Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 122
  • 407
  •   1
Отговори
# 150
Giggerotta  е браво милата супер си  Flutter Heart Eyes а иначе излизам в четвъртък отпуска а  вторник и сряда ще съм по 8 часа  няма да съм сама... (не по 11-12 часа) ама няма какво да се оплаквам аз им казах да излизат отпуска понеже аз съм подготвена дори и сама да издържа ... а и мога да замествам всички... иначе и аз съм режимна...

Снежка  за колко време трябва да ги свалиш тези килограми ??

# 151
 newsm45
бях сигурна, че ще си върна килограма.
Снощи съпружето ме изкуши с едни сочни пилешки хапки - уж само да ги пробвам.  Banghead Тази сутри кантара ми го върна

# 152
  • Там някъде нейде !!!
Ами тези които останаха до 80 смятам да ги сваля до морето 02.08, но е много относително. Имайки предвид обаче, че ги задържам доста време, а след такъв период свалям бързо, предполагам, че като ми спре цикъла ще тръгнат надолу.

# 153
лелеее...4 кила за половин месец! иха...
 Hug  Praynig дано!

аз пък днес почтииии напълно режимна. Закуска плод с мед, обяд активиа и плод, следобед плод, вечерята малко си я разширих - салата и пилешко шишче и тиквички на фурна с малко сирене, ама имаме страхотен стол в работата и готвят безплатно  Embarassed а и освен това днес е по добре от вчера - вчера си хапнах малко торта
и така. утре и неделя планина - по 7-8 часа ходене ще си скъсам чепиците по Рила и Мальовица  Crazy искамммм вече искам

# 154
А иначе днес съм режимна... 1/2 активия ; 1 праскова обяд нат. активия и черен хляб, следобяд 1 праскова и вечеря шопска салата

mama_V  не се ядосвай просто започни от начало и всичко ще е ок... колкото по бързо се върнеш в режим толкова по-бързо ще свалиш... хайде режимнии Hug

Снежка  успех ти желая... и чакаме да се похвалиш

# 155
Здравейте,момичета!
Минавам да ви почерпя за първия рожден ден на малката ми принцеса. Coffee  party023
От понеделник съм пак на линия.
Лек ден!  bouquet

# 156
  • Там някъде нейде !!!
Деси да ти е жива и здрава рожденичката. Много да ви радва и много щастие и желая.

# 157
Здравейте момичета,

Да ви почерпя с едно кафенце 

dess76  да ти е жива и здвава малката много щастие и усоехи и пожелавам

а това е за нея

# 158
Деси, честит ви празник и на теб , и на малкото! Мноого щастливи моменти да има детето и да е доволна от себе си!

Мальовица ме измъчи направо:) на Мусала ми беше мнооого по-лесно. Мальовица беше тежка, потна, мускулно изтрескваща....ама се справих и в неделята след събота вечер барбекю вече осъзнах къде се намирам  Grinning
днес съм режимна, уикенда си ядях не по режимама с това изкачване имах нужда от нон стоп енергия

нова седмица блааа нов късмет

# 159
  • Там някъде нейде !!!
Шарена сол от кога до кога си била на Мусала?

# 160
Здравейте,момичета!
Благодаря ви за пожеланията!
От вчера съм пак на режим и беше успешен деня,дано така да е и за напред,че си имам някое килце в + от морето.

# 161
Снежка, миналата година качвах Мусала и после лифта беше спрял и слизахме пеш по писта Ястребец Sad  newsm78 #Crazy Набиха ми се краката за седмица напред  Laughing Иначе искам да ида на Олимп, връх Митика е там, ама била голям зор. Миналата година се потих и на връх Ботев в Стара планина. Много обичам да ми мирише на планина.

# 162
  • Там някъде нейде !!!
Днес ми беше денят за мерене. Кантарът в залата отчете 82,300кг. . Това значи, че за седмица съм свалила 1,700кг. . Браво на мен, свалянето на килограми започва отначало.

# 163
Снежка, браво на теб   bouquet! Защо и аз не мога така  #Cussing out
Вчера бях при Ипо. За 3 седмици само 1 кг надолу  Crossing Arms. Вече незнам какво да правя. Писна ми от режима  Sad. Добре, че ще ми го сменя. Обеща, че в петък ще го получа и от другата седмица започвам. Дано да ми хареса, че на една приятелка така и го смени, но тя не го хареса и пак се върна на стария. А при мен явно не дава желания резултат  newsm78.
Лек ден, момичета и много минуси ....

# 164
Здравейте!
Аз съм режимна,но май нещо трудно взеха да си отиват последните килца.
Снежка,поздравления,дано и ние се похвалим скоро с минуси.
Mama_V,не се отказвай ще видиш че ще успееш да ги пребориш килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт