Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 131
  • 407
  •   1
Отговори
# 180
Момичета ,избрах си режима на ШаренаСол.Мисля ,че ще ми е най-лесно с него......затова пишете ме от утре с вас  Heart Eyes
ПП имам два въпроса 1.Какво да разбира под малка салата? (гр.)
2.Необходим ли е спорт или може по -мързеливата ,както при дюкакнките?  bouquet
ПП2 за протокола сега-53кг ,ръст-157 ,цел-46/47кг

# 181
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте от мен. Аз съм си стриктна защото все пак имам цел. Никви издънки извън режима.

# 182
Ето мееее,режимна издънка съм,застой и никаква промяна на килограмите.На 6-ти съм при Ипо,има да си гриза ноктите от срам..Ужас.Нямам време за нет и затова пиша рядко.

# 183
Момичета,
как се справяте с вълчия глад?
ПП аз съм за първи ден режимна и умирам от глад  Tired

# 184
denik, пий вода.

# 185
Благодаря за съвета   bouquet

# 186
И още нещо ,мога ли да пия Пектин ,за да убия апетита? Rolling Eyes

# 187
Можеш да пиеш Пектин, да  Grinning

# 188
Здравейте момичета,

И аз малко съм несериозна издържа 1-2 дни после издънка ужас.... поне не купувам шоколади и сладки работи и не се тъпча с тях  Rolling Eyes

а иначе Julie  ти е казала трябва да се наливаш с вода.... много трудно се свиква с много вода , но свикнеш ли поне няма да си гладна и лесно ще сваляш... това съм решила и аз днес да правя да се наливам с вода,... и утре ще споделя дали съм успяла

Hug Hug

# 189
Момичета ,не искам да прозвуча като глезла ,обаче аз опитах да пия вода ,но вместо търсения ефект ,по-скоро се получи точно обратното. TiredОт водата ми се догади  Sad Cry

# 190
 denik  еми тогава се отдай на разходки... на шопинг ... на ходения по кафета въобще неща които обичаш ...... и които ще те разсеят и няма да мислиш за храната... друго решение е и следобедният сън... относно по - горе въпросът ти за спорта... хубаво е да спортуваш

# 191
Добро утро,
denik, добре дошла при нас. Aia ти е дала много добри съвети, стига да не си на работа  Wink. На мен най-проблемни ми бяха първите 2 седмици. След това свикнах.
Режимна съм доколкото е възможно (в сряда бяхме на гости и хапнах 2-3 залчета пица ooooh!). Утре е денят ми за погром, за това няма да казвам какво показа кантара тази сутрин. Отчет ще дам най-рано в понеделник  Blush
Лек ден!

# 192
  • София
Момичета ,избрах си режима на ШаренаСол.Мисля ,че ще ми е най-лесно с него......затова пишете ме от утре с вас  Heart Eyes

Ти си точно мойте мерки.
Аз тръгнах от 53-54 кг при ръст 157. В момента съм 48 кг. Свалила съм един размер, което беше моя голяма мечта и си мислех, че никога няма да стане, а го направих само за 2 месеца. Освен килограмите има значение и мастният ти индекс. Аз имах доста мазнинки, но от 30,6% мазнини, сега съм на 22,5%. Това значи, че при старта съм имала 53,8 кгХ30,6%=16,46 кг мазнини по себе си, а сега са 11,1. И за това време не съм гладувала изобщо, което е огромно предимство на този режим.
Стискам ти палци да си постоянна и каквото постигнеш да го задържиш.
А водата я пии преди хранене. Ще ти е трудно в началото да изгълтваш толкова вода, но се свиква. Аз вода не пиех със седмици, само безалкохолни, предимно кола  Embarassed, направо си бях пристрастена.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 09:51 от zori_

# 193

Ти си точно мойте мерки.
Аз тръгнах от 53-54 кг при ръст 157. В момента съм 48 кг. Свалила съм един размер, което беше моя голяма мечта и си мислех, че никога няма да стане, а го направих само за 2 месеца. Освен килограмите има значение и мастният ти индекс. Аз имах доста мазнинки, но от 30,6% мазнини, сега съм на 22,5%. Това значи, че при старта съм имала 53,8 кгХ30,6%=16,46 кг мазнини по себе си, а сега са 11,1. И за това време не съм гладувала изобщо, което е огромно предимство на този режим.
Стискам ти палци да си постоянна и каквото постигнеш да го задържиш.
А водата я пии преди хранене. Ще ти е трудно в началото да изгълтваш толкова вода, но се свиква. Аз вода не пиех със седмици, само безалкохолни, предимно кола  Embarassed, направо си бях пристрастена.
Zori_,
на кой от режимите беше ? И какво спортуваше ?
ПП питам ,защото казваш ,че не си изпитвала глад , а аз имам чувството ,че съм вечно гладна  Blush
ПП водата ми е проблем ,защото аз по принцип вода не пия ,най-много чаша на ден  ooooh!

# 194
И още нещо .Аз току що си изчислих BMI в http://health-prevent.com/prevent/zd0500_bmi.html#  и излезе ,че е 21,5 ,а при Зори , с която имаме еднакви данни е 30,6 ...........някой може ли да ми обясни на какво се дължи? Rolling Eyes
ПП извинявам се ,ако вече тази тема е коментирана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт