"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 571
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Зизу бъди много здрава и щастлива, все така усмихната и лъчезарна :love:

# 166
Зизу, да си жива, здрава и много щастлива!

В края на седмицата и ние потегляме - на първо време на вилата, после ще видим...

# 167
Зизу, честито и на теб!Желая ти много спокойствие и удовлетвореност!

# 168
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • София
Честит Рожден Ден на патерици и от мен на zizzu и на Били хлапето!!! Много щастливо и слънчево лято ви желая, мили момичета Hug

elielibg, малката е страхотна Simple Smile Стискам палци с баткото всичко да мине идеално Peace

Лелеее, сега всички ще заминат и темичката ни пак ще умре newsm78

# 170

И аз на патерица : за Били и Зизу !
                                 Бъдете здрави момичета ! Най-хубавото ви желая !

# 171
  • Бургас
Честито и от мен Зизу. Радостта и веселието никога да не напускат твоя дом!

# 172
Зизу, честито и от мен! Hug  bouquet

# 173
  • Русе

Това от мен.
Днес и аз пораствам  Laughing  Sunglasses

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЗИЗЗУ !!!
БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ВСЕОТДАЙНА, БЛАГОРОДНА И ОТЗИВЧИВА !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО !!!
БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА !!!

Адриана_, от здраве да не се отървеш, а любовта, щастието и късмета, да те съпътстват винаги! Hug

elielibg, целувки на сладката Калина Heart Eyes и стискам палци за баткото!!!  Praynig 

# 175
Честито ЗИЗУ И БИЛИ да сте най-щастливите майки на смета  bouquet

Ето малко снимки от нас http://picasaweb.google.com/lia2578/Juni_08/photo#5213192439838977986

# 176
 bouquetЗдравейте Декемврийки!!!Сърцето ми бе пусто опустяло без вас Sad Cryстрах ме бе да ви занимавам със себе си,вие си знаете защо,но днес когато за мен минават година и половина от раздялата с най-скъпото ми на света и с вас,се завръщам с най-прекрасни новини,е познахте ли Grinning Laughing Heart Eyesда да отново съм в отчетни,но Януарки09,извинете че изневерих на месеца!!!!И съм щастлива и ме е страх,но си бях обещала първо вие да разберете новината и така да се отблагодаря за подкрепата ви някога!!Целувам всички сладки ваши дечица,защото те са като мой!!!  bouquet

# 177
emsski Hug аз тъкмо влезнах да се похваля на декемврийките ,че си  се записала в очакващите през януари мами,а ти вече си тук.Лека бременност ти пожелавам Hug

# 178
  • сто акровата гора
Адриана_,  от здраве да не се отървеш, а любовта и късмета, да са винаги с теб!
Аз влязох да пиша, видях че Били благодари на Магеста за Телетъбис и се наредих и аз та си ги свалих  Blush Така че БЛАГОДАРЯ Magesta
Вече се чудя какво да й пускам, Сонка филмче гледа сутрин докато с тате си пием кафето и вечер обикновенно докато вечеря и седи на гърне преди баня и докато се оправим за лягане. Първо беше Бебе Айнщайн, после Мечо Пух стана любимец, сега гледа Мадагаскар и се радва много на Хипопотамката Глория, ама аз искам да разнообразя че на изуст ги научих вече. А и на нея й писват, въпреки че за Мечо Пух има няколко филмчета и са й все така интересни, което е учудващо като се има в предвид че започна да ги гледа около нова година, вече сума ти месеци. Събрахме колекция от плюшени герои, абе класика, нямаме само Кенга и Ру  което е драма защото са любимци, а и Зайо никъде не го откривам. А вашите дечица какви филмчета гледат? Давайте да обменим идеи  Heart Eyes
Ние напоследък сме само навън, на гости на баба и дядо бяхме събота и неделя, черешки хапва момичето, направо не знам къде ги събра тези количества  #Crazy Ама то е хубаво, радвам се че обича плодове и зеленчуци, доматите си ги боцка с виличката и казва ММММММММММММ  Party много е смешна.
 А пък вчера пак обелихме коленцата  ooooh! Те са постоянно леко жулнати, (щото нали кротка е, или поне така ми казват хората, ау какво кротко дете), ама вчера направо ги размаза, че днес пак подпря едното, ама много леко, на един пясък и го разкървави.
Иначе одисеята с кучешките зъби продължава, не спи нощем спокойно, мята се насам натам, не иска ни биба ни вода ни АМ, само мрънкане и рев  Tired И нищо не е пробило, явно пак ще е на един път с  рев и ужас, поне дано няма температура  Praynig
Отплеснах се,  Hug от нас
emsski Много се радвам за теб  Hug лека и успешна бременност ти пожелавам   bouquet

# 179
Емски, страхотна новина - много се радвам за теб! Лека и безаварийна бременност! Ще чакаме с нетърпение заедно с теб!

Сорс, продават се бебешки наколенки - страхотна работа вършат! В нашия квартал са изчерпани, но ми казаха че в Джъмбо имало...

Общи условия

Активация на акаунт