Re: М & БИ - 72

• 18 171
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Манел,сега видях въпроса ти.Да става въпрос за пиене.Аз с Махмуд пътувах за първи път на 3мес. после на 1год. и двата пъти повечето време прекарах по доктори и всеки беше на различно мнение.тогава се свързах със зав. детско отделение тук в инф. болница и това беше неговата препоръка,която спазвам и при тримата.Ако намеря изворна по-добре ,ако не просто минерална-сирийска,ливанска каквато купя и проблеми не съм имала.Спомням си ,че и навремето племенницата го направи същия номер в Ирак,беше на 2год. и само мин.вода ни спаси.Чела съм ,че го отричат ,но за мен това е единственото решение на проблема,а и все пак е препоръчано от доктор Hug.

# 166
Привет, красавици!   bouquet

Снежи, учудва ме тази снимка. Очаквах ливанката да е красавица, а тя хич не ми харесва. Иракчанката е най-сладка  Peace

Минерална вода има бебешка, с ниско съдържание на минерали. Но наскоро имаше репортаж в Открито за това, че според изследванията мин съдържание не отговаря на описаното на етикета - за Торм спринг ставаше дума, и мами се бяха стреснали, защото пише че е годна за употреба след преваряване, а всъщност се оказва, че НЕ Е. Но когато няма друг избор...  newsm78

Момичета, и тук вали и гърми, но най - забавното е, че днес шефа реши да направи ремонт на покрива на офиса. В момента, в който всичко беше отворено горе (за да се сложи настилка) заваля много жестоко. Разбира се офиса протече и шефа търчеше с едни кърпи от дупка на дупка...  Joy ама то тече... а майсторите наоблякога едни дъждобрани, и само влизат и излизат и се чува "Е** си мамето"  Joy hahaha ЦИРК
Добре, че поспря сега та се захванаха на работа...  Whistling

Теди, мерси за пожеланията - надали ще е толкова приятно, предвид съпътстващите ме обстоятелства... особено ако липсва топла вода в тез баракички...  Whistling Но да, снимки ще има определено, и ще разкажа като се върна. А и след като напускам - това е последния ми "излет" с колегите... Дано не ме боли корема само много....  Whistling  Sick

Момичета, поствам ви едни лога, които не могат да бъдат пропуснати.
Позабавлявайте се, нали е петък 13   Mr. Green

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2067250355

Hug Hug Hug

# 167
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!Много хубави снимки от мароканската вечер браво виждам сте си прекарали страхотно.И аз съм за да се даде паролата на всички.Далапожелавам ти приятно изкарване в Алжир да направиш много снимки.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА НАДЕТО!!!Честит рожден ден!!! Пожелавам ти да намериш в живота това,което искаш;да го разпознаеш,когато го видиш;да имаш щастието да го получиш..и най-вече да го запазиш!!!!
Ако има нещо по-хубаво от живота,
ако има нещо по-красиво от изгрева,
ако има нещо по-чисто от мечтата,
ако има нещо по-силно от любовта-
то нека бъде завинаги твое!

# 168
Ей Магде много я обичаш тази твойта племенница,да ти е жива и здрава! ( тя на сестра ти ли е дете?)

Кате,Кате ,Кате...... Simple Smile Ако ще Бог ,ще стане .  
Дано успееш да ми кажеш скоро името на този автосервиз ,плиис . Heart Eyes .......А иначе и на мен ще ми е интересно да се видим и запознаем,ако дойда до София( което задължително ще стане ако намеря Иво) ще взема и моите големите, та и с тях може да си поговорите.  Wink

Светле ,много ядене и пиене му пожелавам на момчето ,и много игра. Peace

# 169
  • по пътеката
добро утро! хаяти, я виж каква си разконспираторка! браво за статията! хубаво е да се 4уе независимо мнение!  bouquet Hugгалииииииииииииииии!!! Crazy Peace
днес петъ4но сте  вси4ки като гледам, 4акате по4ивните дни!   bouquet
снежна за бг ли питаш какво готвим? аз там готвя наша бг  кухня заради липсата на много продукти в тунис, но традиционно правя, кускус и млюхия, тажин и брикове, нося си от  тунис  заготовките за тези манджи! но ние го удряме на шопска, сирене, кашкавал и салами, шунки, кюфтета и кебап4ета и всякакви салати с цедено мляко и майонеза!освен това форумските готва4ки така са ме зарибили, 4е един голям файл с рецепти имам, мерак също, само да не са моите на диета, 4е тогава лошо!
ти защо се напъваш като си на по4ивка, при това си бременна, нека домашните ти те поглезят сега? Thinking newsm78 Crazyвремето е скъпо в бг, поне за мене!имаше една ваканция с линда, беше бебе, направо не можех да се прибера ,само за  хотел сме го имали в къщи! аз дори не спя много, ако 2/3 4аса са сън, 4ета като обезумяла след като легнат вси4ки! сутрин правя кафето или закуска, но аз оби4ам да готвя,де! bowuu
манел, добре,4е свирна за поздрав! а ние май давахме, поради липса минерална тука!  Thinking ooooh!аз ве4е не помня, преварявахме я, като,4е ли! въх какво ми сложихте сега да мисля, аз съм против пиенето на минерална пък без оглед ,ама като няма избор за  друга! де да знам от какви минерали се правят  камъните в бъбреците? и много съм била под стрес с тези въпросителни! Crossing Arms Tired
хари, за кога да ви 4акаме към варна? Crazy Hug

# 170
добро утро и от мен   bouquet
манелка и ние бяхме на минерална вода като поотраснаха малко смес минерална и изворна ,после само изворна после смес изворна и нормална и после само нормална,целуни Ясин,и ако идвате несам към Дамаск,пиши да ти дам координати
марси защо не каза Линда на кой канала излиза,да погледаме и ние детенцето  hahaha
магде там ми е ленти4ката,само 4е я смених с нова и млка,за съжаление не е мръднала оба4е Cry Cry Cry Cry Cry
4естит рожден ден на племенницата ти-да я жива ,здрава и много щастлива  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
м/у другото за Даяна си бях харесала и Далия,но майка и баща и предпо4етоха Даяна
мЕЛАНИ и САМИРА 4акам мейлите
за БИБИ и ДИНА да разбирам л;и 4е сте съгласни newsm78

# 171
Деси, твойто е свръх наглост, появяваш се след 1 следобяд, наспала си се, бодра и дръзваш да казваш "добро утро", то утрото отвадна мина  Crossing Arms   Joy

За паролите, аз съм ЗА

Галиии, абе ти си била звезда в Монтана  Simple Smile щом  и интервюта даваш    bouquet

Магде, да ти е жива и здрава племеннцата, 18г е чудна възраст за момиче   bouquet

Снеженяма почивка никъде за нас жените  Sad
Питаше за манджите- моя най-обича кавърма, мусака, руло Стефани, лясточиви гнезда, картофени кюфтета, гъби във всякакъв вид, гюведжета.
Хапваме и бг и арабски и кюрдски манджи.  Преди повече той готвеше, но сега по-често аз   chef

За яденето с ръце се сетих, каза, че досега един единствен път е виждал в Сирия някой да яде с ръце ориз и булгур. Иначе и ние  си хапваме с ръце месце, залче хляб с манджа. И напоследък масата почти не я използваме,повечеко на земята слагам /на покривка/

За водата-аз си гълтам направо от чешмата без да мисля, ама някой път е ужасна  Sick 

# 172
Когато нямаш избор и аз бих дала мин. вода, но не бих я преварявала.Намесих се, защото повечето сме майки и когато някоя от нас  даде съвет е хубаво да се види и друга гледна точка  Peace.Особено младите майчета лесно се заблуждават и могат да решат, че това е най-доброто и се отнася и за България.Има кани за пречистване на вода и след това да се преварява-това за чешмяната вода, или ниско минерализирана минерална вода, трапезна .Изброявам ги за да се види ,ако има друга алтернатива, която е по- безвредна и може да влезе в употреба Simple Smile.

Цитат
В никакъв случай не се дава преварена минерална вода, защото така в състава й се концентрират минералите и микроелементите и разказваш играта на бъбреците на детето

Това, което го пише в цитата съм го чувала от лекари и ми звучи логично .
Мисля, че всеки има право на информиран избор .

ПП-не се доверявайте безрезервно на лекарите, винаги търсете и второ мнение ,ако нещо ви притеснява .това го пиша по принцип не за конкретния случай.

Весело изкарване на празнуващите   bouquet

svear , не съм ви забравила Hug, организацията ми куца  Mr. Green, това майчинство ме направи такава шматка , не , че не съм била винаги ,  но .....хаир   ин  шаа  Алла

dtti , ходене към Сирия поне аз не знам да ни се очертава скоро  Mr. Green Щото на мъж ми като почнат да му говорят звездите, един Господ знае дали няма да спретна куфарите  Crazy

Посмях се с бисерите на Даяна и Линда  Laughing Heart Eyes, това със сателитната чиния е много яко  Whistling

Амал, честито  Heart Eyes лека бременност и здраво бебче.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 16:48 от Манел

# 173
Привет от мен, момичета! smile3525

Само искам да ви поздравя. Че все гледам да използвам докато не вали и обикалям с дребната. Много сте изписали и ще се върна да ви прочета, пък ще се включа пак по-късно.

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 174
Деси, твойто е свръх наглост, появяваш се след 1 следобяд, наспала си се, бодра и дръзваш да казваш "добро утро", то утрото отвадна мина  Crossing Arms   Joy

катенце ,мило да не ревнуваш  smile3533 newsm08,ами нощни птици сме,а Даяна още спи  smile3524

# 175
Привет и от мен  Hug
От днес програмата ми в училище доста обедня- от другата седмица ще имам по един час на ден- кееееф  newsm44 Сега стаята ми прилича на цветарски магазин и съм много щастлива.
Кате 1- и за мен яденето с ръце никога не е било проблем, само не можах да хвана цаката как се яде ориз с ръце  newsm78 А събирането на цялото многолюдно семейство около огромната мушама, постлана на земята за мен винаги е било някак си... идилично и романтично. Сега това ми липсва. И ми е чудно, че деверът ми мечтае да има кухня в типично български битов стил- с черги, бродирани покривки, пръстени чаши и чинии, връзки с люти чушки и кромид лук по стените...  Simple Smile
Мелани- изискванията на Иво са меко казани скромни, но за хора като нас- неосъществими. Дано все пак някога успеем да го послушаме на живо.  Peace
Кате 2- нашия пиано- бар като идея отпада, но ще си измислим друг хубав повод. Ако на теб ти проблесне нещо щуро, интересно и нетрадиционно- аз съм насреща. Батко ми често пътува до СФ, обикновено през почивните дни, ще го помоля да ме вземе някой път и ще  се обадя предварително да се видим. И на другото Кате също... А като видях какви неща сте хапвали на мароканската вечеря - ммммм... Огладнях по никое време.
Засега- лек ден от мен  Heart Eyes

# 176
привет!ако знаете какъв дъжд се изсипа във варна....прогизнахме. булевардите пълни с вода, грозна картинка. smile3511 всички локви бяха наши. аз пък утре съм на плажа и даже съм убедена че няма да вали!  Joy
Нафасима- завиждам за цветята и за лятното работно време. сега ако бях на работа, ни цветя, ни свобода. само бач и бач. те лятото клиентите лудват и ни побъркват.
Кате- как може това с пералнята да ти се случи. леле аз щях да пукна. колкото съм гнуслива, щях да припадна ако някой си сложи дрехите в пералнята. що не вземеш да му ги съсипеш като ги изпереш на по-високи градуси- хем за дезинфекцийка, хем повече да не припари у вас.
Кате мароко- ако знаеш как искам да отида до Банско. все попадам на разни реклами на хотели, много ми допадат, но пътя дотам ми се струва много, че и с бебе. ама така като чета май не си заслужава, а newsm78?

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 16:26 от elisinia

# 177
Здравейте!
За първи път днес попаднах на темата и останах с приятно чувство, че има къде да контактувам с други като мен .... в смисъл българки женени за арабин.

# 178
За някакво "успокоение" и тук се изля мнооого дъжд ..

# 179
mariuma -добре дошла   bouquet,разкажи нещо пове4е за себе си,от коя държава е мъжа ти например

Общи условия

Активация на акаунт