"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 566
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
"Ами добре е , ей сега преди малко буташе всички деца подред"  Crazy  .... а сетете се, че преобладават около 2-3 годишните деца там  Thinking

hahaha  hahaha  hahaha

Голямо успокоение  Laughing

Невменте, видеото ти върви за шести път. Алекс е хвърлил око на момата......може и на количката де  Laughing

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 10:38 от shrew

# 241
  • Под Сините камъни
Честито на всички рожденици на патерици.Честито и на Емски.Една лека бременност,едно безпроблемно раждане с едно здраво и щастливо бебче на края.vmitkova снимките са страхотни личи си че сте си изкарали супер.

# 242
  • София
Мамчета черпя ви кой с каквото се сети, мн съм развълнувана за да качвам почерпките.
Имам си племенничка, Даринка, 2700 и 50см Heart Eyes
Да са много здрави и щастливи мама, тати и бебка Hug

# 243
  • Варна
мацко  bouquet

# 244
Да ви е жива и здрава, Мацко! Hug
Ние май ще отложим за другия месец ваксината. Някакво обривче има Венета от вчера, само по крачетата и ръчичките. Сякаш вече поизчезва. Мислех да я водя до лекарката, но била отпуска. Нещо не ми се води при друга, но ако до утре не изчезне напълно или ако се появят още пъпчици ще идем. Исках и консултация да си направим и т.н., но явно всичко се отлага. Confused
Ако има среща късния следобяд аз няма да мога да дойда. Венета спи до 5 или дори до 6 понякога и след това докато се оправим и придвижим... Нали сме си селски типове Joy. Нищо де, ще гледаме снимки, щом на всички е по-удобен този вариант.

# 245
Честито на всички именници днес на Еньовден!   bigdance2 Да са живи и здрави!

Днес и майка ми има имен ден, да ни е жива и здрава!   newsm51

Да ви почерпим:

# 246
Здравейте и от мен, за сряда, ак осрещата е след обед можем да дойдем, но сутрин съм на работа. Ако има промяна пишете.

# 247
  • София
видели ли сте това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233992.0  Shocked
ния е по - добре, но срещата ще  пропуснем, за да не заразим някой Thinking аз знам ли вирус ли е, настинка ли, ама за по- сигурно.
Аз доскоро много се гордеех, че с Жижо се разбираме перфектно ... знаеше 5 думи на кръст и всичко беше о.к.
Вече се казват първи или последни срички ... ама сетете се че БА .../ например/ трябва да гадая и да питам едно по едно що е : багер, баба, охлюв и т.н.  ooooh!

що пък охлюв newsm78 не разбрах нещо какво е общото с БА Blush

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 16:18 от ADENA

# 248
  • Бургас
Мацко честита племеничка!
Честит имен ден на празнуващите на Еньовден !

# 249
що пък охлюв newsm78 не разбрах нещо какво е общото с БА
-
Охльо Бохльо  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 06:50 от Tani@

# 250
  • София
що пък охлюв newsm78 не разбрах нещо какво е общото с БА
-
Охльо Бохльо  Mr. Green
ъъъъъъъъъъъъ ooooh! разбрах Peace

# 251
Добро утро !  Grinning
Мацко, честито лельо !  Laughing Peace Да ти е жива и здрава племеничката и още една първа братовчедка и пожелавам / или братовчед  Wink/!
Тани@, благодаря за превода .... по-добра си от мен в транслацията  Hug
Много го мислех и аз това БА/о/ ... ти от раз нацели  Peace
Запазвам право за запитване на лични , ако в бъдеще нещо ме затрудни  Wink
Интересно, Георги въпреки, че даден звук/ буква/ я знае и я произнася в едно съчетание ... например Т ... "тати", в други думи като "Топка" ... отказва да каже Т  Thinking
Топка звучи така .... "КАпКА" или "КОпКА"
Оставям го първите дни в градината и собственичката / която е там и редом с другите е при децата/ вечерта ми споделя за него ..как, какво .
Казва ми гордо .... "А Гоги на мен ми казва Ка-ка"  Rolling Eyes ... а тя е мой набор и по-голяма   Thinking
Хич не ми беше отръки да и счупвам хатъра и да и обясня, че най-вероятно е подтичвал след нея оплаквайки се , че не е могъл да събере всички налични топки или някой му я е взел от ръцете  Laughing
Хубав ден !

# 252
  • Варна
лора пък размества сричките, много е смешна  Joy вместо копче казва покоче,кокоче и разни производни, на топката казва пока и така Rolling Eyes

.....

и ние сега учим имената... знаем дядо Мико(митко) и дядо Няню(ваньо),баба Сони, баба Жечи, леля Мая,леля Дени,леля Тачи(танче) тати Наине /или Нанине/ и мама Джеджи Joy
а току що в кухнята се научи да казва "не пипай чашите"  Joy абе голяма попивателна ooooh!

....забравих да кажа че дъщеря ми все още се казва Ууа  Tired

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:00 от Virginity

# 253
  • София
Магеста за бялото бельо се сетих на Ларж или Захи ако намериш Peace
По повод говоренето разкодираме успешно казаното, ама една седмица се чудим какво означава "ма-кааааа" или "мъ-каааа", а то нали мъжа ми ми вика "Мацкаааа" или Мацо, то и детето искало така да вика JoyИ баща й я научи да вика моме и е мн смешна на някой възрастен като каже Моме hahaha

# 254
И Алекс ги дрънка едни...какъ(кака), татъ(тати), няня (няма).
От няколко седмици крещи като подивял дета, дета (вендета). Много важна дума, няма що Simple Smile
Има-няма 20 думи знае. Не се притеснявам, нали двуезичните деца проговаряли по-късно.
И английски думи вкара, тръгнем ли нанякъде нетърпеливо крещи го-го-го.
А покрай Телетабис повтаря цял ден пади-пади, тоооост. Simple Smile
Плещи ги едни такива, но да каже, че се казва Алекс не ще....питам "как се казваш", нашия отговаря ухилен "А" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт