"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 579
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Ха-ха ние пък не бутаме кукленски колички а го мъкнем на гръб  Joy
докопа ли някоя, хваща я и я мъкне на някъде.
 Днес е на ясла, сутринта си полака, като отивам да го вземам ще видим как се е представил след двуседмично отсъствие newsm78.

# 226
Много благодаря за милите поздрави, момичета!Една лека почерпка:

В процес на търсене на частна ясла съм- приемам съвети и мнения Wink
И още нещо- как са с апетита сладурковците ви, че Томас хич го няма с яденето напоследък, едва го залъгват Thinking

# 227
Привет девойки !  Hug
И ние снощи регистрирахме температурка .. 37.4   Thinking
Аз докато се светна , че това е причината да се държи неадекватно Георги в парка .... той успя да падне възможно най-безумно 5-6 пъти , два от които бая грозно - главата на един камък - веднъж и с лице в прахта / втори път/ ... вадила съм пясък и прах от носа, освен кръвта и същото от устата  Cry
Той досега бухаше и му течеше носа , но ходеше на ясла .... педиатърката ми каза, пък и съдейки по другите деца в яслата .... това си е нормалното състояние на клиентелата им  Mr. Green
Вчера правихме опит за слънчево-водни бани на терасата с Георги, та мисля или да е изстинал на цимента или да съм го прегряла .... знам ли  Rolling Eyes
Замина сутринта , кисел, кисел .... та горчив "на работа" / ясла /  Wink
Беше ми се свило сърцето от лоши предчуствия ... снощи се буди и рева неудържимо след като свали температурата , а днес направо ме остави със зяпнала уста .
Влезе от към двора на заведението с бодра крачка , дори подтичвайки пред мен / като масово децат влизат на ръце и с духова музика  Confused / . Като отвори "другарката" я помолих за 5 минути да и обясня да си има едно на наум, а нашия се дърпа и суче ... казвам си иска да побегне към изхода / както прави обикновено/. В един момент той се изплъзва и  .... о, небеса влиза в залата с децата сам  Shocked
Аз увисвам чене и замлъквам в потрес и в настъпилата тишина се чува едно "Па-ааа"  произведено от моя син  Laughing / така плашим всички вкъщи - татко, дядо ... общо взето част от репертоара , когато е благоразположен /.
Олекна ми, дано да е основателно  Grinning Praynig
Понтес, включвай веднага ентеролче и давай диетата ... да не те плаша , ама така почват два от  гадните летни вируси  Confused Дано да са зъби или нещо от храната  Peace
Браво на Венетка, че е удържала фронта !  Peace

# 228
Честито на патерица на всички рожденнички - Fiffi  Hug, НЕВМЕНТЕ Hug! Да сте живи и здрави и малчовците да ви дават само поводи за усмивки Grinning!
За срещата, съгласна съм с Магеста, че е по- добре по- късно ,примерно да обявим начало 16.30,че преди това направо не се живее навън. Ако е по- късна и аз ще мога да дойда, но ако е от 12- натам,не- тогава застъпвам на стаж. Но болшинството решава, естествено.
P.s. Като гледам, нещо май декемврийчетата ги мори някакъв вирус, ако искате да отложим срещата за следващата седмица, че да пооздравеят и да се съберем повече народ. На брат ми двете деца са с  39 градуса и дрисък. Може да е същия вирус, така че предлагам да се откажем и да отложим за следващата седмица.

# 229
Честит Рожден Ден на HEBMEHTE  bdbaloni

Да е жива и здрава и много щастлива!  happy bd

# 230
  • София
честито на фифти и невменте   bouquet
и ния се разкапа нещо от вчера. миналата седмица имаше малко температура ден - два и всичко уж се размина, само дето от вчера текнаха сополи и голямо давене се дави, защото не може да изкара храчките. тъкмо изпратих педката - уж дробовете чисти, няма нещо сериозно, но и нас не ни бройте за среща за мое огромно съжаление Confused
днес вече официално се записахме на кухня, но за малко да се размине работата, защото една кисела леля ми скъса нервите. искали 9 буркана от пюретата ам-ам. обиколих софия да търся тъпите пюрета, намерих в хит младост, взех и занесох днес четири - 2 изяде, две прехвърлих в други буркани и ги помолих да занеса другите пет до края на седмицата, щото иначе трябва да хвърля пюрето. и тая ми ти лелка като вресна - нямало да се занимава с мойте буркани, това било институция с правила, да дойда като събера бурканите. да де - ама само днес продават купоните за другия месец и ако не ми дадат, оставам за есента чак. накрая ( след сериозно конско и киселеене защо о молбата ми била малко намачкана в края( ния я докопа Blush), даде купони и даже вика да си занеса бурканите като идвам за първата манджа. а през цялото време ния ми буха в ръцете и маже кафеви сополи ( от коларгола )наляво и надясно. абе, още съм вкисната. да им се не види и тъпата кухня #Cussing out

# 231
Хи-хи-хи, че да взема и аз да купя такава количка, щото само такова си нямаме Simple Smile
Подозирам обаче, че ще настане война, знам как ще реагира мъжа ми  Laughing
То множко си му дойде и прахосмукачката  Simple Smile
Алекс старателно забърсва и прозорци  Mr. Green
Абе каквото и да купя, любима играчка си остава мама.

Моят ненормален син почти преби едно детенце вчера. Умрях от срам  Embarassed
До сега все прегръща, целува......вчера на ревност ли го изби, подивя ли.....не знам.
А баща му се кефи...."по-добре да бие, вместо да го бият". Е да, ама тази агресия не ми се нрави.

HEBMEHTE, изключително ми е драго да те видя отново сред нас.
На малката фиболинка много целувки.  Heart Eyes
На теб честито ти помъдряване.  Wink

Magesta, дай ми кураж, моля те кажи, че Жижо се е кротнал покрай яслата.  Grinning

При нас само Телетабисите вършат някаква работа....успява да се кротне за известно време, но вързан в столчето за хранене.  Mr. Green
В началото ме събуждаше по първи петли в 5 часа.
По цял ден Телетабис вървеше в нас. Ей как ги намразих само.  Sick
Сега овладяхме положението, не се сеща за тях.

# 232
Честито на рожденниците   bouquet на някои със закъснение  Embarassed

Я кажете това със списанията как го направихте???

# 233
Да им таковам таковата на сървъра, поста ми е публикуван 2 пъти.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 14:58 от shrew

# 234
  • Бургас
Да се впиша лекинко и да честитя на Фифи и Невменте хубавия празник   bouquet

И моя син бута количка, но като че ли вече му мина мерака  Rolling Eyes по едно време ги буташе по две едновременно и на това се насити, след това мина направо на разнасяне  Shocked

Водим го на плаж кажи речи през ден, много му харесва. Заравя се в пясъка с часове, за мен това е направо рай, че и аз отпочивам, но в моренцето не ще да се цопка, страх го е още. Купихме басейн обаче, и другата събота и неделя ще го запознаваме официално с морската вода. Ама тя честно казано миналата седмица си беше студеничка, тази по биваше.

А, с говоренето вече се депресирам, никакъв го няма  Embarassed Само мучи като животно!

# 235
И Теди мучи, но от 2-3 дни се опитва да ми говори на някакъв странен език  Laughing а за морето нащо лапе реве и не ще на пясъка иска само във водата и съм в шаш как ще ходим ние на плаж  #Crazy

# 236
И Аделина е любителка на количките  Laughing
http://www.vbox7.com/play:2d84293f (качеството малко не е много добро  ама..Simple Smile

# 237
Привет, ние се върнахме от палатките.
Фифи, Невменте ЧРД! Бъдете много щастливи!
Магеста аз купих от щъркела доста приятнисандалки от естествена кожа за 9.50 лв. Ето ги:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=72
Гледам пак доста болничики дечица има. Надявам се бързо да оздравяват и да продължават с белите.
За срещата и аз мисля, че след 16.30-17.00 часа ще е по-добре. По жегите на обяд просто няма да издържим със Зори.  Sad
Ние изкарахме страхотно на палатките. Зори направо се размаза от кеф. То беше едно тичане, едно ждрапане по поляната. Напълнихме едно басейнче с вода за да се стопли на слънцето и елате да видите каква игра падна....а колко вода от реката изпиха дечурлигата (уж докато си играят  Sick).Ето малко снимков материал.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=77
Към края ще видите новата модна линия в облеклото на малките момичета, създадена от нашия татко. Като я видях направо  Shocked
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=85

Оххх, аз пък да ви се оплача моето говедце не иска да яде диня и череши. Тя изобщо плодовете не ги тачи с изключение на бананите и чат пат малко пъпеш или ябълка, ама и те влизат трудно. Днес се заинатих, че не може така и не й дадох да закусва и обядва. Само чиния с диня и череши. И един рев падна.... SickНакрая заспа гладна и грохнала от рев, а следобяд зорлем хапна няколко парчета диня. #Cussing out

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 22:05 от vmitkova

# 238
  • сто акровата гора
Здравейте мами и дечица  Hug Ние цял ден днес в Зоо-то, жега обаче пък много добре ми дойде, разнообразие така да има. Животните Сонка ги зяпа очарована, най вече всички видове патици, тигъра и поради липса на слон, явно прибрал се на сянка, носорогът отнесе аплодисментите  Party
За кукленската количка, какво да ви кажа, най успешната ни играчка, бута я в къщи, бута я навън, не ходим без нея никъде, обожава да я бута през прагове или някакви бабунки примерно, да я качва по стълби, пробва с надигане на предните колела, с носене, всякак  Crazy Приятелчетата в квартала без оглед на пол я харесват и настава война всеки път докато направят график кой кога да бута hahaha Здрава излезе, мие се лесно, много съм доволна, от Симба я взех.
Такива ми ти работи при нас, хайде стига съм ви досаждала  Heart Eyes
Всички болни да оздравяват страшно бързо и да се отдават на летни забавления bouquet

# 239
Eх, тези колички ....  Joy
Невменте, грижовна майка ще е твойта кукла  Hug .... големи упражнения с нея  Laughing
Веси/ Вмиткова/, завидях ви благородно за пикника  Peace
Изглежда да сте си направили страхотнен излет  Grinning И Жижо спи в същото чувалче на жирафчета, слон и др. .. , ама той само у дома с него  Wink
Купих  - аз да се похваля, днес след кански обиколки по жегата един модел на Chippo/ сандалки/ ,надявам се да са удачен вариант  Praynig
Не мога да разбера само, защо никой не шие и не внася бельо детско, ама бяло бре ?!  Shocked
Все едни щампи, едни шарении ... то поне да беше нещо приятно като десен да го вземеш за отгоре, ама уви  Thinking
Пуснах се аз днес на шопинг , ми е мисълта ... сефте уважих Джъмбо магазина bowuu ... свят ми се изви от обиколки и зяп  Wink
Пусто хората помислили за всичко  Hug .... то не бяха докторски комплекти, дървени пъзели от 5-6 части, животни, лодки, топки .... хайде да спра  Stop
Харесах и една алтернатива на коментираните от нас тук колички - умален вариант на пазарска / тип супермаркет/ , пълна с пластмасови плодове и зеленчуци ... ако не беше крещящо цикламена , оТма я бих взела  Grinning Сега обмислям , все още  Wink
Аз доскоро много се гордеех, че с Жижо се разбираме перфектно ... знаеше 5 думи на кръст и всичко беше о.к.
Вече се казват първи или последни срички ... ама сетете се че БА .../ например/ трябва да гадая и да питам едно по едно що е : багер, баба, охлюв и т.н.  ooooh!
Иначе мученето и  Ъ-ъкането и ние много го можем  Mr. Green
Пижу, www.nakorica.com  - дерзай  Wink Peace
Shrew, ще ми се много да те обнадеждя  Wink ....
На практика , мисля че му харесва ... хаби много енергия там и може би най-вече това е основното , просто остава малко време за това вкъщи , пък и аз гледам да го експедирам към парка  Laughing
Ето днес защото бях с повишено внимание , звънях 2 пъти в градината да питам добре ли е , спокоен ли е, температура .... жената ме успокоява, а мен не ми се вярва много .... накрая явно за да затвърди думите си добави :
"Ами добре е , ей сега преди малко буташе всички деца подред"  Crazy  .... а сетете се, че преобладават около 2-3 годишните деца там  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт