"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 574
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • сто акровата гора
Пешеходке мерси за идеята  Hug Тук в нашия магазин за бебоци съм виждала на Камера мисля. Явно ще трябва да ползваме, тя до сега повече се драскаше като се завира по разните трънки и храсти, защото видите ли там е най интересно и пълно с чудни работи за разглеждане, които освен че се пипат се носят и на мама да ги види и за подарък и стават бели Sick Последният подарък който ми донесе беше камък изваден от кална локва  ooooh! Какво да ви кажа пералнята работи непрекъснато, ама така е, здравите деца правят бели казва майка ми  Heart Eyes
И в пясъка се е жулвала защото копае на колене, на ръце подпряна, абе всякак, та се набиват коленцата, особенно откакто е босичка, но последните изпълнения  са от катерене и тичане с топка по голяма от нея  Crazy

# 181
Емски, това е най-хубавата новина, която съм чувала от много време насам! Hug Честито миличка! Много, много хубави мисли ти пожелавам и най-хубавото бебенце. Да си жива и здрава! Непременно се включвай при нас с новини за новата бременност! Hug
Адриана, честит празник!  bouquet

# 182
 newsm10 newsm51Емски, страхотна новина, хайде лека и безпроблемна бременност!!!
Ще ни е приятно да ни занимаваш с  твоята бременност Grinning Навестявай ни от време на време!!!

# 183
 newsm51 newsm51 newsm51БЛАГОДАРЯ newsm51 newsm51 newsm51

# 184
  • Русе
Емски,
присъединявам се към пожеланията на останалите момичета за лека бременност и здраво бебче  Heart Eyes  Hug

# 185
Емски, желая ти  лека, безпроблемна бременност с  милиони поводи за усмивки и още по-леко раждане!
Адриана, честит празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 186
  • София
Emski новината е повече от чудесна, мноооого лека  бременност и едно палаво детенце да се появи януари  bouquet

Ей много ми стана смешно за тия наколенки, какво ли няма вече Joy

# 187
  • Vaudreuil Canada
Страхотна новина Емски - да е лека, безпроблемна и с най-прекрасния завършек ... пък за месеца има време да размислиш  Wink .. не си много далече от декември все пак.
Наскоро гледах профила ти и се чудех за къде ще отслабваш като ти е време да дебелееш  Hug

# 188
  • Варна
emsski  Hug  bouquet лека и безаварийна! страхотна новина!

аз също съм в голяма чуденка....най-добрата ми приятелка е бременна, с нея сме набори, заедно сме израстнали, бях и кръстница на сватбата и искахме децата ни също да са набори, аз родих първа, тя два пъти помята  Confused сега на 27ми е на преглед, и се чудя ако този път успеят да го задържат дали да не побързаме и ние с второто... Rolling Eyes днес си говорихме че ако има баланс в тая природа както ние сме 2 момичета, децата ни ще са 2 момчета  Joy на което силно се надяваме с наш тати, особено аз, защото иначе ще правим женски футболен отбор докато улучим мъжкото  Joy
та сега ще видим....може до края на годината и аз да се престраша  Rolling Eyes

# 189
  • Düsseldorf
Привет, момичета!
Изключително съм щастлива да чуя тази прекрасна новина от Емски!  Hug Hug Hug Честита и лека бременност и прекрасно бебче догодина   (или в края на тази, кой знае, може пък да не изневериш на месеца... Wink  ) Важното във всеки случай да е да сте живи и здрави, пък месеца ще го преживеем....
И като сме на такава вълна, ще издам, че има още една от нас, която за съжаление не бе с нас през декември 2006 до края, но сега също е  в отбора на януарките 2009, така че хубавите новини са много! Очакваме сама да си признае скоро...
И не на последно място, преди 4 дни станах леля! Малчо (Борис, 49 см, 2,700 кг) е още малко незакрепнал и до вчера беше на система, но се надявам скоро да е в прегръдките на мама и тати!!!  Praynig

И последно - линк към предложението за планина, което ви отправих преди няколко дни:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305164.msg7804163#msg7804163

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 21:28 от alex_shu

# 190
emsski, страхотна новина! Много прегръдки и целувки от мен! Желая ти цялото щастие на Земята! Hug Heart Eyes

# 191
emsski , откакто прочетох новината, не мога да спра да се усмихвам  Hug Hug Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност   bouquet Навестявай ни по-честичко  Hug
Адрианка, честит рожден ден   bouquet

# 192
  • София
Боже, emsski, точно това имах нужда да прочета днес! Признавам си, че си поплаках от радост и направо ми се иска хубаво да те напрегръщам Hug Миличка, лека бременност и най-прекрасното бебе през януари!!! (Също ще си призная, че всяка седмица ти влизам в профила да я прочета тая пуста новина, дори и вчера го направих, но ти успя да ме изненадаш Heart Eyes)

alex_shu, ти пък направо ме довърши - ако това е момичето, за което си мисля, отивам да си сипя едно пиене и ще я отпразнувам тази прекрасна вечер на хубавите новини!!!

Честит Рожден Ден на Адриана - много щастие и всичко най-мечтано да ти се сбъдне!!

# 193
Здравейте  Grinning
На рожденичките, които пропуснах   bouquet и бъдете винаги най-обичаните и глезените жени.  Hug
emsski, това е най-прекрасната новина. Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност и да гушкаш най-прекрасното и палаво бебенце в обятията си, пък дори и през януари. Важното е и за напред да ни радваш с хубави новини.  Hug

# 194
Ей много ми стана смешно за тия наколенки, какво ли няма вече Joy

Ако знаеш колко работа вършат... днес подкоросах мъж ми и го завлекох в Джъмбо да закупим още! Там са 3 лв. за чифт, предишните ги купихме от кварталния магазин за 6... Препоръчвам ги горещо!

Момичета, не знам дали ще успея да пиша пак до събота - желая ви прекрасно лято и весели почивки! Ще се "видим" наесен!

Общи условия

Активация на акаунт