Ще се радвам око нещо ти допадне от там 
Лесно ви е на вас с момчетата 

Здравейте - съвсем набързо да напиша че сме добре - подробности да се надяваме скоро. Иначе качих снимки и то бая - който има време да гледа - не съм чела много отдавна - но сме по пътищата на България - но обещавам да намеря малко време да пиша - само да ви кажа да се молите за нас, че на баткото предстои операция на окото - вродена пареза на очен мускул - или вертикален страбизъм - на 20.06.2008 - т.е в петък и ми е доста напрегнато.....................имайте ни впредвид -

Ели, успех мила!
естествено веднага скачам и започвам да го прилъгвам да ми го даде ...... обикновено ми дава каквото му поискам... но тоя път, чак избяга от стаята .. естествено с бонобна в ръка
Това в кръга на шегата/. Нека твоите желания, бъдат моите пожелания.
на ваш гръб. Но си постигнала желания ефект. За моя син баща му казва, че а си е напрайл, а го е изшкурил собственоръчно.

Вече бяхме по леглата с надежди за необезпокояван сън...Липсва ми предишният начин на празнуване.Знам колко повече имам с дечковците, ама понякога ми се иска да разпусна...а няма как...Вие как празнувате?Оставяте дечицата на някого?
Имате ли доверие на другите относно децата?Аз, първо, няма на кого да ги оставя, но и преди, когато имах възможност, много се страхувах да го правя.А сега си мечтая за малко помощ...
Чао

), на 7 месеца бяхме на море (перфектно беше), а на 8 месеца беше два пъти на палатки. После още няколко пъти я мъкнахме къде ли не. Все се надявах докато се кърмим да й подсилвам имунитета чрез кърмата.
То аз няма и да имам дян за повече от 4 дни де. Почти три години не съм слагала раница на гърба
Препоръчани теми