Re: М & БИ - 72

• 18 313
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътеката
добро утро! мерси за закуската, мигам на парцали още, но двойно кафе ще ме ококори! bowuu Crazy
сега и тест да правя, зна4и! newsm78
 една тема  ме окори и втрещи, 4е се продължава с изцепките! ама нека да си ходят затворени мозъци туй бг, не можем ние ,зависимите да им казваме как да живеят! тони, зарежи, такива смахнати реплики и дуплики, 4е ве4е не ми се по4ва спор!а каката явно хи4 не е наясно като се е женила и раждала, секс и инат, после да му мислим! #Crazy
вили, ти като останеш сами4ка, май си най-акотивна, ние те държим за ръка да не те е страх в тъмното! нали сме другар4ета! Hug Heart Eyes
теди, ти що се криеш, а?да покажа ли аз какво съм кюфте, зелка, ама вкусно зву4ат в съ4етание, нали, зелеви сърми4ки!  chef bowuuглад ме гони, дано не сте ме заразили, 4е ще емигрирам в друга тема и подфорум! Sick Thinking Naughty
лили, споко, ще се оправиш,лекарства, доктори, прегледи и изследвания и една то4на диагноза- Peace после малко търпение, бог дава на търпеливите! Crossing Arms
някой знае ли за ясминка, дали са още в болницата и как са? newsm78
шиланке, повишение и още да има!  bouquet
моят син от тази седмица си търси работа, но се е сблъскал ве4е в4ера с шуробаджинащината и подмолното оправяне, малко е изнервен, но ще търси и осъзнава,4е сам ще го прави! само ще ни казва и допитва до нашия опит!дано, има нерви да търси! и късмет да намери! Praynig

# 136
Кате мило   bouquet Praynig Peace  Confused ....почерпи жената едно кафе от мен,аз пък тебе ще черпя другия месец ако ще Бог.Много повече от кафе.  ( това не е подкуп Simple Smile)

Скай -  друг път пускали ли сте децата сами? Що без вас бе....не ви ли се ходи до Бг ,да смените климата малко Wink

Тони-колкото повече цунки мунки по добре, винаги ми е било мъчно да гледам хора които са си скъпи и се обичат пък незнаят как да се прегърнат и да си го кажат.Ама вярно това  част отвъзпитанието и възприятието на голяма част от по старото поколение...всички имаме представа.

# 137

Здравейте и от мен
Кате,току що се натъпках с баница и влизам да ти се похваля.
Саратед-мерси за кафенцето.Как са сладуранките,има ли още бисери?
[color=redКате2][/color]-много си дейна,днес тук,утре там,как имаш сили.Явно любовта те окриля. Hug
Магда,Марси-как сте?
Отивам в кухнята да готвя,уууууууфффффффффф. #Crazy

# 138
  • по пътеката
4акайте да се посмеете на един бисер  на линда, докато не е минала в архивна памет!в4ера сме на терасата, 4е валеше и м/у капките линда се вози на колело по терасата и се гоним, ядем банан и по едно време, тя става от колелото и застава пред сателитната 4иния(тя е на пода на терасата закрепена) и по4ва да пее, гледа ме и вика: отивай да видиш на телевизора как пея, дали се виждам хубаво и дали се 4ува! умрях да се хиля!
ние се целуваме, казваме си ,4е се оби4аме, но тя сега за вси4ко или пита ти оби4аш ли ме, или вика, ти си лоша, не те оби4ам, ти не ме оби4аш! та нон стоп мерим колко се оби4аме! ина4е ударено си целуваме от бебе, в4ера ме фрасна без да иска по носа, уж да ми дава целувка и после целувката беше на носа ми, да му мине, ами минава да знаете! ние сме спирали на улицата и тя си ме прегръщЩа и ме целува и вика много те оби4ам мамо, дай  да те гушна! е, това най-го оби4ам! най се усещам цялостна! стоплена, приласкана!от нас вклю4ване за целувките!  bouquet Hug Heart Eyes

# 139
Снежке-белоснежке, ако знаеш, че в момента, в който те чветях и аз хапвах баничка  Joy  а преди това търсех точно такива бонбони като твойте в нета, не не намерих хубава картинка, но ти си намерила   Simple Smile
Какво ще готвиш? много мистериозно  Joy

Марси, Тони, Хари, браво за гушкането и изблиците на чувства. 
Марси, мама и досега ми целува ударено или изгорено, и момчето го научих, та сега ставаме зарезил пред хората като не се усетиме  Joy  Ми глезена съм си, какво да правя  Party  И се радвам, че и брат ми и снахата глезят бебо  Joy 

Скай, и момчето така, чичо му го предупредил , че в БГ не гледат с добри очи, чужд човек да закача деца  Confused Ама повечето пъти съм срещала приветливи родители, които се усмихват като закачаш дечицата им, е има и темерути де.  Ако майката е някаква нацупена, изобщо и не помислям да пипна детето й.
Иначе вика, че в Сирия, родителиите много се радвали да  обърнеш внимание на децата им, умирали си от кеф направо. Въпреки, че имам чувството, че самите родители не им обръщат особено внимание, ама разбираемо все пак, кой по напред.
Не бих могла да си оставя детето да се дере от рев без да го гушна, само за да не се разглезело, или да го гоня на улицата,за да ми е чисто в къщата, или да го оставям на други хора  Sad

# 140
Здравейте момичета!

Теди И дъщеричката ти и ти сте си хубавици..... я виж каква хубава и фотогенична щерка имаш...личи си най кой се е метнала.  Party Heart Eyes   bouquet

Тони Разгледах новите снимки на Таричето -  колко по-различен изглежда с новата прическа, като голямо момченце.  Heart Eyes А милото как си седи послушно на столчето, че и чак му е приятно, сладур.  Hug  Като порастне явно ще стане много поддържан мъж и ще имаш много кандидат снахи.  Grinning  Heart Eyes

И аз рядко казвам на мама, че я обичам, но често си я целувам и гушкам и й казвам "моята мила мама...колко си ми сладка...гушкай ме, колко ми е спокойно в твоята прегръдка...едничка моя майчица си ти Heart Eyes ...  като малките бебенца съм  Laughing Но за разлика от майка ми на баща ми никога не съм му казвала, че го обичам, нито пък той на мен. Нито пък съм го прегръщала. Единствено, когато пътуваше по корабите и огато си заминаваше за дълго само тогава ме прегръщаше и целуваше - даже тогава му се пълнеха със сълзи очите. Като бях дете ме прегръщеше и ме целуваше мн. Той по никакъв начин не ми показва сега обичта си и това понякога мн ми липсва. И се възхищавам, когато видя баща и дъщеря да се прегръщат и да си казват, че се обичат. Много често съм си плакала заради това, че моя баща не е мил към мен като другите бащи, но знам че много ме обича. И обикновено обичта си ми показва като ми купува това, което обичам и като ме глези с любимите ми шоколади, плодове, чанти..парфюми. И аз му показвам обичта си например като си излегне и го завивам с одеало или когато не се чувства добре му давам лекарство и му правя чай и супички.  Колкото и да е строг баща ми към мен знам, че той има мека душа като памук.  Heart Eyes
ИншаАлла някой ден, когато и аз имам дете ще му покажа цялата си любов и ще бъда много нежна.  Heart Eyes

Другарче Те щъркелчетата са порастнали...вече щъркели стават..отдавна не ги бях наблюдавала. Колко бързо растат.  Heart Eyes

Кате С момчето снощи си писахме и каза, че е пристигнал, но е било мн скучно. А като се разделяхме аз не се сдържах и се разплаках  Cry и той ми обеща, че като се върне ще сме заедно постоянно и ми изброява къде ще ходим какво ще правим.  Simple Smile
За паник атаката аз страдам от това ужасно е. Преди 2-3 години разбрах, че страдам от това. Бях на подготвителни кандидат-студентски курсове и бяхме в залата на Винса, сигурно бяхме около 60-70души. По време на курса влизаха и излизаха за ВЦ и вратат на залата май нещо е била повредена и казаха да не я затварят, защото не може да се отвори от вътрешната страна. Но един явно забравил и я затвори вратата. И аз сядах близо до вратата. Нарочно бях седнала до вратата, защото ми е подтиснато където има мн хора. И като видях, че вратата я затвориха аз се разконцентрирах и се притесних. Започнах да си мисля, че останахме заключени там. Започнах да треперя и да се потя .. не можех да държа химикала в ръката си. Станах и отидох към вратата за да се опитам да изляза, но не се отваря. Аз се паникиосах съвсем започна да треперя още повече имах чувството, че ще припадна от страх, задушавах се Отидох пак до вратата бутам пак не се отваря , другите видяха , че се паникиосах и бутам като луда вратата и едно момче дойде и се помъчи малко и ми я отвори вратата.  Спомням си само как се хвърлих отвън. Много често ей така като остана заключена се паникоиосвам или пък ако има задръстване на движението.  Но напоследък по рядко ми се случва Ал хамдулиллях! Ужасно е!  Confused

# 141
 Здравейте Мили Арабелки      

Вчера тук беше 30 градуса-днес е 15 и вали  ooooh!

Другарче,Марси- Споко! Не съм лесна- знам! Crossing Arms Ама винаги съм била такава-а то...който ме е избирал-Да е гледал и да си е преценял пък!... за Кеф на някой Там не мога току-тъй да се променя...пък и не виждам защо?!А иначе...магарето в калта не го оставям....не ме мислете...  bouquet

Мелани- нося 30 пюренца-бомбички-малки ,защото бебо е свикнал с тази марка тук...а и друго-дават ми ги от социалните грижи!Защо пък да ги купувам там! А инче ...моето хайванче не е кърмено вообще-просто...омотаха ме след раждането и млякото не слезе, а стана мастит- и така си е на АМ от първия ден.Избрах си един Фризолак -и той го поема добре..и затова си го приотвих оттук-..не знам там дали ще я има точно тази марка ,а да е сменям-не искам!

Чета че имало нови снимки при Тарик-ще ги разгледам ...а-да!Правилно е писала ДТТи и аз нещо не мога да се ориентирам кои арабелки са на снимките

Катенце Мароко-заминава се в неделя....Живи и здрави-до след един месец.Май ще отпадне войажа до Сахара....ама -да ида,да вида...па тогава да се обяснявам! Ще има вече да си говорим....от извора   bouquet

Айде поздравче за всички Сладурки тук...пръсна ми тупанчетат комшийката от сутринта с тая песен....нещо лично-романтично и се е слчило та...преживява-ама   Шумно  Joy Joy

http://www.zazz.bg/play:2a0ba05a
Най Добрият Дует В Испания Fran И Idaira

# 142
И аз му показвам обичта си например като си излегне и го завивам с одеало

Дезърт,  Cry  Hug и аз така правех.
Мисля, че е нормално  когато малкото момиченце се превърне в девойка да започне да изпитва неудобство от бащата  Rolling Eyes  Като бях малка, играеме на кегли, карти, носи ме гръб, четем, смятаме. И изведнъж дойде момента ,когато като че ли започнах  да се срамувам  Embarassed Пък и моя татко като твоя беше, не веднъж сме ги сравнявали Simple Smile А голям смях беше вечер като тръгна да си лягам и го гоня да го целувам, а той вика какви са тия глезотии, голяма си вече. И аз престанах, а след няколко дни мама ми каза, че пред нея се оплакал, защо вече не го целувам за 'лека нощ', та пак поднових Simple Smile уж не иска, а му станало мъчно, че съм се отказала.

По нашите географски ширини мъжете май ги е срам от  излишна проява на нежност   Joy

Дала уби ме направо с това за комшийката ти  Joy
А за картинките дето слагаш-всички сме те признали  Heart Eyes  но това котенце дето спи на пейката ми иде да го ползвам като възглавничка . То и моя Мърчо го ползвам така и затова като ме види, че идвам и хуква да се крие  hahaha

# 143
Добър ден!  Hug

Катеее, виждам, че имаш време за някой ред, това е много добре. Аз си спомних, че тийм билдинга, за който бях споменала преди, е този уикенд, на мен хииич хич не ми се ходи, искам да се наспяяяяяяяя  Tired  но съм се записала. Та, уикенда ще съм на Боровец, да умра от студ и нерви (щото отгоре на всичко ЩЕ съм и в период, както се очертава...)  Tired  Whistling

Другарче, добре, че си ти да ме подсещаш за малките щръклета, ихаааа какви са сладурковци.  Heart Eyes Дано им видим и първия полет!! Както казва Дезърт - много бързо растат!!

Малеее, аз днес без да искам "осакатих" един гълъб. Ми тук до офиса има гълъби, аз ги храня всеки ден и те се престрашиха да идват близо до мен. Днес, обаче, какъв дявол ми влезе в главата - да хвана един да му се порадвам, и ДА - хванах го за опашката, а той, милия, за да се измъкне, даваше зор и тя се откъсна... перцата де - останаха в ръката ми  Sick Sick Sick  Cry стана ми много мъчно, повече няма да ги закачам...  Sad

Теста - ами на мен ми се падна б пак колебливо с а .... на един кантар Simple Smile Но има верни има и неверни неща... Crazy

Дезърт,  разбирам добре за какво говориш. И моя баща беше като твоя - не умееше да изразява обичта си към мен, но я доказваше по хиляди начини. И на мен ми е липсвало това открито показване на чувствата, но си  давам сметка, че аз  съм същата като него.... да, явно е било нещо като чувство на "срам" и при моя баща...
И ние сме играли на какво ли не... най - вече тримата с мама на 3-5-8 (т.нар. блато  Joy ) Факир съм, да знаете!!  (*нали си нямам братя и сестри, та (ТЕДИИИИИ) "играехме игри, дето стават за ТРИМА" Joy )

Дала, добре си взела пюрета. Като се знам каква съм и аз бих помъкнала от тук... Ми от къде да знам тамошните дали ще му се нравят - те бебетата не ядат всичко...  newsm78
Специално снощи надписвах снимките!!! Всеки е ясно вече кой е, а ако съм пропуснала някой то е или защото се повтаря, или защото мнооого ми се спеше  Tired
Mного ти мерси за испаноезичната песничка. Отдавна са ми слабост те....   bouquet  Heart Eyes

# 144
Добър вечер , виртуални приятелки   bouquet
Я и аз да се разпиша, че да не си помислите че не ви чета   Party Чета аз, и то всяка вечер  - ама нали има Евро 2008, и мъжо си идва по - рано вкъщи, та гледам да си седя с него, че да коментираме играчите  Simple Smile
При нас новината е , че дъщеря ми иска да се жени #Crazy (за тези които не знаят - тя е н а 4 год и половина) Искала да бъде булка, и на сватбата да яздела жираф, а ако няма наличен жираф, можело и кон  Laughing  И така не разбрах кой е избраника , но имам съмнения че е едно момче - индийче, неин съученик. Всеки път впечатлява дъщеря ми и се прави я на спайдърмен, я на айрън мен  Joy А тя блесва с една усмивка до ушите, той е единствения който може да я развесели в 5.40 заранта, когато ги взима училищния автобус. Mr. Green Инак всяка заран провеждаме междузвездни войни, щото и двете сме сънени  Confused
Скъпа Саратед, не бой се, не си ти единствената мама-жертва на изобретателните ни чедовища. Да са ни живи и здрави, а на нас д... да ни е яко , с тези гениални техни прищевки  Party
РД парти за 4000 души - леле, тези от Хилтън София не си поплюват. А и цената на детското меню си я бива  #Crazy И като си представя, накрая ще им сервират пилешки нъгети и пържени картофки, кетчуп, кола и зелева салата и толкоз... То по-скъпо от тука идва.  #Crazy
Хм, така като си помисля, в ОАЕ Хилтъните въобще не са от най-луксозните хотели, нито от най-скъпите. Не омаловажавам Хилтън София, нито поставям под съмнение вкуса и лукса на мароканската вечеря - просто разсъждавам на глас защо дядо Хилтън не ще да инвестира много пари в Близкия изток...
Иска ми се като си дойдем най сетне в България да заведа мъжо на Велико Търново. Страхотна природа, страхотна история и хотели в традиционен стил  Heart Eyes Много повече ги харесвам . Там наоколо имаше и пещера, мисля  Wink
Мама е от Белоградчик. И там има тоооооооооолкова много да се види  Heart Eyes Като бях малка, колко италиански филми заснеха на крепостта, дори сме участвали като статисти в два от тях. Викахме - УУУУУУУУУУУУУУ и .... толкоз  Joy Но с новородено бебе надали има как да стигнем до там... транспортните връзки със северозападна България са ужасни...
Амал, как си, защо не пишеш? Уотър Лили, ти също, мила?
От мама Ясмин новини има ли?
Кате ШШ, сънувах те бременна  Peace Ама пак си беше слабичка и къдрава , де , само корема по-голям  Party
Момичета от мароканската вечер - гледах ви снимките ! Весела компания изглеждате , наистина  Hug
Поздрави и лека вечер на всички   bouquet  Hug

# 145
Светле, щом си ме сънувала бременна, значи скоро няма да е  Laughing  То корема вече си ми е голям. Вчера правих ревю на летните дрехи и  теснички са ми. Преди се въртеха около кръста ми, а сега опънати седят и все по-нагоре се качват, поне с 10см ми е по-голяма талията от есента  ooooh!

Виж я ти щерката, не си поплюва, сватба с жирафи иска  Joy

Елисиниа,как минаха разходките, калпазанката слушаше ли те? И напюшия бебо ше го водят на море милия и много се притеснявам, как ще му понесе жегата  Sad

Ра,
няма да е студено тази седмица на Боровец  Peace   Толкова го обичам летния сезон, чисто, спокойно, зелено, няма изпаднали пияни англичани , няма мръсен сняг и буклуци, приказка.

Деси
, спите ли  Laughing

Аз пак съм ядосана  Confused Нали с арабския по-трудно се справям и не всеки път мога да схвана за какво става дума, идва един тип на вратата ни с 3 огромни плика мръсни дрехи и докато се усетя ги сипа в пералнята!!!! Е, писна ми от тия навляци. И тоя специално като го знам какъв е сифилитик, с какви жени ходи, направо ме е страх каква зараза ще ни довлече  #Cussing out   А момчето като попарен и той не го харесва и му е гнусен, ама пусто нали са сънародници, неудобно му е да откаже.
Иде ми да счупя тая ш*бана перална. Цели кервани с мръсни дрехи влачат, аман!
Другия път дано навреме се усетя и ще вдигна скандал вече !!!!

# 146
  • Монреал
Ехо, момичета! Благодаря на всички за милите ви думи за моето малко мишленце  Hug

Днес сутринта братовчедка ми е родила малка принцеса - тъй че и нашето семейство се увеличава - ще ги стигнем арабитеееееееееее  Joy

# 147
Настоящи и бъдещи мами,
Аз геройски отказах разходсата следобед - пък и по едно време групата беше седнала на кебапчета и бира на площада в Банско - има нещо като бирен фест и телевизор - да се гледат мачовете от Световното.

Видях се с колегите си и се разходих из града ... от очарованието на малкото градче нищо не е останало. Много застроено, боклуци и строителни материали, големите хотели, които настроиха вече са празни и пише "Хотелът ще бъде отворен на 01.12". Дори и целогодишен туризъм не могат да осигурят...
Голяма част от апартаментите, щедро продавани на англичани /главно/ пустеят, или се продават. Както и по Черноморието - обещаното връщане на инвестициите - чрез отдаване на имота под наем, няма да се състои, понеже просто няма кой да идва.

Някак си странно е да се строи строи, а инфраструктурата - канализация, пренос на енергия, улици, полиция /обществена сигурност/ да не може да понесе това натоварване и Общината да закъснява с решаването на този проблем.

Да, аз сега съм тук през седмицата и хора няма, но ми казват и местните, че не се наблюдава този бум от преди години, когато и в събота и неделя гъмжи от хора.

Нагоре към планината е ужасно застроено също - има и сгради, които не са довършени - така седят ... то кой да купува?
Видях си и колегите от дневния център. Зарадвах се много. Водих и жената с телефоните - връзката към младежа, който Хари издирва - тя прояви интерес.

тук има гръмотевична буря. Тази вечер е организирана някаква международна вечер, но аз ще си пиша тук в стаята и ще си кротувам.

Лека нощ!

Абра, Биби, къде сте, калпазанки?  

Тони, много сладичък Тарик сновата прическа. Ама той си е веселушко и хубав по принцип. Честито за бебето на братовчедката.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 21:31 от akhyal_katya

# 148
Тониии, честито бебе  Hug  хайде скоро и Тарико да подновите със сестричка  Peace

Катемай че вече изнанагорно ти идват международните вечери, щом предпоочиташ уединението  Joy   

За първи път от много време гледах новини на Бг/по-точно имах възможност/ и направо съжалих ! Билетчетата по левче!!!! направо срамота    Confused

# 149
Кате , на теб кой ти каза ,че той работи в автосервиз  ....не може ли този ,който ти го е казал ,просто да каже КОЙ  е тоз автосервиз? newsm78  ....А тази жена с телефоните ,тя какво ...от къде  ще вземе телефона му...просто се чудя,и хиляди въпроси са ми в главата,ама аз съм си такава по принцип де  bouquet Сега ми пусна мухата  ...и край.  Ама Бог учи на дълготърпение ....много важно качество  за каквото и да е.

Тони а честито ви ново бебе ,ваш ред е  Wink /когато сте готови де/

Кой беше ...нето тръгвал за у-ще в 5 и нещо сутринта  Shocked...какво правите бе...ние едва ставаме в 8 Rolling Eyes

И на мен ми се струва много левче за билет ,за който го ползват редовно...доста си е. един път не намалиха нещо.

Общи условия

Активация на акаунт