Re: М & БИ - 72

• 18 172
  • 283
  •   1
Отговори
# 150

скай направили салама  newsm78,ето го моя

ели на една от предните страници ка4их снимка на колата,можеш да я видиш

катенце ние пак заспахме в 4.30 сутринта и в 8.30 бях на крак,близо до свеки всеки 4етвъртък има пазар,та с едната кака се заметохме да напазарим за седмицата,4е близо до нас зелен4уци няма,а не раз4итам на мъжо в избора му  Mr. Green,след това се прибрахме и си отспах,после в басейна
моми4ета хем беше обла4но,хем не мога да се покажа пред хората,лицето ми е като домат 4ервено,а ве4е запо4нах и с уроците по плуване на дреби,първо я вкарах с колата ,после и сложих надуваема жилетка и накарах да се хване за колата и да рита с крака,най накрая се отпусна-дано до края на лятото да плува ве4е сама

светле и аз искам покана за сватбата с жирафа  Laughing,ей много са изобретателни де4ицата

тони 4естита при4еска  Heart Eyes,ние навреметос  голямата такова преживяване имахме,понеже все се въртеше и клъцнаха малко ухото-фризорката само дето не припадна,сигурно след това се е отказала да постригва деца  Mr. Green

мелани и самира-изпратете ми мейлите си на ли4ни за да ви дам паролата

# 151
Здравейте, момичета!
Надявам се всички да са имали хубав ии ползотворен ден! smile3503
Кате Шилан, с малко закъснение: ЧЕСТИТО ПОВИШЕНИЕ!  bouquetВинаги съм смятала, че за работата на човек, няма по-хубаво от това сутрин да става с усмиивка и да отива с желание и трепет на работа.Желая ти го от сърце! И много, много успех и удоволетворение!
Кажи ми, как се справяш? Чета и се чудя- явно аз не възприемам нормално нещата, но си мисля - как ще ми се изтърси непознат/ не близък приятел/ с три торби  мръсни дрехи за пране!!!!!И аз трябва да го направя, само защото е сънародник на съпруга  ми!!!!! Ами къде остана:"Може ли", "Удобно ли е", "Ще те затрудня ли" и т.н. и т. н.  Явно съпругът ти е много добродушен и отзивчив човек! Поздравления за това!  bouquet

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 00:08 от gallii

# 152
моми4ета,за Дина и Биби нищо не казахте-да или не,за паролата,ако до утре ве4ер няма откази,ще им я дам  bouquet
а останалите къде сте,снощи 4аках някой да се вклю4и-уви,но след като съм излезнала сте запо4нали  Crossing Arms Mr. Green

# 153
Здравейте и от мен момичета!
Вече 3-ти път се захващам да пиша и все не ми се получава Embarassed
Снощи имах гости- става ми все по- трудно и по- трудно да свърша каквото и да е с малкия наоколо-от около седмица започна да  плаче всеки път когато го оставя в стая сам с играчки- а никога не го е правил досега - от съвсем малък ми се налага да го оставя за малко или в кошарата или в неговия кът с играчки и никога не е имало проблем, понеже много често съм сама и иначе няма как да свърша каквото и да било...
Сега обаче явно започва все повече и повече да се усеща и да капризничи , а ако го взема при мен пипа абсолютно всичко- фурната, прискрипва пръсти по шкафове и чекмеджета...
Та снощи докато направя вечерята , направо се припотих 15 пъти-слава Богу минахме без поражения  chef
дала- стана ми интересно като четях за 30-те пюренца за бебчо, които ще носиш- ние бяхме и по зле...
Когато започнах да захранвам се видях в чудо- оказа се , че в Бахрейн  няма абсолютно никакъв избор на детски храни- 2-3 вида пюрета на Гербер, Caws and Gate и почти нищо друго #CrazyНе исках да приготвям домашни , понеже нямам никакво доверие и на качеството на местните зеленчуци , специално за захранване, както и да е - горкия ни тате започна да мъкне куфари с пюрета всеки божи път , когато пътуваше до някоя подходяща дестинация Rolling Eyes
сега вече ядем готвено , но като се сетя как правех списък от сайта на Хипп на немски или френски ... лудница...
Тони - и ние сме към вашия отбор на късо подстригани момченца HugПреди около седмица - доста късичко стана , но ще порасне - наистина изглеждат по- големи , когато са подстригани , доста време ми отне да си го възприема Heart EyesСега ще влезна в Facebook да ви видя сладката муцунка Hug
harriet TJB- благодаря ти за милите думи! А колкото до пресните сокчета- не мога да го накарам да пие каквото и да е освен вода и мляко , пробвам на всеки няколко дни , да не би да си е променил решението, но... иначе той хапва разнообразна храна- зеленчуци и месца, каши и пресни пасирани плодове  в различни кремчета, само че трудно , бавно и без апетит, но ще оцелеем Heart EyesНе -не се занимавам с летенето вече- мисля , че е професия до време, изисква много жертви в личен план-няма ден и нощ, няма делник и празник, а и не мога да си представя как ще се отделя от слъчицето за 3-5 или 7 дни и то многократно Heart Eyes
Eye of Ra- много ми хареса как си описала всички момичета от срещата - с по- няколко думи , но много образно и изчерпателно в същото време- даже като че ли успях да си ги представя Hug
 Сега ще го прегледам и аз този ваш тест Peace И после ще лягам , че имахме дълъг ден.
 На всички вас спокойна нощ!

# 154
  Привет и от мен писах ,писах и накрая без да искам изтрих Първо да Ви поздравя от Сабинка, днес доста си поприказвахме добре са, а и как иначе друго си е при баба и дядо .Тя за сега няма възможност да се включва.
Кате Мар. и тук днес до обяд беше слънчево ,а после имаше гръмотевична буря, дори в момента пак прегърмява.Яси вече е добре утре сме на доктор.
Дала и твоето пътуване наближило.Когато тръгвах с бебе за първи път и аз носех мляко и пюрета, но свършиха и се оказа че мл. Нутрилон там има, но пюрета на Хип не и пробвах с Гербер, ама никак не му хареса.Един съвет от мен давай му само минерална преварена вода ,че аз първия път си изпатих и доктора така ми каза и сега където и да ходим ,давам мин. преварена и няма проблеми.
Светле млада баба е решила да те направи Мони Joy а с това у-ще в 5.20 ме разби.Мойте буса ги взима в 8.20 и едвам смогваме навреме .Заради жегите ли толкова рано започват при вас?
Деске къде ти е линийката-беше ми стимул или си решила да я смениш с друг модел?
На всички  Hug

# 155
Добро утро!

Кате, не са ми омръзнали международните вечери, но вчера след срещата и разговорите с колеги и приятели от Банско не ми се играеше на "столчета", "асоциации", "миксер, пералня, Джеймс Бонд", а и има работа извън семинара, която чака да бъде свършена....кореспондения, какво ли не. Вечерта е удобно време за писане.

За пръв път на семинар ...групата умира от глад. Много е странна организацията.

Иначе има много международни хора: египтяни, англичани, кюрд /живее в Турция/, румънци ... как са ги избрали - 3-ма от тях ЕДНА дума английски не знаят .... знаят де, но не на работно ниво, белгийци, ат Йордания и Португалия.

Хари, тази дама е case worker. Тя има нелеката задача да поддържа някакв контакт с онези напуснали услугата, които имат желание да се обаждат. Често казват, че работят на места, или живеят на квартири, на които всъщност не съществуват, имат по 2-3 истории за пред обществото, в зависимост от ситуацията, често са искрени.

Тя се стреми превантивно да ги наглежда и да разбира по нещо за тях преди да се отзоват в центъра на проблеми - с правосъдието, наркотици, лични и интимни. Има срещи на ползватели - те са по желание - който прецени - отива.

За автосервиза - и адреса ще науча, но досега не се е случвало често някой да идирва напуснал, а и Иво е разпознаваем. Още 2-3 разходки и сладки приказки и информацията за него е моя. Почерпка за това не искам - ще се видим, за да се видим и запознаем с теб!

Магде, здравей!  Hug Гушни момчетата, а Яси - 2 пъти! кога ще ходим пак на сладолед? Скоро да е, когато ти е удобно!

Рали, нищо, друг път ще се видими наприказваме!

Далка, то не останало, мила! И аз така, то и всички мами - със чанти и куфари, а багажа не олеква. И аз бях с 1 чифт дрехи и от там купувах.

Биби, къде си?  newsm78 newsm78 Да не идваш пеш насам?

Саратед, какво правите? Ние ще сме 2-ма гости на рождения ден, яко още имат мерак девойките да ме канят и така мъгът ми каза - по 2 позаръка на човече ще има - от мен и от него - ето - така ние ще им объркаме представите!  hahaha hahaha Мони ще е много доволна!

Абра..... къде зачезна? Амал и тя не ми отговаря!  newsm78

Лек ден на всички! 

# 156
Един съвет от мен давай му само минерална преварена вода ,че аз първия път си изпатих и доктора така ми каза и сега където и да ходим ,давам мин. преварена и няма проблеми.
За пиене ли става въпрос  newsm78? Извинявам се, нямам време да ви чета, но мернах това и се притесних .Ако става въпрос за пиене на вода, а не за къпане ,това го чувам за сефте.От форума и от педиатъра ми знам, че мин.вода се дава след 1год. възраст,а мин.преварена в никакъв случай не се дава.

Ето такива обяснения съм чувала:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240925.msg5568699#msg5568699

Магда, нищо лично  Peace, извинявай, ако се намесих не на място.

Поздрави на всички, ако забременея/някой ден / пак ще се включа към вашата група Mr. Green, но за момента съм летяща по задачи с никакво свободно време  Simple Smile

# 157
  • София
Здравейте момичета,
Първо ви приканвам да закусим, да пийнем кафенце, та да се поразсъним Wink

С пълен стомах определено успявам да си събера по-добре  мислите.. Laughing
Мароканско Кате,яка промяна в представите на Мони ще настъпи, няма съмнение по въпроса.. PartyЩе вземе да й хареса такъв развой на нещата! JoyЖиви и здрави да сме само, да сме си в БГ /още не знам кога ще ходим към Йордания и Гърция/
и непременно ще спретнем форумско парти послучай рождения им ден / е, може би не точно в Хилтън, ще видим... newsm78/
Манел,извинявам се ,че се намесвам в дискусията  относно водата, но и аз като Магда имах големи проблеми с питейната вода при първото ми отиване в Йордания с голямятя щерка..Там водата първо минава през филтър, след това я преварявах и въпреки това 3-месечната дребосъчка беше непрекъснато с разтройство.Позволено или не от педиатри, поемането на минерална вода беше единственото решение на проблема.И до днес, ,макар вече дечурлигата да са големи, там пият само минерална вода..На това същото пътуване преди повече от 10 години и аз като Дала помъкнах цяла чанта с кутии NAN1 -адаптирано мляко, притеснявах се, дали там ще намеря същото, не исках да го сменям с друго..Но за да съм честна, имаше го във всяка аптека или бебешки магазин Grinning
Утре и в неделя ще бъде маратон от рождени дни..Тоест пак ще кръстосвам нагоре-надолу, няма да мога де си почина и да поседя порядъчно пред компа! SadУтре сутрин близначките са канени в детски клуб на рожден ден на съученичка, следобяд пък в друг клуб са канени и трите на рожден ден на приятелче, с което заедно отраснаха по градинките..В неделя пък ще ходим на партито на една девойка от хора, в който пеем..Днес след работа ще трябва да купувам подаръци за всичките.Ех, жалко, че си нямам банка.. #Crazy
Рали,приятно изкарване на Боровец и...после да разказваш..
Сега отивам да се трудя и после пак ще се включа.
Желая на всички успешен ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
Я салям алейкум мили ми дами.

Я вижте на какво попаднах днес, честито на нашата нова приятелка ,много хубаво http://ruslantrad.wordpress.com/2008/06/11/interview-with-bulgarian-in-syria/

# 159
добро утро момичета!  bouquet
тук пак е голяма жега и ще понамалим разходките . Ивето и без това не иска в количката и търпи само на малки разстояние и то с хиляда занимавки и играчки около нея.
аз давах на малката вода на Хипп за новородени, но не редовно. преварявах и вода също. а след 6 месец почнах да купувам вода на торн спринг за кърмачета. сега вече и на девин изворната за бебета давам. но от нашата питейна вода дори и аз не пия.
Деси- видях снимката. ние сме малки за това чудо- догодина сигурно ще се радва много и Ивка.
Кате- подозирам че на плажа моята лудетина ще пищи от морето. подариха ни басейнче надуваемо и сигурно в него ще се плицика. то и аз не съм много убедена че ще ходи детето на плаж, но рано сутрин може и да я водя. малко ме е страх, че е малка още, а като ги видя германците с бебета на по 3,4 месеца и как ги слагат по цял ден плажа в количката и направо сърцето ми се свива. луди ли са тия хора. мене ме беше страх до София като отивахме с малката на 4 месеца, а да се юрна на почивка в чужбина направо ми изглежда абсурдно. то не знам и каква почивка е с новородено в шумен курорт. newsm78
Тони- ние бяхме в Арбанаси на почивка и много ми хареса. ходихме и до пещерата Бачо Киро, но аз не влязох де. около Търново има много за разглеждане, така че на мен ми е любима дестинация. и в Трявна обичам, и Етъра е наоколо, Боженци също. а и самия град В.Търново ми харесва и винаги спираме там при ходенето в София.

# 160
Манел   newsm03  

Ние   те  чакаме  да   се  вкл   за   храната   а  не  за    водата    cook

Как  си    как  бе    в  Сирия     smile3518  съвсем  ни    забрави

Момичета  благодяря  ви   че   не  ни    забравяте     Ние   проядохме    но      още   не  пием                                        достатъчно       хаир   ин  шаа  Алла

Амал       как е         newsm78

До   скоро      отивам да  купувам    тиква   за    кус   куса   love001

# 161
 Добро утро слънчеви мами!
 Как е времето при вас?
 Тук вали и гърми и сме затворници в къщи Sad
 Аз също за едногодишния ни престой в Бахрейн с малкия съм давала само преварена минерална вода- друг вариант нямах- водата от чешмата не става за консумиране , пък ако ще и преварена и филтрирана- тя си е дори лекичко солена - не казвам , че минералната вода е най- подходяща за новородени , но просто нямаше никаква друга алтернатива newsm78
Саратед- приятно изкарване на всички партита на вас- представям си колко са доволни и щастливи момичетата, даже лекичко им завидях Heart EyesА , за банката...ех, не ни ли трябва на всички по една :hug

Приятен ден на всички-работещи , почиващи , купонясващи... пътуващи Hug

# 162

Здравейте мили арабелки и от мен,
вчера бях по кооперативния,днес пак в къщи-готвене,чистене и прочие.Кате не готвих нещо мистериозно,а баща ми купил едни пилешки гърди и каза да ги опека с картофи.Нещо не ми се получи вкусно.Вече съм си свикнала да готвя арабска кухня ,а и мъжа ми и децата я харесват.Днес ще правя шакрии и ориз.Уж съм на почивка,ама май няма такъв термин,то пак си е същотщ като в Сирия-работа и пак работа.
Момичета-а вие какво готвите-българско или арабско и харесват ли мъжете(приятелите) българската кухня?

# 163
Привет на всички!
Хаяти, разкри ме Wink

# 164
Здравейте хубавици,днес имам повод да почерпя,че племенницата ми Далия става на 18год.При нас юнските празници започват ,след 10 дни е кака и марина ,а след 13 моя Хамуди.Хубав и успешен ден на всички Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт