Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 096
  • 407
  •   1
Отговори
# 105
Ей, девойки, как върви деня Simple Smile
mama_v, как си ти, продължаваш ли да задържаш? newsm78
Аз съм ок засега, ако не броим шоколадовия бонбон дето ми се изпречи на пътя преди малко...
Айче, браво, ти си много сериозна, знам те аз!  Hug

# 106
  • Там някъде нейде !!!
Аааа, никви такива шоколадови бонбони. Аз онзи ден бях на рожден ден на най-добрата си приятелка и нищо сладко не близнах, а вие от един бонбон се изкушавате.

# 107
Giggerotta, задържам. Последните 2 месеца кантара показва кога +1, кога -1кг. Като видя минуса се радвам. След ден-два - плюса и се скапвам. Все си повтарям, че не трябва да се меря всеки ден, но все се надявам на чудо  Whistling.
Иначе учудващо и за мен съм режимна вече втора седмица  newsm78. Снощи излизах с приятелки и дори не се изкуших от сладоледа и сладкишите. Хапнах само малко салатка и печени картофи.
Aia, комплекса изглежда много добре. Но в тези жеги как се живее в Гърция. Миналата година ходих края на септември и температурата на въздуха беше 30С. Не мога да си представя сега какво е.
Ние ще ходим на море чак края на август. Почти 2 месеца са и ми се струва безкрайно дълго време. Но ако имам късмет да сваля 3-4кг до дтогава.....

# 108
Момичета, може би въпроса ми ще ви се стори леко глупав, но да си ви попитам...средно по колко се сваля с режимите на ипо ...да кажем за 1 седмица. Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите  bouquet

# 109
Как сме сладурчета? Днес не си носих ядене и си поръчах 2 салати ( около 100-120 гр. ) и едната си хапнах за обяд  а другата за вечеря... сутринта 1/2 активия, после 1 банан , и следобяд 2 ябълки....за по късно мисля още 1 ябълка... много диетично, но съм решила да съм твърда...

Giggerotta еми как да не съм стриктна... като разгледах снимките от морето половината ги изтрих..... няма да казвам защо  Laughing а като видях кантара  #2gunfire щях да се гръмна...да не казвам как ми ставаха дрехите.. и така !!!
Относно твоите бонбонки  Naughty не давам... никакви такива

Снежка  браво на теб само така... и аз отказах вчера и сладолед и вафла...днес също отказах сладолед... тези моите колеги решиха да черпят

mama_V ние ходихме от 21-28 юни... а аз много обичам да ми е топло... и се пека нон стоп ..като ми е топло във водата...От 13-16 часа спи ме с малкият ... и така в най-големите жеги спиме  Simple Smile

sky*****  милата много зависи... всеки сваля различно... но грубо е по 1 кг на месец...  Hug

# 110
Цитат
Публикувана от:   Aia
sky*****  милата много зависи... всеки сваля различно... но грубо е по 1 кг на месец... 

Ами много малко ми се струва 1 кг. на месец. А ти нали си свалила близо 3 за 3/4дни или пак се бъркам newsm78 ooooh! Tired

# 111
Цитат
Публикувана от:   Aia
sky*****  милата много зависи... всеки сваля различно... но грубо е по 1 кг на месец... 

Ами много малко ми се струва 1 кг. на месец. А ти нали си свалила близо 3 за 3/4дни или пак се бъркам newsm78 ooooh! Tired

охххх милата сори на седмица.... скъпаа... 1 кг на седмица...

# 112
Цитат
Публикувана от: Aia
   bouquet
Е това звучи по-добре.  bouquetА ти продължаваш ли да смъкваш или утре ще кажеш newsm78 Heart Eyes Hug

# 113
sky*****  да продължавам да смъквам ама аз съм много стрикна и количествата съм намалила... и доста добри резултати получих въпреки, че качих и заради това явно бързо ги свалям... Blush

# 114
sky*****  да продължавам да смъквам ама аз съм много стрикна и количествата съм намалила... и доста добри резултати получих въпреки, че качих и заради това явно бързо ги свалям... Blush
Ха дано и занапред така да сваляш  bouquet

# 115
Днес бях режимна,ама от утре познайте каква ще я свърша.
Желая ви успех и много минуси. Peace
Утре сутринта тръгваме,така че другата седмица (към края) ще се включа пак.
Снежка,приятно изкарване.
Ще ми липсвате. Hug

# 116
dess76  приятно изкарване .... и ти ще ни липсваш   Hug

sky*****  ако съм стриктна ще успея милата

# 117
Благодаря,Aia! Hug

# 118
момичета, как сте? спори ли ви диетата?

mama_v, ходиш ли на танци тия дни? аз не бях ходила много време, снощи отидох и се скапах, едвам издържах репетицията до края...сега ми е едно отпаднало и ме болят краката...а не съм се и наспала де, легнах си в 12 и половина и в 6 и половина тия гърмежи ме стреснаха и скочих...
снеже, а ти на фитнес? в твоя фитнес дано има климатик, в нашта зала уж има ама е слаб и направо щяхме да се издушим  Sad
айче, ай утре на фитнес на Славия? на аеробика не ми се ходи заради жегата, ще ми се нещо по-лежерно Simple Smile

# 119
Цитат
Публикувана от: Aia
   bouquet
Е това звучи по-добре.  bouquetА ти продължаваш ли да смъкваш или утре ще кажеш newsm78 Heart Eyes Hug

Здрасти sky*****, Добре Дошла и от менн  Peace

знаеш ли, звучи ми все едно си тръгнала на състезание с това Смъкване. Идеята не е ли да ти стават широки дрехите, да се чувстваш по добре, да си по-щастлив и усмихнат, а не колко показва някакъв кантар??
Цитирам една позната, 'преди години бях 55 кила на 173 см и тялото ми изглеждаше супер, върха
после започнах работа, на работа седя... после в някоя бирария и лека полека... качих 15 кила през годините. И пак съм щастлива, нямам перфектно тяло, но пък се чувствам добре в кожата си (и съм здрава).' Стига с тия цифри, може и да ми се ядосате, ама стига да си към средата на BMI, значи всичко си ти е наред.
да стигне веднъж човек дотам и малко надолу... по-добре сита и доволна, отколкото цял живот на марули кльощава и нервна
не казвам да се скъсваш от ядене
ами
да не се връзваш на цифри

Общи условия

Активация на акаунт