Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 117
  • 407
  •   1
Отговори
# 120
SharenaSol голям си сладур наистина...обаче такова конско не очаквах...нп....просто исках да знам информативно.....не че съм толкова вглъбена в числата....аз ако бях до сега да смъкнала и последното гр от мен Blush Просто си питах, а това за щастието и другото, напълно те подкрепям   bouquet

# 121
Ех, sky*****, и аз май доста грубо го поставих... ама тези дни съм се нахъсала нещо на тази тема... сестра  ми, която е последователка и тя на Ипократовския режим, сега наистина е супер слаба
и не пази вече неговия режим, ами някакъв нейн си, много кардио и глад

и като я гледам и ми става едно тъпо, за какво е цялата дандания... около килцата, викам и, ок, слаба си, поддържаш ги, радвай им се, но и не се затормозявай... все едно се е стиснала за гушата, всеки ден на кантара и т.н.

# 122
Giggerotta  направо ще се побъркам нали заминавам .... и колежката принудително е отпуска и сега от 8 до 18-19 часа на работа... няма как !!! и така до 14.... а на 19ти заминавам... сега всичко предавам обучавам... на моето място 3 заместника  Laughing имам  Laughing

SharenaSol  най- важното е човек да се харесва и да се чувства добре в кожата си  Hug

Hug Hug Hug

# 123
SharenaSol  bouquet ами това май ми прилича на вманиачаване. Щом като е слаба, защо продължава да слабее....по този път е минавала всяка анорексичка. Не се обиждай но е така!

# 124
 и  аз това мисля , sky,
ДАЖЕ днес си е сложила 300 кубика физиологичен разтвор блабла

абе, какво им става на тия хора?!?!?! И преди си имаше готини цици... сега обаче гоним съвършенства, гел в устни, големи гърди, избелени зъби до най-бели възможни нюанси what's next?. Rolling Eyes ама и да и говоря и мъжът и да и говори (щото той си я харесваше и преди)... тя си знае... гоним съвършенства, нечий идеал, който може да няма общо с истинския свят, ама си е цяла култура вече. В днешно време не се позволява на никой да се чувства наистина комфортно с външния си вид, все ще ти намерят кусур. Та мойто момиче си ги намира редовно  Sad ама това си е една крайност... всеки си знае за него си! Може да си много хубава и елегантна и естествена (преносно и Буквално) и без да изглеждаш на турбофолк мадама или щека от прет-а-порте

за ъпдейт около мен: с мъжото отиваме на Лъки към края на месеца, активна почивка в тамошния дебелариум, одобрена от Ипократис, само него (мъжо де)го е страх 'да не го били нападнели дебеланите'. Какво да ви кажа, мъжки му фантастики  Laughing Crazy А там се правят походи упражнения, мн било приятно чувам, а и един свободен ден ще направя да опитам родопски пататник и пъстърва   chef   

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 18:27 от SharenaSol

# 125
SharenaSol ох, милата едва ли има какво повече да направиш. А пък щом си има и мъж, значи е зряла жена (сестра ти). Да се взима в ръце и така....всеки му се иска нещо повече, но понякога това са просто предразсъдъци и един по закръглен бедър, е по-секси от кокал без нищо та дори и обратното. Всичко е въпрос на мироглед. Ако си красив от вътре, то така е и отвън.  Hug  bouquet А за почивката баща ми ходи в Павел Баня, но поради здравословни причини....пак имаше упражнения...в басейн...фитнес...много готино...дано да си прекарате страхотно....а мъжо да го маскираш като дебелана hahaha Joy та истинските дебелани да не го мислят за мъж  hahaha Joy hahaha Joy   bouquet

# 126
абе, какво им става на тия хора?!?!?! И преди си имаше готини цици... сега обаче гоним съвършенства, гел в устни, големи гърди, избелени зъби до най-бели възможни нюанси what's next?. Rolling Eyes
.................. гоним съвършенства, нечий идеал, който може да няма общо с истинския свят, ама си е цяла култура вече. В днешно време не се позволява на никой да се чувства наистина комфортно с външния си вид, все ще ти намерят кусур.
Солчице, супер си!   bouquet
Аз оня ден в един магазин гледам девойката дето работи там и й се чудя на акъла - бюста огроооомен и стърчи нагоре, нема как да е истински просто...а устните незнам с какво й бяха инжектирани, ама все едно през цялото време е нацупена, сещате ли се - напред някак и подути страшно, все едно цялата е в херпеси  Joy Абе сигурно при някои хора се получава хубаво ама точно при таз девойка беше мнооого зле положението нещо беше прекалила с разкрасяването...  #Crazy И с едно самочувствие, един вирнат нос, мани мани...ама както казваш - цяла култура е вече това, като ни промиват мозъците с Пълна промяна и незнам си какво, много ясно че така ще стане...

# 127
Добро утро!   food010 Наздраве с кафенце  Laughing
От гледната точка на мойте килограми няма да коментирам визията "турбофолк мадама или щека от прет-а-порте"  Crossing Arms. Не че не искам да съм слаба и да изглеждам добре, но не мисля, че трябва да се прекалява.
Иначе съм относително режимна  Embarassed. Снощи с приятелки излизахме по женски. Едната имаше повод да почерпи и не можах да откажа 2 големи водки. Добре, че се проточиха във времето, че както бях само на таратор на обяд, сигурно нямаше да мога да се прибера  Sick
Giggerotta, ходя на танци. И при нас в сряда беше 2 в 1 - танци и сауна. В залата има 2 климатика, но единия не работеше, а другия не смогваше. Пък и сме доста хора.
Стана дълго  ooooh!
Лек и режимен ден  Hug

# 128
Giggerotta  направо ще се побъркам нали заминавам .... и колежката принудително е отпуска и сега от 8 до 18-19 часа на работа... няма как !!! и така до 14.... а на 19ти заминавам... сега всичко предавам обучавам... на моето място 3 заместника  Laughing имам  Laughing

SharenaSol  най- важното е човек да се харесва и да се чувства добре в кожата си  Hug

Hug Hug Hug
Оле милата, ти си луднала верно...айде оправяй си нещата, няма да те тормозя за спорт, че време не остана...и като заминеш да се обаждаш, че ще ни е мъчно за тебе!  newsm51
а и да кажеш как се пази диета по "американски"  Simple Smile

# 129
Здравейте момичета,

Днес цял ден нямах време да влезна толкова много работа направо сме в камерен състав и замествам сумати хора ... даже не бях и толкова стриктна както предишните дни... но да кажем че 5 дни съм имала стриктни и  1 горе долу... утре ще гледам да съм стриктна

Giggerotta  е как няма да се обаждам... аз нали отивам там да си почивам няма да работя... и ще имам повече време за форума.. а иначе няма да спазвам американската диета... че ще стана квадратна... ще си спазвам режима на Ипократис! Относно това с устните не знам как тези барли им харесват на тези жени.... аз въобще не харесвам такива устни.. за веждите да... аз съм за ама силикона на  устните и гърдите благодаря...

mama_V  за мен най-важното е човек да се харесва ... но не и да става мания за слабост  Party

SharenaSol  е супер много добре сте го намислили... най-хубавото е че ще сте заедно с мъжа... да разказваш

# 130
Здравейте момичета,

Как сме режимни ли сме??? За 1 седмица махнахме 2 кг дано и другата седмица да махна още 2 кг и ще махна пораженията си от старите ми състояния на лакомия Sunglasses
Да ви почерпя с едно

Успешен ден

# 131
ехехех... езеро ли бе, да се опише:)  Blush тези.... македонци... абе много вкусно бе, няма да изпадам в подробности, но плескавицата, охридската торта, къпаната баница... на фона на прекрасното чисто езеро и милото ми всеядно мъжле  Crazy Thinking ядене ли бе, да го опишеш

как да е. Днес съм си режимна. Бях и на гинеколог, всичко наред там, почвам хапчета Жасмин, ама малко ме притесниха всички предупреждения в листовката. Изглежда едва ли не вредно и Надебеляващо да ги пия?
Утре при Ипо. И ще си кажа всичко.

# 132
SharenaSol аз съм пила ясмина и не съм напълнявала от тях.... така , че споко.... иначе днес хич не бях режимна - не ми се говори  Tired

# 133
Добро утро, дами.
Аз съм относително режимна. Тук там посегна към някой плод между храненията, но не мисля, че е болка за умиране  Wink. Вчера направих страхотна тренировка и съм много доволна. Малко топло в залата, но това не е причина за мързелуване  Naughty
Aia, приготви ли багажа?
SharenaSol, чакаме отчет.
Пожелавам ви лек ден  Hug

# 134
Здравейте момичета,
аз днес бях на първия преглед и утре си чакам диетата. Диетологът каза че целта ни е - 20 кг че много мазнини съм трупнал Mr. Green Та така - обеща да ме направи 56 кила ама каза че не знаел кога точно ще се случи - нищо де аз съм от търпеливите Mr. Green
Успех на всички и аз съм вече с вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт