Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 123
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,как сте?

# 166
 Аз имам нов режим. Надеждите ми за промяна бяха попарени  Crossing Arms. Ще продължавам да ям същите неща Sick, само малко разместени. Редувам един ден с много малко храна и ден с повечко калории. Според Ипо това щяло да събуди заспалия ми метаболизъм  Naughty. А в сряда като ме попита дали хапвам солети, сухари, ядки само ме залъга  #Cussing out Ще ям пак варен картоф, активия и малко повече яйца. Дано да има ефект, в противен случай наистина ще се откажа smile3516.
 Оплаках се!

# 167
Mama_V,  и аз бях така преди няколко седмици, човека забравя ли или и аз не знам какво но го помолих да сложи Активиа в режима. Той не сложи. На следващия път пред мен сложи Активвиата в режима....
аз утре заминавам за Лъки, само днес да мине работата и съм ок.

# 168
Как сте момичета?
Аз за сега съм режимна. Пък и съм мотивирана. Тия дни се посдърпахме със съпружето и аз на пук на него искам да изглеждам добре. Пък като почнат да ме заглеждат чуждите мъже да му мусли  Whistling. Освен това вчера видях една позната, с която не сме в много добри отношения ( тя не ме харесва, аз нея още по-малко  Sick) и я гледам и тя покачила някое и друго килце. Незнам защо, но и това ми подейства доста стимулиращо  Wink.
В общи линии почивните дни ми подействаха доста добре. Дано да си задържа ентусиазма до края на седмицата  Peace.
Пожелавам ви лека седмица  Hug.

# 169
Здравейте и от мен!
Mama_V,браво за стимула и само така.
Аз също съм режимна за сега,остава още малко да разкарам пораженията от морето,а и се надявам и още минуси да видя,ама ще видим.
Лека  и успешна седмица!  bouquet

# 170
Здравейте дами!
Къде се изгубихте всички?
Плаж, море, сини вълни   sport027  grinning039 ?
Aia сигурно свиква с часовата разлика  Wink
Аз с нетърпение чакам края на август. Нещо хич не ми се работи, мързеливо ми е и ми се ходи на море. Но  Naughty ще почакаме още малко. Пък и дано до тогава смъкна още 2-3 килца  Rolling Eyes

# 171
  • Там някъде нейде !!!
А аз чакам с нетърпение да дойде началото на август и да замина на море. Засега вървя добре с килограмите. Днес ми е ден за теглене и ще видя какво ще покаже кантара. Започвам обаче поглеждайки се в огледалото да се харесвам, което е добре.

# 172
Здравейте и от мен!
Аз пък чакам септември,че тогава ще ходим пак на море.
Иначе съм режимна,но чак в неделя ще се меря да видя дали съм разкарала пораженията.
Познаха че ще се развали времето,заваля и сега ще си стоим в къщи.

# 173
Момичета извинявам  се за тъпия въпрос , но има ли значение на кои от посочените режими ще се спра?  bouquet
ПП имам да сваля 8 килограма и се надявам това да е режимът  Heart Eyes няма лишения (само месо или въглехидрати)
ПП2 моля да ми помогнете да избера някой и да започвам   bouquet

# 174
Denik,добре дошла! Hug
Аз не съм ходила при Ипо и просто си харесах един от режимите,който момичетата бяха дали.
Но нека и другите момичета да кажат.
Желая ти успех. Peace

# 175
Denik,добре дошла! Hug
Аз не съм ходила при Ипо и просто си харесах един от режимите,който момичетата бяха дали.
Но нека и другите момичета да кажат.
Желая ти успех. Peace
Благодаря   bouquet
ПП а ти на кой режим се спря?

# 176
На режима на Карол. Peace

# 177
Здравейте момичета,

Аз малко се изгубих... но от понеделник съм режимна... и вече ще съм по- стриктна че .... нещо не се харесвам много...

SharenaSol  , mama_V  еми той като не ви слага вие си го сменявайте режима... ако ви се яде активия сменете някоя от закуските с 1/2 активия (вместо плод ) като не искате варен картоф си го запечете .... аз вареният картоф обикновено си го намачквах и слагах сирене и ставаше много вкусно... + 1 домат  Crazy картофите се заменят и с ориз ; mama_V  мисли позитивно не мисли за килограмите яж си по режима внимавай , че понякога без да искаме хапваме неща (или пиеме ) от които качваме кг... и ще успееш...  колкото си по - щастлива и радостна толкова по-бързо ще успееш... Hug А иначе наистина не мога да свикна с тази разлика ставам в 4 часа и се въртя и чакам с нетърпение да стане 6 часа... дано днес стана поне към 6-7 часа... исках и вчера да пиша ама до като разбера , че кирилицата се пуска с копчето до изхода... ужас ама вече ще пиша... утре мисля малко плаж..и ако има време трябва да навестя и финеса да видя

denik  добре дошла.... Hug избери си режим който най добре ще ти пасне на начина ти на хранене  bouquet

Julie  и Giggerotta  къде сте се скрили??? да не би да не сте режимни ??  newsm78 бързо в редиците

# 178
А добър ден. Тук съм и от две седмици напълно режимна  Laughing

# 179
А добър ден. Тук съм и от две седмици напълно режимна  Laughing

Браво на теб  Hug аз май от 2 дни само съм режимна... ама този апетит ще ме съсипе....

Общи условия

Активация на акаунт