Re: М & БИ - 72

• 18 316
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Надето !
Много здраве и сбъднати мечти !
На Ясмин , комплименти за това , че е станала майка !
Много късмет , здраве и щастие за бебчето ви !

На мен не ми работи добре компа макар и нов така че ще ме прощавате за много постното писане .

Браво момичета , чудесни купони си правите все така я карайте и пийте по една вода и за нас докато се веселите !

# 106
  • USA
Този път съм доволна от снимките,момичета,браво!Е,няма ги манджите и десертите,но дано Катето ги сложи по-късно.Всъщност засега снимките в албума са от саратед,нали?
Снежнатамар,за пръв път те виждам,много елегантна бременна си,а дъщеря ти е кукла,с тези сини очи  bouquet!
Абра,не знам защо на всички снимки досега все ми изглеждаш различна и все по-хубава,много ти отива с вдигната коса. 4470
Самира-нежна и крехка като момиченце Heart Eyes
Рали,сладуранка...но теб си те зная поне!  love001И как сте се накиприли всички с токчета,уважили сте Хилтън-а!
Теди,с такива красиви дъщери не може майка им да е грозна,хайде сложи една снимчица...в лице поне...престраши се.А иначе много добре те разбирам,аз съм същата.Обичам да снимам,но като стане въпрос за мен nono.Мъжът ми понякога настоява,но после ако не се харесвам изтривам всичко или ги орязвам снимките,ако съм била с децата.
Кате,много ми стана мъчно...как може да има толкова нетолерантни и прости хора,защото това си е простотия,пиянството не е извинение.А ти си много мил и прекрасен човек  bouquetВажното е,че твойто момче те оценява и те уважава,не обръщай внимание на такива изроди Sick Sick Sick
Дуа,всичко ще е наред,не се притеснявай.Знам как се чувстваш-и моите деца заминават след седмица и ми минава какво ли не през главата Cry
 bdbaloniНаде,честит рожден ден! bdbaloni
Така и не се научих как и къде ги търсите тез картинки в нета...хич ме няма...Иначе бих ти сложила най-красивия букет  bouquet
Кате ШШ-поздравления за издигането в  работата.  bouquetА историята с чорапа е Joy
нафасима-Ивайло Гюров съм го гледала наживо.Преди около 5 години направи страхотен концерт в Лос Анж. заедно с Йорданка Христова.Спомням си,че доста си поплаках newsm45
Другарче,много романтично сте си прекарали с Шефи в Троянския Балкан  loveuuuКак беше..."небе с хиляди звезди,като отрязана светеща носна  кърпичка",толкова живо си го представих... Heart Eyes
Хари,нещо ни заряза...как си?
Деси,дай линк за сладкия салам и за поничките,моля те!
Свеър,радвам се,че сте добре Praynig
Лили,Амал...мисля ви Hug
Дала,кога тръгваш?Приятно и леко пътуване!

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 18:53 от SkyBlue

# 107
Привет, привет!!
  bouquet

Само да коригирам Скайблу - НЕ сме всички на токчета, но определено уважихме Хилтън!!  Party

Добавих снимки от срещата в албума!
Далка, и вие стягате багажа... а мен все по - силно ме затиска мъката, че май никъде няма да отида. А бяха планове, беше чудо... Май единственото нещо, което ще ми се случи на 100% е висенето по библиотеки в най - големите жеги... А варненки на плаж ходят.... оооххх  Cry

# 108
  • Монреал
Честит Рожден Ден, Вени!   bouquet Пожелавам ти само здраве, любов и щастие!

Момичета, ние подстригаме малчо, понеже от жегите направо се изприщи милия и му запарваше много косата. А как исках да му стане дългичка, пууууууууууу много ми харесват момченца с дълга косичка, ама се измъчи горкото  Sad - до зимата ще порасне пак. Качих няколко снимчици в албумчето да ни видите новата прическа  Flutter

Много хубави разкази и снимки за срещата - дано повече да има от тях в бъдеще! Всички сте страхотни мадами на снимките, но най-сладурски са трите госпожици - направо на сестрички приличат и всичките като принцеси с тези дълги разкошни коси  Heart Eyes

Поздрави на Катето за повишението Hug

# 109
моми4ета-
1.решете за Самира 4акам до утре ве4ер ,ако някой има нещо против,а и за МЕЛАНИ
2.Дала предложи да се даде и паролата на Дина,но тя и БИБИ са още на 2ра тема-така 4е и за тях мислете
3-тъй като срещите ве4е стават нещо редовно-предлагам още на срещата да се даде паролата на моми4ето което я няма/по ваша преценка естествено/

и една забележка-я пишете кой кой е,4е на снимките от ваша среща има нови лица-Снежа и Теди-имат албуми,но са само със снимки на децата,а Самира не сме я виждали  Praynig Praynig Praynig
аз днес съм смазана,Даяна заспа сутринта в 5,в 11 ни дойдоха гости  #Cussing out,то нямаше и да 4уя 4е на врата се звани,ама съседите надули музика до дупка-за техен и мой късмет албум на Ихаб Тауфик,та поне събуждането беше приятно,слеобеда най накрая и аз се цопнах в басейна-та полу4их и лека мускулна треска
сноуголям красавец е Алекс  ,а и баткато е пораснал Heart Eyes
кате,хаяти къде сте  newsm78
скай това е сладкия салам
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=742.msg7102
а пони4ките ги взех от един арабски форум,та това е превода
4 чаши брашно,1/2 4аша прясно мляко,5 лъжици захар,20 гр мая,3 яйца
маята се разтваря в млякото и се омесва еласти4но тесто,оформят се пони4ките и се оставят в хладилника за 30 мин след това се пържат

# 110
Привет и от мен  Hug
И честита рожба на Ясминка- жива и здрава да е   bouquet
Лили- как си, пиле?
Кате 1- честито   bouquet Не разбрах с какво точно ще се занимаваш  Embarassed
Скай- доколкото разбрах Ивайло Гюров пак заминава за САЩ, в края на месеца, поне така писаха по вестниците. Тю, то излиза че хората извън БГ имат по- голям шанс да го чуят на живо. Ама и аз не съм се отказала от идеята де, пуснала съм връзки да разучат в кой пиано- бар пее сега...
Аз ходих на гинеколог в Плевен и пак започвам да се тъпча с хормонални лекарства  #Cussing out Ама няма как, с този непостоянен цикъл  newsm78
Лека вечер от мен  Heart Eyes

# 111
Привет, момичета!
Страхотни забавления сте имали. Чудесни разкази и снимки! И три прекрасни  госпожици красят Хилтън  bouquet
С голямо удоволствие бих се присъединила към срещите, но уви - далеч съм Sad
И преди да е свършил денят: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ВЕНИ! smile3510ЖЕЛАЯ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!  party023МНОГО УСПЕХ В ЖИВОТА!

# 112
  • София
Sky Blue, в голяма грешка си скъпа.. Rolling EyesДевойките / и трите/ приличат на тати и на родата му..И добре, че е така...Виждам Рали се е справила добре, доколкото заснемането на кръгъл/квадратен обект с доказана нефотогеничност /т.е моята особа/ позволява това.И за да не кажете, че не удържам на думата си, в моя албум съм качила още една снимка.. и толкоз  Stop
На Шилан и Шиар пожелавам да продължава така да се качва нагоре по стълбичката на йерархията.Дано повишението и работата на новия пост й донесат нужното удволетворение!  bouquet
На Dala и Dua желая лек път и приятно изкарване! Two Hearts
На подстригания сладурчо Тарик - честито, така ще му е леко в жегите!Голям е бонбон!

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 23:59 от sarated

# 113
Накратко ИНФО: с Амал всичко е наред.

Лека вечер на всички!

НафасимаHug Hug

Биби, душо златна, следващия път, ако те нема, либе, на среща, няма да дойда и аз! Същото важи и за Магда!! Обичам да разказва за щуротиите на момчетата.

Абра, от тези токчета мислата ти ли секна.

мерси за всички комплименти и благопожелания, които ми отправихте!  Embarassed Embarassed 

# 114
Магде, както обикновено, по нощите блуждаеме с теб. Аз опитах да спя де, ама от мисли сън не ме лови  Rolling Eyes

Деси , тука си бях, ама не ми се пишеше.
Значи имат късмет комшиите ти, че са улучили певеца  Joy 

Тони, ама как мирува Тарико, а повечето деца пищят и не дават да се подстригват.  Hug

Теди, да не си посмяла повече да се подценяваш  Naughty  Не знаех, че има някой с по-ниска самооценка от мен  Rolling Eyes  Иначе си в грешка, че никак не приличат на теб хубавиците,  приличат  Hug

Скай, и тебе да те подбера, ще се изрезва от снимките нашта, ама ха  Thinking

Нафасима, нали знаеш, че няма как да ти отговоря  Joy 
Успех с хормоналните  Peace

Сноу, да, Илияс е голям хубавец, пу пу, и малкия го гони  Hug

Ей, сега да кажете за среща и веднага тръгвам, както ме е хванал саклета  Embarassed  няма угодия, няма, тц.

Може да поизчезна за няколко дни  Rolling Eyes   Я на Марс, я на Плутон, нещо не ме свърта на тая планета  Confused

# 115
  • In a surreal moment!
Здравейте !
Аз нещо не бях наред със стомаха , но сега се чувствам ОК и преди да си легна искам да

поздравя :

Вени - да ти е честит празника , да си жива и здрава , всичко около теб само да те радва и да ти носи наслада !   bouquet

ДУА - нежна приятелко , лек път и весела ваканция , мислено ще съм при теб , така ме запали по Ливан - почитателка завинаги !!!  Peace Heart Eyes

Дала - ти кога потегляш ? За теб ми се свива под лъжичката , дано си допаднете с родата , ако ли не ...дано мъжо прояви разбиране и по-бързичко се приберете ! Лек път и успех и на теб !

Катенце - дано това повишение ти донесе повече радост и удоволствие -
честито !  (цвета си дойде от самосебе си  Wink Grinning )

А.Кате - толкова си различна  и ...някакси величествена с красивата си кърпа -  не позволявай на една тълпа пияни глупаци да докоснат благородната ти душа !
Те обиждат не само теб , а и бабите си , които още си носят забрадките . То пък голямо дразнение от най-обикновено парче плат , ама занам ,че сега тия младежи всичко ги дразни ....не питай в училище какво е ...от два дни се опитвам да търпя един напушен от сутринта кретенясъл идиот ....още малко за мен , цял живот за безхаберните му родители ...пък то да беше само един ....

Благодаря за снимките - чудесни сте !!!

Тедииииииииииии - много си си добре !!! Ние като не се подкрепяме кой ...!!!

Да оздравявате и да не се предавате !!! Лека нощ !!!

п.п.Рали - нашите щърколчета си стоят вече на крачетата , видя ли ?!? Прекрасни пухчовци ...страшно ме умиляват , ох , благодаря ти , че ми ги показа !   bouquet

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 01:43 от Другарче

# 116
  Привет девойки,
Кате Мар.,обещавам другия път да присъствам.Браво ,че си се свързала с Амал,притесни ни тя изчезна и ни остави да гадаем.Важното е ,че е добре.А ти как изкара на семинара?Да ти се похваля ли ,оплача ли и аз не знам,ама точно говорихме с племенника на мъжа ми-той живее в Дубай и каза,че ще се жени за мароканка.Чичо му тука си трае ,ама нещо не е много на кеф,за разлика от мен,колкото повече чужденки в родата по-добре.
Теди,хей жено от какво си се притеснила,много си си добре на снимките.То и аз не обичам да се снимам,ама все някъде трябва да ме има.
Снежка и Самира много нежни и хубави дами.А трите девойки обират точките .
Тони,твоя Тарик голям сладур.Сега е като едно голямо момченце и как спокойно си е седнал на стола в салона.То и моя Яси е дългокос,подстригвахме го няколко пъти,ама като си знаем какво прави в салона ни се изпари желанието и все отлагаме новата прическа.
Кате Ш. на мен вечер това ми е почивката,ако знаеш ваканцията колко зле ми се отразява.Тия моите синове много бесни и майка ми днес се спаси при сестра ми,да ама племенника беше тук и после всички в тях.Моите не искат да си тръгват,а Ясин се скрил зад една саксия и вика -Няма ме,та с триста зора ги прибрахме и сега спят ,а тук е едно тихичко....Как да заспя,направих си един чай и не мърдам от тук   bouquet

# 117
  • In a surreal moment!
Катенце , ако скучаеш направи си този тест . Много е интересен , за първи път чувам за такава постановка на нещата , но е    в-е-р-е-н    - изумена съм , да знаеш !

http://www.jenatadnes.com/read.php?name=%D2%C5%D1%D2%CE%C2%C5&lang=bg

# 118
  • In a surreal moment!

Раздавам безплатно целувки из форума , ама нещо съм се разнежила , а шефа е нощно.... Joy

# 119
Магде, ама и на Яси му се е накъдрила косичката  Simple Smile
Аз нали съм пристрастна към къдрава коса  Joy  все се радвам като видя къдравко дете.
Браво за мароканската снаха Joy
Къде я така така желана тишина при теб  Joy  при нас хич не е тихо. А под прозореца се събират кучета и клошари, коло пъти са ми изкарвали акъла посреднощ, като талъсъми  направо  Confused

Другарче, нищо не може да ми донесе спокойствие на мен, все си имам за какво да се терзая,егати неспокойния дух да му се не види   Rolling Eyes 
Аз така и не успях да ги видя щъркелчетата. В работа не се сещам за тях, като се  прибера и пак забравям а като се сетя вече е след 9 вечерта. Ама момчето ги гледа и им се радва  Joy  а жабките ми милите хич не се радват на шъркели  Sad

Дезърт, и аз така като тебе, всеки път като си тръгва на Сирия , умирам. Докато не го видя жив и здрав в Бг , нито ям, нито спя. На всяко негово ходене свалям 10кг и пак почвам със световъртежите. А на автогарата зарезил, аз плача, той плаче, познати и непознати ни зяпат.
Кажи сега за кюрда, като влюбени ли се разделихте, обещания и клетви имаше ли, а хабер прати ли  откакто е в Америка?

Биби, я кажи за паник атаките Embarassed  може и на лични де

Вилиииии,
сега получих целувките   Heart Eyes  приемам ги и още как . Да, сигурно под грубата ми външност се крие нежна душа  Rolling Eyes ама по-лесно ми е да е груба

Общи условия

Активация на акаунт