Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 137
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Режимът ми го направи Ипо. Не съм гледала на другите и не мога за преценя на кои прилича. Общо взето коментираните продукти се покриват с моите, може би само грамажите и храненията са разместени.

Дава ти разлика защото ми измери мазнините с уред, а не с обикновено математическо изчисление.

# 196
Благодаря за отговора .А математически изчислени ,дали са достоверни ? Rolling Eyes

# 197
  • София
Ами по сайта, който си дала моят индекс е бил 21,9. Но това не са процентите мазнини, които се съдържат в тялото. Това е просто един индекс, който дава съотношението между ръста и килограмите, нищо повече.

# 198
Здравейте момичета,

Аз след дългата почивка...и сладкото папкане вече съм на линия да свалям...Почнах от 54 в сряда днес кантара показа 53 кг. и съм щастлива... трябва да се стягам , че така не се харесвам...а такива симуланти имам... а и колко съм си харесала  Crazy
Започнах и да спортувам от вчера надявам се да продължа... всеки ден по 20 мин във фитнеса ще е супер и малко плуване  Thinking

успешен ден  Hug  Hug

# 199
Здравейте, момичета!  Hug

Ето ме и мен най-после, след дълго морско отсъствие Simple Smile Не ми се отрази добре на килограмите тая отпуска ма какво да се прави, от днес - първи ден на работа и първи ден на режим! В момента съм толкова кг колкото бях и при последното мерене при Ипо, а в петък трябва да ходя пак при него, сигурно ще ми се накара Sad Както и да е, радвам се да ви видя всички, лек ден от мен и да сте много примерни днеска!   bouquet

# 200
ОООООООООООО Giggerotta  скъпа къде се губиш...почивка а ... и на мен ми се отрази по същият начин ужас..от средата на мин седмица съм режимна и 1 кг съм надолу... трябва да се стягаш... А за Ипо не се притеснявай той е такава душичка...че само " спокойно... и вече режимни нали.... и другият път да видим на долу... " а аз всеки път се червя Simple Smile))

Hug

# 201
ОООООООООООО Giggerotta  скъпа къде се губиш...почивка а ... и на мен ми се отрази по същият начин ужас..от средата на мин седмица съм режимна и 1 кг съм надолу... трябва да се стягаш... А за Ипо не се притеснявай той е такава душичка...че само " спокойно... и вече режимни нали.... и другият път да видим на долу... " а аз всеки път се червя Simple Smile))

Hug
хихихи, ама айче как хубаво си го описала Simple Smile точно така е...а и аз всеки път се червя  Embarassed
браво за килограмчето, само така, давай да влизаме във форма вече, стига с това отпускарско плюскане  ooooh!
ти де си сега, замина ли? че аз покрай отпуската ти изпуснах дирите Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 09:46 от Giggerotta

# 202
Уф, не мога д асе доредя до форума. Все изскача нещо  Rolling Eyes
Giggerotta, важното е, че си си починала, отпуснала си се и не си качила  Peace
Aia, как е в другия край на света?
Аз да се похваля, че за 1 седмица съм -1кг newsm44. То кантара и малко по-надолу показа, но ще изчакам до другата седмица да видим дали ще задържа.
Май от новия ми режим има ефект. Има още 2 седмици до визитата ми при Ипо. Дано този път да се представя добре  Praynig

# 203
Минавам да се похваля - днес бях на първи контролен и две кила мас вече съм ги преборила  Grinning остават още 18  Tired

# 204
Минавам да се похваля - днес бях на първи контролен и две кила мас вече съм ги преборила  Grinning остават още 18  Tired
2 кг мазнини си е много, браво!  newsm74

# 205
2 кг мазнини си е много, браво!  newsm74

благодаря за насърчението   bouquet

# 206
ето ме и мен режимна... не се меря , но мисля да постигна резултата от миналата седмица -1 кг.

Giggerotta  стягаме се а аз ще ти хвърлям по едно око и ще те стягам...аа ако аз кръшна взимай бухалката. Иначе съм далече.. докато свикна с часовата разлика ужас... посреднощ ходя на ляво на дясно а вечер в 8 часа ми се доспива... и докато се усетя то не бяха бургери, пици...  а като се качих на един кантар и веднага се върнах при режимчето  Flutter А като се сетя , че по Великден бях 49-50 кг ужас ! ама пуста лакомия...

mama_V  браво за минуса... ако си режимна не само ще го задържиш а и още 1 кг ще свалиш.  Иначе тук е много хубаво , прекалено чисто ми е ... навсякъде е с трева - като стъпваш на нея все едно стъпваш на персийски килим (в БГ не е толкова гъста) ама тук има закони просто а и хората го подържат. Зад волана 1 ден бях като на изпит по кормуване ужас кой в БГ спира на стоп .. а ако има и на 4те кръстовища стоп  Crazy

galateia  браво само така...   bouquet

# 207
Момичета къде се изгубихте? Аз да се похваля съм още режимна и няма мърдане ... днес даже ходих и на фитнес... доста зле се представям в спорта, но съм решила всеки ден да ходя и малко по малко да увеличавам минутите (едвам издържах 30 мин) ! Иначе килограмите си отиват и се надявам до 1 месец да се похваля най-накрая с успех...

Hug Hug много прегръдки Hug

# 208
Айче, здрасти мило!
Само така, ходи на фитнес редовно, много е хубаво да влезе човек в ритъм (и форма  Wink ) Как е фитнеса там, сигурно по-хубав от Славия?  Simple Smile
А плодовете и зеленчуците как са?
А аз вчера се издъних тотално.  И то още от сутринта, никога не ми се е случвало...бях много гладна преди обяд нещо и след 2-те праскови в 8:00 не издържах и към 11 :00 хапнах и 1 кис. мляко и още една голяма праскова...после в 12:30 все пак отидох на обяд щото викам си няма да издържа до вечерта...после следобеда пък имаше изненадващо черпене с торти в офиса и аз не пропуснах...  Embarassed
Вечерта вече викам - ще ходя на народни танци да компенсирам малко за през деня...(mama_v, ти ходи ли?)
Обаче те от 20:00 и така се случи, че 3 часа трябваше да се мотам след работа...и аз - айде по магазините...само си скапах настроението, скъса ми се презрамката на сутиена в една пробна, заболяха ме краката и като стана 20:00 бях толкова уморена, че се отказах от всякакви танци и се прибрах направо вкъщи...и изобщо вчера беше един ГАДЕН ден  #Cussing out
Днес съм на режима от вчера, засега е ок, де да видим как ще завърши...

Извинете момичета за дългия пост, стана малко като дневник ама исках да се оплача Simple Smile

# 209
Giggerotta  здрасти мило,

Фитнеса в комплекса където живеем не е голям, но има това което искам.. и за щастие аз като ходя няма никой (само с още 1 девойка ходиме) там където мъжът ми ходи е огромен има от пиле мляко, но на мен ми е по близко тук поне е до нас. А иначе като почна всеки ден да ходя ще влезна в релсите все пак ми беше едва 2 опит... сега поне имам възможност да ходя всеки ден ..а съчетано с плуване ще е супер. Плодовете и зеленчуците са същите само където цената им е по - ниска за месото да не говоря и за бензина .
За вчера не се ядосвай... бъди сериозна от днес (или утре) и ще влезнеш във форма аз да се похваля си оставих апетита в София... а шоколад не съм яла... от много време Rolling Eyes !

Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт