Re: М & БИ - 72

• 18 168
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Разбира се - съпругът ми е от Египет, женени сме вече 11 години и имаме едно "ангелче" на 9 години - Мариям, която е за 5 момчета в повечето случаи  newsm53

# 181
  • София
Добре дошла, Mariumabouquet Hug

# 182
Много пъти съм искала да имам възможност да попитам някой за определени ситуации със съпруга ми за да не се поставям в странна за мен ситуация и да се чудя после как да се измъквам. Ако ми позволите ще се допитвам до вас в такива случаи, нали може?

# 183
# 184
мариума можеш да питаш вси4ко за което се сетиш  Hug,все ще има някой на линия за да ти отговори

# 185
И аз на това се надявам ...

# 186
Например - има ли някоя от вас съпруг с първи брак? При мен ситуацията е такава: за съпруга ми нашият брак е втори. При нас живеят и двете му деца от първия брак /той има три деца от първия си брак, но при нас са само две/. МНого искам да разбера дали има и друга от вас в такава ситуация. Те отскоро са с нас и искам да знам дали по техните разбирания трябва да имам по особенно отношение към тях ... защото аз се държа с тях като с приятели, а не като мои деца. Да не би да ги засегна с нещо?

# 187
Въобще не съм наясно какви може да са техните очаквания към мен. За сега се разбираме добре ... а да - трябва и да уточня, че аз не съм много по голяма от тях - разликата ми с единия е 8 години, а с другия - 15 години. Някакси не върви  да се държа майчински с тях   newsm12 , но ситуацията не е и такава   fight

# 188
Mariuma, добре дошла!

# 189
мариума 4естно казано ,други в твоята ситуация няма,но пък няма и специални изисквания за поведение спрямо децата от първи брак,ти сама си преценяваш как да се държиш с тях-най важното е на теб и на тях да им е удобно
  bouquet
хаяти,кате къде сте  newsm78
вили и тебе те няма  Thinking

# 190
  • по пътеката
мариума, добре дошла! май само в обратната  ситуация имаме мами, с твоят слу4ай като, 4е не!това оба4е не зна4и,4е някой няма позиция или интерес и да даде свежа идея! Hug Peace

# 191
  мариума

изчетох най-накрая....  bouquet
Няма начин Магде -май и при мен всичко клони да давам минерална вода-сега пие една Евиан-която е дават тук за новородени ,а  в случай на запек-водата Епар...от нея съм си взела две бутилки.... веднага действа и ...проблма е решен-ама  там ще се дава тяхна мин.вода-не знам каква ще е ...подготвих се и за разстройство със Смекта,взех и Долипран за темпертура...не знам още какво-то с лекарствата тук е малко смотано-трябва да ти ги изпишат....взех и витамин Д.

Всеки казва различни кила като багаж-на билетите е написано  30кила  и на бебо-10.Ама не можем да разберем това общо багаж ли е или БЕЗ ръчен.В сайта-еди казат ОБЩ-други ..без ръчния...та каквото дойде в крайна сметка....То-не предвидихме че ще повънят приятели ..че и те ще дадат по някое вързопче за техните-НЕ може да отажем-и живава ваксина Превенар в студена кутия ще нося  ...Свеарче-поздрав Joy...
Абе-пет камили багаж Joy Joy Joy hahaha

Прочетох на Гали интервюто...къде си Гали-пак ли забегна на сафари   bouquet
Но, който иска да види неподправената екзотика от приказките на “Хиляда и една нощ” съчетано перфектно с лукса и комфорта на 21-ви век, да не се колебае - това е авантюра, която е неповторима!   

Тарик е страхотен с новата прическа-честито ви бебче-как се казва?
Магде-честит празник и на твоята племеница   bouquet
Мариума-ами...бъди си Себе си..какво има да му мислиш как да се държиш-те сигурно и не ти създават неудобство...големи са-да те уважават и да ти имат респект...
Лелеее....Шиланче-сетих се за този с прането-тю,ама може ли пък чак такова Дебелоочие-то чисто си Байганьовско  Нахалство....другия път-завий и зацирикай че Златната пералня е развалена-събирате пари за поправка...да се Включи тъкмо авантаджията Whistling

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 20:15 от dala

# 192
Здравейте на всички! От доста време ви чета и чак сега решавам и аз да ви пиша. Виждам, че всички тук си помагате и подкрепяте много. Моята причина да съм тук е връзката ми с един човек от Египет, ако можете да ми помагате със съвети ще ви бъда много благодарна!   Simple Smile

# 193
Добре дошли на Мariuma и на Еlito1234!!!

# 194
  • по пътеката
днес  обявявам ден на египет в темата, две дами за един ден се представиха! bowuu  chef  bouquet добре дошла, ели! хубаво е да си с арабска връзка, разкажи и ти за твоята египетска любов! въпроси да имаш! ние тука сме готови - на 24 4асови смени сме, споко! Hug

Общи условия

Активация на акаунт