"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 575
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
emsski прекрасна новина. Толкова се радвам. Лека бременост ти желая, а на зима да гушкаш едно красиво малко слънчице, което винаги да сгрява сърцето и душата. Прегръщам те.  Hug

Адрианка честит рожден ден! Усмихвай се и живота ще бъде по красив. Весел празник.

# 196
emsski много се зарадвах като прочетох новината. СТРАХОТНО. От много време се надявам да прочета точно това известие......
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно здраво и много красиво детенце.
Моля те от време на време да ни информираш как се развивате и дебелеете.

Ние момичета сме добре с моята сладурана. Тя в момента е при баба си на село и дивее там по ц.ял ден на двора. Надявам се и другата седмица да остане при баба си за да може майка й да си почине малко и Теди да се налудува  на воля. Тук в София това е много трудно и тя милата много се измъчва.
Да ви се оплача,че моята сладурана вече обича да си избира какво да яде. Не можеш да я излъжеш с някакви си там пюрета и скучни яденета. Иска все вкусотийки да яде. По възможност да има месце. Какво ще я правя не знам. Хапваме всички видове плодове които се намират в момента на пазара. Много обича краставици да яде, а доматите не ги долюбва толкова много.
Приучването ни към гърнето в момента не се увенчава с успех. Дано като отидем на морето и остане само по гащи да свикне.

# 197
emsski, гря ми душицата, мацка.  Hug
От мен едно огромно ЧЕСТИТО и леко бременеене!    bouquet
С пожелания за едно красиво и здраво малко човече и много щастливи мигове!   Two Hearts

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 16:29 от shrew

# 198
emsski и от мен много прегръдки, пожелавам ти една лека бременност и жево и здраво Януарче  Hug

Хей момичета какво става със срещата?

# 199
Страхотно, Еmsski!Голяма целувка по коремчето и от мен!Безпроблемно бременеене и прекрасно бебенце, мила! Hug
Отдавна не съм се вясвала, но....почнах работа тоя месец.Много ми е кофти, незнам дали въобще ще удържа, още повече, че засега не става нищо с яслата...
Ще ви прочета и ще се включа по-подробно!
Целувки!

# 200
Еmsski,честито,миличка! Мнооого се радвам за вас! Желая ти здраво и усмихнато януарче Hug. И да ни пишеш как сте, редовно при това!Хайде, отивам да поплача малко от радост Grinning!

# 201
Ей и аз да се топна в темата  Joy

Еmsski- чудесна новина. Много прегръдки и целувки от нас с Владито, лека и безаварийна бременност ти желаем.
Не съм писала нооо това не означава, че не ви следя. Ние 2 седмици сме в къщи защото Владито беше болничък, направи ми някаква алергия към тези цъфтежи сега, зачервени очи,хрема,кашлица абе не беше кой знае колко тежко положение, но с яслата пак отначало ще се почва, писна ми вече #Crazy.
Ходи 2 седмици: 2 седмици болен, сега беше 3 седмици там плътно че поспря да реве и започна по цял ден и да спи там ама ей на пак се разболя, ама аз и не очаквам друго де.
Владито вече почти всичко му разбираме на бърборенето, казва си детето всичко, е малко китайски, усилно се тръшка, тропа на всичко вика "няма" или "не'. Бие наборчетата дето се събираме с тях, мене налага, абе какво да ви разправям.
С гърнето имаме успех, и най важното по-едно време се бях вманиачила че трябва да сяда и всеки ден го натисках там, а той все повече отказваше. Отказах се , предадох се, спях всякакви опити, докато тука скоро ооо чудо детето ходи из къщи по чурка и отива сяда и се изпишва в гърнето, аз банкет вдигам, та от тогава сутрин обед и вечер е там сложен. Де свърши де не свърши там е. Гледам вкъщи ли сме да сме без памперс. Та явно когато детето само реши или просто му дошло времето, убедих се на сила не става. Whistling
Та аз две седмици нямам оттърване от главоболие #Cussing out #Cussing out #2gunfire и преди съм имала ама не за такъв период, видях се с умрелите направо и не ми действат апове ужас, то нос тече и глава боли и едни гадорий  вадя от носа , че ходих на лекар и ми вика сигурно е синузит та понеделник съм на уши, нос и гърло и на снимка, мале това чудо няма лек. Ама какво да се прави Crazy
 Така написах се. Айде лека и мека!

# 202
  • София
здравейте и от нас!
емски, това е страхотна новина  bouquet пожелавам ти лека бременност и едно здраво и сладко бебенце. пък може и декемврийче да е Flutter
благополучно се завърнахме от гостуването в ямбол, където ния тотално се разлигави. с манджата пак сме доникъде. абе - мъка, мъка... Tired от понеделник се записахме на кухня, та ще видим.
и ния много почна да се бие. обаче налага само мене и баща си. целите ми ръце са в дребни синини. а като ме види, че излизам от банята по хавлийка, хуква да ме щипе по краката. ужас #Crazy много бойна се оказа мойта щерка.
сега замина при свекито, че малко да отморя и аз Whistling
чао на всички и приятен уикенд  bouquet

# 203
Хайде аз пак да поискам среща! Предлагам следното: СРЯДА, 10-11ч. пред Народния театър! Казвайте кой ще дойде!

# 204
  • София
аз ще дойда, ако не стане нещо - в смисъл да се разболеем ( пу-пу-пу) Peace

# 205
Поздравления за бъдещата мама Емски ! Peace
Лека бременност и много положителни емоции на финала !
Ние търсим сандали и летни дрешки ... пак се оказахме неподготвени  Confused
Нищо не ми хваща окото ... евтиното за качеството си е скъпо , май пак ще трябва да се харчи  Crazy
Ей, девойки ... ако сме здрави / тоест ходим на ясла другата седмица/ и се разберете за нещо след 16.30 -17.00 / и без друго са кански жеги по обяд ..... днес щяхме да колабираме в маалата  Sunglasses/ и ние сме се на линия .
Много ще ни е приятно да се видим и побъбрим !  Peace
Хубав уикенд !

П.С. Абе на мен ми правиха забележка на лични  ... "загрижени" съфорумки .... защо видиш ли на корица на Плейбол, точно съм изтипосала малкия   Party .... викам да ви споделя  Wink Rolling Eyes

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, FIFFI!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

# 207
 newsm51Пак от сърце благодаря на всички ви newsm51вообще не съм се съмнявала в това ,че ще се радвате с мен-винаги сте били моята банда Heart EyesПоздрави за всички от сърце! lovekiss

# 208
Eдна вметка само ...  Wink
Я вижте наша Пешеходка , са я споменали в една тема с интересни никове  Laughing
/Случайно попаднах .../
Язък , че сигурно пътува вече  Hug  .... да хвърли едно око :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262128.0

Нищо, желя  и' приятна и весела отмора с челядта!  Grinning

# 209
Емски   bouquet  bouquet  bouquet! Много ме зарадва!  Hug
Фифи, честит празник!   bouquet
Ей, много известна наш`та Пешеходка! Wink

Общи условия

Активация на акаунт