Re: М & БИ - 72

• 18 314
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Вилииииииии, ще те убия, кви са тези тестове бе, развесели ме поне  Joy

направих го де. А и Б се конкурираха, но накрая А взе голяма преднина . А при теб кое се получи?

Теста не позна, че рано съм се откъснала от майка ми- и досега съм толкова свързана с нея, още й сядам на коленете дори  Embarassed

проявявате явна склонност към хронично недоволство. Дори когато всичко върви добре и животът ви е по книга, гардеробът ви е претъпкан с дрехи, нощите ви са изпълнени с любов, вие никога не сте напълно щастлива. Винаги искате повече- Това да  Laughing

И това да- Повече или по-малко неспособна да бъдете сама, вие през цялото време имате нужда от някой, който да ви държи ръката и да ви казва какво да правите

Joy 

# 121
Ехоооо  smile3534, хайде на среднощното писане. Шилан и Магда, къде без мен? Вярно, че не успявам винаги да пиша, но можете да сте сигурни, че съм нон стоп на компютъра. То явно на мен 24 часа не ми стигат, 48-часово денонощие ще е най-добре.  smile3508

Голямо раздвижване настъпи в нашия форум. Едни пътуват натам, други насам. Много за събирането на багажа не се притеснявам. Успокоявам се, че е лято и дрешките са по-тънички.  Hands Clap Няма да заемат много място.

По въпроса за последните празненства и срещи няма как да взема отношение, тъй като снимки не съм видяла. Но по думите ви сте си прекарали чудесно.  Което ми е достатъчно. Радвам се за вас.

Дала, леле !!!! 30 пюрета  newsm09 Че на място няма ли нещо подходящо? И аз ще нося няколко пюрета от тук, за всеки случай. Че малката само на ХИП яде, но знам, че там ще има като за нея нещо подходящо.
dtti, защо така малката Даяна не спи? Моята поне през нощта спи, иначе през деня  feeding newsm07 1stroller newsm32 сън не я лови.

nafasima, Ивайло Гюров пееше доскоро в ресторант Москва, на ул. Леге. Но незнам дали още е там. Пее там с един наш приятел арменец. На един от концертите го беше поканил да свири, ако си обърнала внимание. Познаваме се лично, превеждала съм му доста документи и мога да се поинтересувам, само да не се отплесна и да забравя.

Шилан, поздравления и от мен за повишението. Макар, че да ми простиш невежеството, не съм разбрала точно в каква длъжност или формат. Но щом е важно за теб, значи  newsm74
Вени, Щастие, здраве и късмет по пътя ти напред!!!  newsm67

Дуа, направо ти завиждам. И аз нямам търпение вече да заминавам. Бейрут ме зове. Месец и половина как не сме пътували. Направо не ме свърта. Непривично е за нас.

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart и пожелания за сладки сънища от мен!!!

Който няма да си ляга, да пази тука и да води отчет Joy

# 122
Мелани, събрахме се за четворка белот май  Joy

Като стана въпрос за снимки, Деска пита има ли някой против за паролата за Мелани и Самира!
Аз нямам   bouquet  Действайте

Мелани, месец и половина в застой, срамота направо, корени да не сте пуснали  Joy я не се излагайте, движение трябва.

И с какво ще се забавляваме сега посреднощ  Rolling Eyes  newsm78

# 123
  • In a surreal moment!
Кате , аз правих много поправки ...
ако не бях - всичко ми беше равно
но ..и аз съм А , последно...  хахаха
абе и аз уж съм все с майка залепена , ама
верен е теста ...мда .
устата ми все мели - мели ...всичко ...хахаха

# 124
ааааа, Вили, имаше на въпроси , дето и двата отговора важеха, имаше и въпроси, където нямаше подходящ за мене отговор   bowuu

# 125
  • In a surreal moment!
ъхъ , тъй де , затуй мн. дращих ...но в крайна сметка любопитно и вярно ми се улучи ...карай.

пих едно топло мляко , дано ми се доспи - нещо ....ма фана сссстрах , рядко ми се случва ....
Много ми тежи вече с тия нощни на шефа ... Въртя го суча го да си търси др. работа , но вечер да си спи у дома - неиздържам така ...сама съм в цялата къща , на края на селото , в тъмнотията  пууууу и късметя му...

# 126
 af    smile3535       animal085      Sly   

newsm46

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 03:07 от Шилан & Шиар

# 127
  • Монреал
Олеее, и аз излязох А. Другарче, права си - много е вярно. Това за майката аз го тълкувам малко по-различен начин (поне за себе си) - че не сме получавали достатъчно майчини ласки, целувки и т.н. Не че не съм получавала, но да си призная не ми е стигало, все още и още искаха от мен родителите ми - много амбициозни хора и до ден днешен все ме юркат. А и по това време нали децата се целували само докато спели  Crazy - така са ги учили родителите ни  Confused. Но аз сега си наваксвам с мъника - през цялото време гледам да го докопам, да го намачкам и да го нацелувам по дупето, навсякъде  Laughing и непрекъснато му казвам, че го обичам. Обаче много странно, че не мога да си изкривя изика да го кажа на родителите си - просто в такава атмосфера съм израснала, не мисля, че някога са ми го казвали като дете. Вие как се държите с децата си? Целувате ли ги без причина? За бъдещите майчета - целувачки и гушкащи ли ще бъдете? Айде да ви дам тема за размисъл за утре  Hug

# 128
  • USA
Олеее, и аз излязох А. Другарче, права си - много е вярно. Това за майката аз го тълкувам малко по-различен начин (поне за себе си) - че не сме получавали достатъчно майчини ласки, целувки и т.н. Не че не съм получавала, но да си призная не ми е стигало, все още и още искаха от мен родителите ми - много амбициозни хора и до ден днешен все ме юркат. А и по това време нали децата се целували само докато спели  Crazy - така са ги учили родителите ни  Confused. Но аз сега си наваксвам с мъника - през цялото време гледам да го докопам, да го намачкам и да го нацелувам по дупето, навсякъде  Laughing и непрекъснато му казвам, че го обичам. Обаче много странно, че не мога да си изкривя изика да го кажа на родителите си - просто в такава атмосфера съм израснала, не мисля, че някога са ми го казвали като дете. Вие как се държите с децата си? Целувате ли ги без причина? За бъдещите майчета - целувачки и гушкащи ли ще бъдете? Айде да ви дам тема за размисъл за утре  Hug
Тони,този постинг,ама на 100% все едно аз съм го писала,и за родителите ми,и за децата ми,просто нямам какво да добавя.А да не говорим,че и аз излязох А на теста-имам 2 отговора Б и два отговора В,всичко друго ми е А.То май всички сме А. hahaha

# 129
  • In a surreal moment!
Тони точно така , пиле ! Все едно говориш и за мен !
Толкова ми е неестествено майка да ме целува
или аз нея , но се обичаме , не е да не е ...

Скай , абе , от едно порода сме ние, ама нейсе ...Simple Smile

А за мачкането на децата и целуването - добре , че сме в БГ
и тук това не буди недоумение и др. мисли ...
Тез превъртелите американци да са ме линчували до сега  Simple Smile Simple Smile Simple Smile 

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 07:21 от Другарче

# 130
Добро утро  Hug
Тони- аз сигурно съм най- прегръщащата даскалица в нашето училище. Не мога да им се нарадвам на хлапетата /е, говоря за по- мъничките, 5- 7 клас/, а и те ми отвръщат със същото- слава Богу. А когато съм класна буквално се чувствам като майка на тези деца. Сигурно звучи смешно, защото повечето от децата от гимназиален етап са с две глави над мен и могат със зъби да ме носят  Laughing И вероятно е комично, когато се обърна към някой едър, мускулест младеж с "детето ми"  Simple Smile
Та в тоя смисъл- сигурно и моето собствено дете /дай Боже да имам такова/ ще страда от изблиците ми на неконтролируема нежност  newsm78
 Hug ви всички и до скоро.

# 131
  • USA
А за мачкането на децата и целуването - добре , че сме в БГ
и тук това не буди недоумение и др. мисли ...
Тез превъртелите американци да са ме линчували до сега  Simple Smile Simple Smile Simple Smile 
Другарче,ако знаеш само колко си права...Ние имаме една случка,още от първата или втората ни година в Америка(преди 12-13 години значи)
На гости сме на приятелско семейство,американци.Те имат 2 деца,момчета,тогава бяха на 4 и на 6 години.У тях бяха и двете съседски деца,пак момчета на горе-долу същата възраст.Моят мъж винаги е умирал за деца(ние тогава още нямахме) и все ги закачаше и си играеше с тях.Всички се смееха,гонеха и боричкаха,голяма веселба,а моичкият направо си беше петото хлапе в щуротиите.Дотук добре,комшийчетата си заминаха и ние седнахме да вечеряме.След 15 мин хоп,звъни се на вратата-2 полицейски коли с четирима полицаи People Cop People Cop People Cop People CopЯвно бяха решили,че сме много опасни.
Два часа ни разпитваха поотделно всички възрастни и деца #Crazy
Накратко,прибрали се съседските деца в къщи и казали,че имало там някакъв непознат чичко,който много си играл с тях,родителите веднага сметнали,че нещо не е наред и се обадили на полиция.Добре,че полицаите се оказаха  свестни хора,след като ни разпитаха подробно и най-вече след разказите на децата разбраха,че е било нещо съвсем невинно.Извиниха ни се любезно и си тръгнаха.
Така,че оттогава това ни е като обица на ухото.Без малко и в ареста щеше да завърши гостито ни.  Joy

# 132
мУмиЧитъъъ, здрасти!   Hug Heart Eyes Heart Eyes

Бре много писали, тестове правили!

Кате Шилан, ми кажи сега за среща ТИ, пък ние ще долетим  lalalala

Другарче, ша та цуна! Аз съм дебела, а да си кажем дебелка, а ти величествена! Ша та цуна и толкоз!

Чакам Амал да каже повече! Аз вчера се притесних като прочетох тук, че Дуа не я намира и тя и почнах ударна атака - като китайска капка настойчиво и накрая тя писа смс.

Магде, ако не дойдеш следващия път, отказвам срещите .... щях да пиша "отказвам наркотиците", ама нали тук от вчера за трафик и наркотици говорим. Браво за мароканската снаха: има да им говори - чудо!

Днес е моят ден - презентацията ми, а следобед е за разходки. Един турчин на години, Абдулла ме покани да се разходим и аз ще взема по този повод да се позагащя малко, че пак по мароканските стандарти съм гола. А пък аз така чаках тази разходка, че тук има дневен център за хора с уреждания и сме работили по оборудването му: преди години, искаше ми се да ги видя колегите и децата де.
Ако обаче има организирано до къщата на Вапцаров, църквата... няма как, трябвяА със всички!

Биби, къде си? Или скришомни наглеждаш като снайперист?  #Sniper

Тук сме в един хотел - Банско спа. Много хубав, но на края на града - на мястото на бившата циганска махала и наоколо - строежи и греди, работници. Понякога по време на сесии, някой пробива нещо.

Хорааа, Абра откак обу обувки с токове - зачезна.....  

Нафасима, хайде да се "разбием" на някой пиано бар. Ако не ни хареса музиката, ще пеем ние.

Скай, имам и аз снимчици, ама по-късно днес ще сложа нЕкои.

Магдеее, пак те споменавам.....  Hug

Хари, сега двес ще дойде жената с телефоните на напукналите киндердорф.

Дала, тръгна ли вече. Хайде успех! Да влюбиш свекърва си в себе си!

С моя мъж сега пък сме щели да имаме бебе Райън. Момичета, дайте да водим списък на моите неродени Петковци, че вече им загубих дирята.... на семейство Аргиал.  Mr. Green Mr. Green

Дуа, лек път!   bouquet

Лек ден!

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 09:41 от akhyal_katya

# 133
здравейте момичета от гореща варна!   bouquet
първо да честитя рожднния ден на Вени със закъснение, че вчера хич ме нямаше. много здраве, щастливи моменти и успехи във всичко.  bouquet
Кате мароко- много е хубава роклята. вчера гледах снимките и цвета е страхотен. определено ми хареса и модела и цвета. а за пияници просто няма какво да кажа........ Sad
Нафасима  Hug- ей такава учителка искам да има моето Иве. дано да попадне на такава добра и обичлива учителка, че те напоследък са рядкост, но ние сме далече за сега от училището. и стискам палци хормоналните да са успешни, че да има скоро бебе.
снощи си направихме експеримент с Ивето- прибрахме се почти в 10 вечерта, че ходихме на ресторант. е издържа детето геройски, ама и аз не я оставих на мира. бяхме в един италиански ресторант точно до нас с хубава тераса и много зеленина- идеално за щъкане и тя си изкара чудесно. е мене ме наболява кръта че не се спрях на едно място, но детето се измори и след банята веднага заспа. а друг път почва да се смее и заиграва в кошарата.
то и аз може да пробвам този тест, ама няма да е днес, че като се кукне малката и излизаме. малко на разходка и после пак в къщи, че се очертава голяма жега през деня.
Деси-тази снимка на Даяна във водата ме заинтригува. много хубавa e колата. не мога да я видя добре, но предполагам че е надоваема. къде е правена снимката?
Тони- и моето Иве много се поти. особено вечер цялата и глава е вир вода. чак и аз се замислих да я пострижа малко, ама сърце не ми дава с тези къдрици дето ги е пуснала. тука една майка се майтапи че спяла на ролки Ивето, щото до преди няколко месеца косата се беше права и изведнъж почна да се чупи. аз много се радвам на къдриците защото съм с права коса.
хайде чао от мен и весел ден на всички!

# 134
  • София
Момичета, добро утро!Лека закусчица и кафенце ...

Само се разписвам и продължавам с работата..До по-късно, арабелки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт