, добре че ни предостави инфо за Water Lily.Пожелавам й бързо възстановяване след съответния курс на лечение!  Hug
Дано сега чуем нещичко и за Амал, дано всичко е наред! Praynig

# 103
Ясминка, честита Ви рожба! Много се зарадвах  Simple Smile Нека майчинството ти носи много радост и приятни мигове  Hug

Мила Вени, Честит Рожден Ден! Много обич, здраве и късмет ти желая

Дуа, лек път и приятна ваканция, иншаала всичко ще е наред, не го мисли полета!
Честито повишение на Катето, интересна работа и повече парички  Wink

Момичета личи си, че добре сте си изкарали на мароканската вечеря, много живописно сте я описали. Всички сте много елегантни, а малките грации са прелестни  Heart Eyes

Снеже  Hug Радвам се че се появи, Александър е голям сладур и Илияс е пораснал много.

# 104

Четит Рожден Ден на Надето -..приятна изненада от любимя човек ,а иначе съм сигурна че Прнцеската и другите ти деца ще се погрижат за празника ти

Видях симките   bouquet  много хубави сте всички и майки и деца
Има защо да се благодари на Катето...и другия път...в по-силен състав   bouquet

Дуа вече е в Ливан- колко ли е щастлива   bouquet
Разбира се че трябва да се даде паролата на Самира,а Мелани и тя оттдавна пише,ето и Дина е видяхме вече с малкия красавец -аз съм съгласна  ,понеже ще липсвам...та да си кажа -Добре дошли    bouquet

Свеарче-радвам се че пишеш...все мъжа улучваш обаче....а после,като се докопам до компа аз...вече липсваш.Но разбирам че се добре -Целувки за малкото геройче

Аз сто пъти пренареждам багажа и пак..не мога да се побера в това колко ръчен ,колко друг багаж.....то пресипвам от един куфар в друг....ама нищо не махам...и се надявам на Чудо -та да лекне багажа от само себе си...Ами трудничко ще ми е това пътуване-само единие куфар е с на бебо инвентара-стерилизатора за шишетата,млеко-4 кутии и 30 пюрета -по едно на обед...разните му кремове и пудри,памперси на първо време...докато се ориентирам....
и накрая-аз ще съм с два ката дрехи само  newsm78 ....ама пък да не отивам да показвам модно ревю-оттам ще си купя джалеба...най-удобно е ,а и няма да се набивам на очи

До после...

Общи условия

Активация на акаунт