Re: М & БИ - 72

• 18 163
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре дошла и на Elitobouquet Hug

И аз като теб първо само четях  темата и след доста време набрах смелост да пиша...
А момичетата  тук са страхотни, наистина txtloves

# 196
Здравей Ели, добре дошла и на теб!! Браво, браво - египтолюбките се увеличаваме, стига вече с мафията Магреб!! Wink Wink Wink

Разкажи повече - каква точно е връзката ти с египетския младеж??

PS. Пропуснах да кажа - днес се чух с Лили - имате поздрави!! Simple Smile

PS 2. Сега видях снимките на Тарик - много сладък бееее... ама на мама прилича май повечко  newsm78

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 00:34 от Eye of Ra

# 197
Мarium, Elito1234

# 198
  • Монреал
Привет на Мариума и Елито!   bouquet

Дала, новото бебче се казва Никол  Heart Eyes

А забравих да се изкажа и за минералната вода - аз знам, че изобщо не трябва да се дава минерална, точно заради натоварването на бъбреците. По-добре изворна или просто пречистена примерно с каните Брита.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 22:36 от Najmat Al Maghreb

# 199
Деси, ана хуна, ана хуна   Mr. Green  спах досега, та да имам сили за надпреварата с Диди, кой го колко заранта ще издържи  Joy

Добре дошли на новите "египтянки"    bouquet

Дала, ти си герой с този багаж и всички видове вода  #Crazy  ама те франсетата много тачат различните видове минерална водичка  Joy

За пералнята, нали си ме знаете, не мога да суча и въртя, болезнено директна съм, та затова мълча, да не обидя, и без това съм толкова лоша и зла, почти ги отказах да идват да ядат в нас, а сега и  за дрешките да им забраня , как да не ме мразят  като им спрях кранчето Joy 
Момчето хъката-мъката щял да ходи да търси препарат за дезинфекция на пералнята, ама не съм чула да има такова нещо. Не стига , че 10кг прах ми хабят за месец пък и препарати да купуваме, нали без пари ги раздават по магазините  #Cussing out
Другия път само да набарам някой и ще си кажа истинта право в очите им, че не искам разни трипери или който и да е  да ни ползва за обществена пералня   #Cussing out

Тони, значи Никол е малката братовчедка    bouquet 

Нафасима, нямаш ли път към  Афганистан скоро? Щом ти е домъчняло...  А към София поне нямаш ли ?    Simple Smile

Вместо песен за поздрав, ви пускам този репортаж  http://www.vbox7.com/play:3a43d6b3

от 3дни само него го гледаме, много е сладка бабата,и смешно, обаче е и тъжно  Cry  а след 40год, ако съм още жива, се виждам като нея  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 22:37 от Шилан & Шиар

# 200
добре дошли на Мариума и Ели!
ха и аз да се похваля имаме си нов мол...... ама голяма лудница беше. цяла варна се е стекла да го види, че и ние там. аз съм доволна че дават сексът и градът на кино Арена там и тия дни ще отидем със сетра ми. всичките 6 сезона съм гледала по няколко пъти по нво-то и даже май ги знам наизуст. така че с голямо желание ще го гледам и филма.
айде аз да се насочвам към леглото че тия дни Ивето вади зъби и доста кривичка и проплаква и се буди и сутринта съм направо смазана. лека нощ на всички.
а и честито на Тони за Никол!

# 201
  • по пътеката
тони ,4естита племенница? така ли се пада! никол е хубаво име!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
магде, на тебе  4естита ти пълнолетна племенница!далия!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 202
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!Как сте?Желая лека ве4ер на всички.Приятен и весел уикенд на всички.Tони честита племенница и от мен.Хайде една почерпка от мен с малко пакистанска храна. Grinning Grinning  

# 203

Добре дошли на Мариум и Ели

Марси-и на мен ми се почива ама мъжо не яде българска кухня,а каквото и да сготвя се изяжда същия ден    chef
Ра-рових се из интернета и попаднах на такива снимки,но честно казано не знам как ги оценяват,защото може би в България има други критерии и идеала за красота е различен.
Кате-наистина клипчето е и да се смееш и да плачеш,но надявам се да не стигнем до тамдори след 40 години #Crazy
Дала-кога пътувате?
Рени-мерси за вечерята тамън бях гладна Peace

# 204
Здравейте отново и благодаря за посрещането, дано сте толкова мили и след като ви разкажа моята история. Колкото и неразбираемо да ви звучи аз се запознах  с този човек в интернет, скайп по точно. Искам само да уточня, че аз съм омъжена, имам две деца - тинейджъри, а съпругът ме развива много успешен бизнес, тоест нямам никакви финансови проблеми. Цената на всичко това обаче е неговото постоянно отсъствие - вече 8 г го виждам за по 1 2 дни от седмицата. Преди 5 месеца се запознах с него - египтянин, разведен, без деца, учител по английски. Първоначално си помислих - ето ще затвърдя английският си, но нещата постепенно прераснаха в нещо много голямо - влюбихме се и двамата, аз изпитвам много силни чувства към този човек, споделени разбира се. Този човек промени живата ми, начина ми на мислене, всичко. Преди месец аз отидох при него и бяхме заедно седмица, оказа се, че просто сме един за друг - аз виждам себе си в душата му. Там аз приех неговата религия и сега имаме нещо като религиозен брак. Знам,че тук ще ме упрекнете много, но го направих, защото много го обичам и не си представям живота без него.  Сега и двамата страдаме много, виждаме се в нета всеки ден. Аз съм решила рано или късно да отида при него и да остана там, но как ще стане просто не знам. Ще нараня безкрайно и съпруга си и децата ми. Но живота е един!

# 205
   Здравейте девойки,Добре дошли на Мариума и Елито 1234!
Ели 1.... много сложна твойта ситуация.Тук съвети не мога да давам,при мен всичко винаги е било в името на семейството и децата.И моя мъж пътува често и компромиси се е налагало да правим,но живота ми без децата би изгубил всякакъв смисъл.Сигурно ти е доста трудно да вземеш решение,още повече, че казваш ,че си добре гледана и задоволена жена.А някой ден ,ако любовта поугасне накъде?
Мариума ти сама ще усетиш как да се държиш с децата.И твойта не е от най-лесните,но след като си поела тази отговорност,трябва да отвориш сърцето си и да ги приемеш като твои.Сигурно на тях им е било много трудно да се разделят с майка си.Едни добри приятелски отношения са добро начало.
Хари права си аз съм много привързана към децата на сестра ми.Просто си ги имам като мои, а и със сестра ми сме неразделни.Ако не се видим всеки ден поне по 5-6 пъти се чуваме.А на теб желая в най-скоро време да намериш Иво и ние някога си имахме един такъв Кирчо-ромче.Много го исках за братче, сега е семеен мъж и баща на три деца живее в Испания ,но не ни е забравил.

# 206
   Исках още да пиша и да благодаря на всички Ви за поздравите ,но народа днес нещо сваляли, качвали и всичко объркали.
Манел  Hugмного ясно е ,че всеки има право на мнение и избор.Аз също не бих дала мин. вода, ако тогава имах друга възможност но тогава там нямаше бебешки води както сега.Аз съм от хората дето се доверяват на докторите- много пъти живота ми е бил в техни ръце.Просто се допитвам и подбирам. И все пак медицината не е точна наука.Тогава повярвай говорих с поне 10 там и тук по телефона.И все пак не ставаше дума за постоянно даване ,а за 1 месец.Радвам се че макар и набързо се появи при нас.Прави го по-честичко .
Кате Мар. голяма Hug и от Ясин-казах му ,че го прегръщаш и той веднага разпери ръцете ,виж ако трябваше да целува щеше да е сложно.Днес той хапна сладолед ,а с теб ще ядем в най скоро време.Аз днес малко съм ядосана -свеки си поиска един много скромен подарък Rolling Eyes дето не му е сега момента .Но до утре ще ми мине.
Светле радвам се от сърце, че малчо хапва.Ще започне и да пийва и всичко ще е наред.А ти миличка как се чувстваш ?
Кате Ш. наистина много е хубаво да си на 18.Искам и аз. Купона продължи със съученици е някъде при вас в Плаза.Поканиха и леля ама само аз липсвам .
   Момичета много ми се ще да се обърна към още от вас ,но тук нещо става и с голямо усилие пиша и нямам знаци и ми изчезват букви и моля да ме извините Hug.
Това го пиша от близо 30 мин.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 03:31 от magda_mm3

# 207
  • Монреал
Малее, Елито, забъркала си страшна каша  Thinking Доколкото разбирам не сте разведени със съпруга ти и той нищо не знае за цялата работа. Много объркано наистина, знам че не търсиш съвет, ама аз не бих разбила сърчицата на децата си  Sad. Честно казано, този мъж не знам как е решил да започне връзка с обвързана жена. Моето мнение е, че не е честно спрямо съпругът ти, който се е трудил да ви осигури - предполагам разделите и пътуванията са били тежки и на него  Sad Но пък от друга страна, ако си нещастна, а с другия щастлива....  Rolling EyesОх, извинявай за намесата, просто седя и си размишлявам. Това живота е един огромен пъзел и само от нас зависи как ще си го наредим. (Въпреки, че вярвам, че имаме някаква очертана съдба, но също вярвам, че Господ ни е дал много избори, само за нас зависи да изберем правилните.) Дано да усещаш какъв е верния път дълбоко в себе си и да вземеш правилното решение  Hug

Мариума
, ти пък питаш за съвет, ама аз не знам какво да кажа - предполагам е по-добре да се държиш родителски с тях, независимо от възрастта им. Все пак ти носиш отговорността на родител - те трябва да знаят, че могат да разчитат на теб, но и че трябва да те слушат и уважават.  Hug

Рени, какви са тия вкусотии  Flutter - ти ли ги готви, ааа как ми иде да им скоча със туй хлебче да си загреба от всичко  Mr. Green

# 208
  • София
Здравейте момичета!Добро утро на всички ви!

Приятна закуска!

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 08:52 от sarated

# 209
  • София
Снощи бях много уморена, та реших да си легна рано /в 1 часа #Crazy/Но поне се наспах....
След малко поемам по магазините да доокомплектовам подаръците за 3-те рождени дни, на които са канени 3-те девойки.Вчера след работа се справих само частично с тази задача.
Elito,'чета поста ти и наистина ти съчувствам за трудната ситуация, в която се намираш SadПрава си, че животът е един, но струва ли си да нараниш децата си така..Извинявай, че се намесвам, аз просто разсъждавам на глас, как бих постъпила в подобНа ситуация..Определено бих избрала децата, та дори и да се наложи да жертвам любовта си..Изобщо не искам да звучи като съвет, на теб не ти трябва такъв...Хората са различни и съответно реагират коренно различно при сходни обстоятелства..Но мисълта ми касае най-вече децата, казваш, че са тийнейджъри, т. е те са в най-трудната възраст, най-тежко преживяват подобни неща..Каквото и да решиш обаче, пожелавам ти успех и много любов - от страна на любимия и от страна на децата! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДано не съм те засегнала, изразявайки чувствата си на глас.Ако все пак е така, приеми извиненията ми!

Общи условия

Активация на акаунт