"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 585
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
                                                                                Fiffi, честит празник !

И на Адриана / на патерица / също !

П.С. Последен запис за днес  Mr. Green

# 211
Magesta-прекаляваш Naughty, а що се отнася до загрижените съфорумки относно къде е снимката на сина ти не се притеснявай просто завиждат или съжаляват, че не е с 20-30 години по-голям. Laughing
 Joy Joy Joy
нашата пешеходка известна брей! Peace
 Fiffi-Честит празник!
ние сме малко на село и голяма игра пада с котките и кучетата та аз затова имам време и спокойствие да пиша!
Но айде че ме викат!

# 212
Да, голям майтап! Сеирджии ей!
Още сме тука, щото първо на една друга вила ще ходим, та отложихме за утре премастването на "мебелта"...

# 213
  • сто акровата гора
Fiffi-Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много много щастлива!   bouquet
Ние по гости цял ден, жега, ровене в пясък, люлки имаше, пързалка, бра си вишни от дървото и си ги яде даже...абе рай  Mr. Green
Сонка се побърка от радост, каталяса от игра, едва удържа да се изкъпе (а имаше нужда, вервайте ми  hahaha) Добре че има на близо така двор и полянка да подивее на воля, на чисто, че кварталните градинки с кварталните псета са пълни с "изненади"  Sick

# 214
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253005&photo=21

ето малко снимки на дзвер Laughingа, че отдавна не съм го показвала, може да се лепне някоя мома

# 215
Честит Рожден Ден на Били, Зизу, Адриана и всички рожденници! ( с малко закъснение)
Честит Рожден Ден и на Фифи! bdbaloni

Честито на emmski и liletka!   preggo Леко бременеене и леко раждане!

# 216
  • София
Честит Рожден Ден, Fiffi!! Много любов ти желая и дано нещата с работата се наредят по най-добрия начин! Целувки на Томи!

Magesta, пиши си - те толкова хора отидоха по почивки и лек живот - има свободни квоти Simple Smile

Цитат
П.С. Абе на мен ми правиха забележка на лични  ... "загрижени" съфорумки .... защо видиш ли на корица на Плейбол, точно съм изтипосала малкия    .... викам да ви споделя   

Shocked А стига бе! И ти кво?? Laughing

# 217
Shocked А стига бе! И ти кво?? Laughing

Е, кво ... кво   Laughing?!
На вИдиш ли , оплаквам се ... срамувам се  Wink
Прищя ми се да драсна на мацката 2 реда .. добронамерени , тя пък си забранила получаването на ЛС  Shocked
Та така ... викам да споделя , разчитайки на груповото ви мнение тук , ако зЕр е толкоз грозно, намекнете ми лекичко  Wink
Абе сплетнича с две думи  Mr. Green
Апропо ... в цитираната тема вчера от мен е споменат като интересен ник / и симпатичен  Grinning/ Алексатор Чибуратор .... ама такъв / чекнах/ ... нЕма  Rolling Eyes ....  Laughing
НеМа да е от нашите ...?!  Thinking ....  Wink Peace

# 218
  • сто акровата гора
И аз не разбрах кво му е на Плейбоя  Rolling Eyes Аз лично не публикувам голички снимки че знаеш ли кви хора гледат, но това??? Явно хора без работа, много ги обичам такива назидателни   Twisted Evil
Тъкмо днес се нервих на една позната тука, "Аууу още ли сте с количка! "Ми с кво да сме, те са с триколка, каква е разликата, нали пак се вози детенце, не ходи на разходка пеш  ooooh! И това е всеки път като ни види, направо ми убива настроението  Tired
Ето оплаках ви се и няма да се дразня вече  Party
 Ние гости имахме днес, едно декемврийче ама от 2007 сладуууууууур бонбонков  Heart Eyes Гушках го на воля, ама Сонче ревнува иска и тя  Joy и вика Мама МАМА!!! такова заповедно, демек МОЯ СИ Е  Joy

# 219
..Тъкмо днес се нервих на една позната тука, "Аууу още ли сте с количка! "Ми с кво да сме, те са с триколка, каква е разликата, нали пак се вози детенце, не ходи на разходка пеш  ooooh! И това е всеки път като ни види, направо ми убива настроението  Tired ...

Завиждат бе  socer  tooth ...  Stop
Мислиш, че не знаят колко е трудно да се възпита дете като нашите / на години/ да седи кротко в количка  Mr. Green
На триколка - всеки може.  Party
Пък и багажец сложиш, ако и може да спи  още в нея .... ухааа ...шапка на тояга  Peace
И ние сме с количка .... ама по друга причина , майка му на Георги се скрънДза да му купи друго  Mr. Green / плюс гореизброените  Wink/
Кукленска количка , обаче съм решила вече почти да му купя .....  ooooh! , като докопа някоя моя в парка .... бута , не я пуска с часове .  Sunglasses
Даже състезание си правят с другите младежи  .... а момиченцата .... те с нашите топки си играят  Grinning Crossing Arms

# 220
Хи-хи, това с кукленските колички отдавна е факт - мъжките майки влагат в такива съоръжения колкото и момичешките майки. Нашия батко също много ги обичаше. Венета сега не е особен фен.
Бебката ми е болна. Баткото беше един ден с температура, сега е тя. Дано с това се размине и тя. Няма никакви други симптоми. Весела е, но вдига температура. Още не съм давала нищо за нея, но ще дам малко панадолче преди сън. Така че, ако и утре продължи с температурата ще пропуснем планираната среща. И вече няма да давам тон за такива, че аз дам зор и все нещо се случва и нещата се провалят. Sad

# 221
  • София
Аа, ние сме с кукленска количка, без нея не излизаме. Ама поне не е розова. Blush

Betty L., дано бързо се оправи Венетка и да си останете само с температурката. Ние сме в подобно положение - Алекси за пръв път в живота си е с разстройство Confused Още нищо не предприемам, ама утре май ще трябва....

# 222
  • София
Ей Бети много се надявам да се оправите скоро, както и всички болнички разбира се Hug
За среща много ми се иска, но е ужасно горещо и ми се убива желанието да пътуваме до центъра, все търся сенчица Mr. Green
Но разбира се ако се организира нещо и сме здрави сме ок за тази седмица, после ни няма и ще ви гледам по снимки Wink
Днес се върнахме от Разлог, на Birthday уикенд при наши приятели, малката се скъса от разходки, свеж въздух и катерушки, факт е и обеленото коляно  Laughing
И аз нещо гледам, че на момченцата доста им се харесват тези кукленски колички, ама както казва един татко- "като ни е срам родителите да му купим, ще бута чуждите" Joy тук пред блока девойките се състезават с бутащите камиони с крачета, а юнаците с кукленски колички Wink
Утре ще пусна снимки да ни видите Peace

# 223
Момичета, ние сме на линия за сряда! Венетка е ОК! Няма и помен от температурата! newsm44 Казвайте кой ще дойде! Дано се съберем най-после, че след това вече съвсем започва отпускарският сезон и до есента едва ли ще успеем да си направим нова среща.
Дано и на Алексис така бързо му мине като на Венетка! Hug

# 224
Здравейте!  bouquet
Честито на патерици на всички рожденици!Много любов и щастие Ви желая!
И аз малко на патерици да почерпя , че на 21 бях рожденичка, но от приготовления нямах време...

Общи условия

Активация на акаунт