Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 119
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
galateia, добре дошла в нашите редици!  welcome
Пожелавам ти режима да върви леко и гладко и кантара да почне да те радва скоро! Simple Smile

# 136
Galateia, добре си ни дошла много да се усмихваш по време на режима и да не се тормозиш ама никак! Важното е да си промениш отношението и към тебе си и към храненето, тялото си е храм и да си го обичаме НАЙ важно!
mama_V , резултата -2 кила за 3 седмици горе долу. При условие че преживях тридневно преяждане в Охрид. Е как д ане съм доволна:)  Sunglasses преди всичко съм доволна, че сега имам по-позитивно отношение към режима, не преживявам тежко стъпките 'встрани', не ги преживявам и като стъпки встрани... имала съм нужда,...направила съм го

и така...
гледам да се движа повече, миналия уикенд и много ядох, ама и плувах много и ходих... позитивни емоции
този уикенд заминавам за два дни на Мальовица, и чак август имам контролен преглед... че 1 седмица в Лондон ще направя при една приятелка да разгледам и аз:) ама и там ще си скъсам подметките от ходене ей
така че, животът продължава
Aia, кога заминаваш? Ако съм пропуснала поста извини  Embarassed За колко време? Там май е голяма жега ако отиваш в Тексас, стягай се лятно  Wink Heart Eyes

# 137
Здравейте сладурани,

mama_V нямам време да стегна багажа...май ще стане последните 2 дни преди да трябва да замина Grinning

galateia  добре дошла   bouquet пожелавам ти успех бъди сериозна и ще ги свалите Ипо е суперррр Heart Eyes

Giggerotta милата как си ти??

SharenaSol  другата събота на 19..ние ще сме в Алабама  Сан Антонио... за 9 м- 1 г. да цяла г ще е лято...само януари-февруари и март няма да става за плаж

Hug Hug Hug за всички

# 138
Giggerotta, SharenaSol, Aia благодаря за посрещането момичета   bouquet
И аз се надявам този път да успея защото 40% мазнини са ми в повечко  newsm78
Успешен ден на всички  Hug

# 139
Здравейте сладурани,

mama_V нямам време да стегна багажа...май ще стане последните 2 дни преди да трябва да замина Grinning

galateia  добре дошла   bouquet пожелавам ти успех бъди сериозна и ще ги свалите Ипо е суперррр Heart Eyes

Giggerotta милата как си ти??

SharenaSol  другата събота на 19..ние ще сме в Алабама  Сан Антонио... за 9 м- 1 г. да цяла г ще е лято...само януари-февруари и март няма да става за плаж

Hug Hug Hug за всички
Айче, какво е това лято, какво е това чудо  Simple Smile Да са пазиш ей! Че напоследък слънцето много лошо sun
Аз съм както винаги, режимна до вечеря... но всеки ден се опитвам да започна деня на  чисто...пък белким успея някой път да го изкарам докрай Simple Smile
Аз и затва съм се покрила тия дни, че малко ме е срам да пиша...ама ще се оправя...  Embarassed

# 140
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте от мен. Моята почивка на Боровец свърши, но пък ще ми държи поне до морето. Изкарахме си страхотно, гледах да се придържам към някъкъв режим, но и да не съм имаше доста разходки и ходене пеша. Следобед ще посетя фитнесзалата и ще видим дали съм качила или свалила някое килце.

# 141
Gigge, аз пък изкарвам режима докъм средата на седмицата и после нещо става  Rolling Eyes Важното е да има някакъв напредък, било той и охлювски.
Много ме яосват тези американци бее  #Puppy dog #Cussing out  smile3513
има един тук дето посред бял ден искат да са светнати гадните луминисцентни лампи. А прозорците са големи. И ми спори. Ауу... то и само тва да бешеее Simple Smile  smile3508  smile3506 добре че по-другата седмица съм отпуска, да се махвам от този град. Абе искам на село да живея и да си гледам градина и да съм някъде високоооо в планината Simple SmileSimple SmileSimple Smile

та така.... day dreaming му викат по американски на това...

днес се облякох едно по засукано така и както си бях горда и красива и оп...в тоалетната ми се скъса копчето на панталончето
и сега крия срамотата под бюрото

добре че съм с малко по дълга риза, та покрива, ама гащите си падат пустите

иначе съм по режим тази сутрин и днес... и довечера ще съм Почти на режим:) (салата го мисля с месо...ама салатата с малко сиренце)

# 142
  • Там някъде нейде !!!
Слава на бога, аз съм си 84кг. . Не съм качила нито грам на почивката. Дано сега като съм пак на режим килограмите започнат да летят на долу.

# 143
galateia ако си режимна.. не надвишаваш грамажите и количеството и се сдържаш само по режима ще успееш...  Hug

Giggerotta еми честно казано като се познавам колко обичам да стоя на плажа ще стана негърка докато се прибера а и трябва да си почина... че тази работа вече 2 седмица по 11-12 часа ме скапва а и да беше само това ама то не са проблеми то не е чудо (нерви нерви- и как да съм режимна..и аз имам издънки,... ) а ти никакво покриване като не си режимна взимам бухалката  Laughing аз като гледам май ще отслабна като излезна отпуска Rolling Eyes въпреки, че не знам как ще издържа толкова време без работа като се познавам каква работохоличка съм  newsm78 Thinking

Снежка браво на теб...само така! Ходенето пеша много помага за отслабването  Wink

SharenaSol еми нормално е има такива периоди в които караш режима до средата на седмицата и провал ... ама трябва да се стегнеш и да издържиш напук  Crazy Не  се нервирай за глупости... че си вдигаш кръвната захар и само ще ти се дояжда сладко... то досадници навсякъде (да бяха само американците да ги преживееш)... с какви глупаци работя аз да се чудиш понякога да се смееш ли да ревеш ли  fight fight

# 144
Снеже, браво и от мен, ето това е ползата от редовните тренировки, мускулите си изгарят калории дори да не тренираш известно време Simple Smile
Солчице, тия хАмериканци и мене ме нерват много, ама такова им е консуматорско обществото, много са зле...И сега събират се да говорят на високо равнище за глобалното затопляне и как да стегнем Китай и другите по-бедни страни, а всъщност Щатите са най-големия замърсител....всяко семейство с по пет коли...никой не мисли за екологията...това за лампите най-малкия пример... #Cussing out А ти как си, режимна? Питам, щото нали сме средата на седмицата горе-долу...  Wink
Айче, нема нужда от бухалката, снощи бях много сериозна Hug А вчера вечерта бях и на народни танци, та добре беше...А това с по 11-12 часа работа е нечовешко бе Sad Кога излизаш отпуска?
mama_v, как си ти? ние с тебе сме в един ден на танци, снощи ходи ли? Simple Smile

# 145
Giggerotta, без мен на къде? Wink Ходих на танци, много разтоварващо ми действат. Единствения недостатък е, че са чак от 20,00h, а свършвам работа между 17,30 и 18,00. Два часа си е доста време да убиване.
Снежка, браво на теб  Hug Аз в такива случаи се оливам тотално. Направо не ми се мисли как ще ходя на почивка. Миналата година есента за 3 дни в гърция качих 2кг #Crazy
Иначе съм относително режимна (снощи замених месцето и салатката с диня, а предния ден хапнах стотина грама сурово кашу). Тази сутрин кантара показа -1кг, но не смея да се зарадвам, че като се знам утре ще съм го върнала. Ще чакам контролата при Ипо другата седмица и тогава ще видя дали имам повод за радост  Whistling

# 146
Вчера си забравих Активиите от хладилника в работата (а аз работя сллед три следобед докъм полунощ) и днес вместо Активиа хапнах обикновено кисело мляко с кайсийки като салатка:) и беше Бижу
и ми е едно леко на корема

Генералния директор на компанията  Money пристига от Австрия и сме се избарали всичките, дето вика един колега, щял да сложи костюма от бала, ама вече не му ставал  Laughing

Следобеда - праскови, за вечеря пилешко шишче и домат

и така, Gigge, средата на седмицата, ама се държа, май вече това 'променяне на мисленето и възприемането на храната' сработва. На Мальовица щяло да има и барбекю като се качим, ама мисля ще съм си го презаслужила   chef  bouquet

# 147
  • Там някъде нейде !!!
Мисля до морето да се отърва и от тези 4кг. който са над 80, но ми остава малко време и незнам как ще успея. Може би с повече тренировки. Май ще започна пак да ходя сутрин и следобед.

# 148
Снежка, няма ли да ти дойде много? Дали си 1-2 кила нагоре или надолу обикновено не личи. Или мислиш че сега си на вълната и че като си се хванала ще си на максимум режим?
няма лошо, само си доставяй и достатъчно удоволствия, прави си кефа и се грижи за тялото като например маникюрчета и т.н. Simple Smile иначе те килата щом дотук си стигнала и да се свалят и да не се свалят до морето, в тоя дух го давай и ще ги свалиш

# 149
  • Там някъде нейде !!!
Ама аз допреди месец си ходих така, сутрин и следобед и се чуствах много добре.

Общи условия

Активация на акаунт