Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 138
  • 407
  •   1
Отговори
# 210
За вчера не се ядосвай... бъди сериозна от днес (или утре) и ще влезнеш във форма аз да се похваля си оставих апетита в София... а шоколад не съм яла... от много време Rolling Eyes !
 Hug Hug
от днес  Simple Smile сeриозна съм мчи как! аз кат си посипя главата с пепел и поне 1 ден съм мнооого сeриозна  Grinning аз мисля да се запиша на плуване също от другата седмица, ама да си взема карта за 3 пъти седмично...ай почвай и ти и ще обменяме опит   bouquet
колко е  часа при тебе, аз мислех че някъде по нощите ще се явиш онлайн? Wink тука е 5:30 следобед...

# 211
Giggerotta  ние сме -8 часа от БГ време... и тук е сутрин.. днешната тренировка във фитнеса беше супер... е има какво да се желае но постепенно... от събота или неделя и аз почвам плуване... всеки ден фитнес + плуване  Whistling
  bouquet

# 212
хей, момичетааа, къде сте всички, никой не пише, на почивка ли сте го ударили? Simple Smile

# 213
Еми  newsm78 и аз това се чудя... май само аз и ти сме на диета... ох много съм нервирана на глупавият кантар... дано да се оправи  #2gunfire за да не го хвърля от високо...съвсем се побърка... иначе съм си все така сериозна ... даже и цяла седмица ходя на фитнес (направо не мога да се позная... и задобрявам все повече... че в началото капвах още на първите 5 мин на някой уред  Laughing

Hug

# 214
Айче, ако кантара показва повече, отколкото очакваш, може да е заради спортуването, нали мускулите тежат повече?  newsm78 Как е плуването? Аз ходих веднъж, дано не ме домързи да ида пак...то стане ли ти навик не е трудно, ама докато влезеш в релси...

# 215
Айче споко и аз съм диетична, ама се тягля само при Ипо така че следващото теглене се пада на 14 другата седмица  Grinning
Може да сваляш мазнини и да си задържала вода и за това да няма промяна в килата, а може и да е това което казва Giggerotta - мускулна маса, не се притеснявай режимът ти е здравословен, спортът е полезен - значи вървиш в правилната посока и резултатите ще се покажат   bouquet

# 216
Момичета, а аз да се оплача - ужасна мускулна треска имам на прасците...и от събота насам все по-зле става, вече не се трае Sad
galateia аз съм при Ипо днеска, бррр...и аз не съм се теглила от известно време у нас, не смея - кат се подтисна и му отпускам края...затва по-добре в неведение да си стоя...но по дрехите си личи де, не съм отслабнала особено  да не кажа хич Grinning ма то с тия сватби, морета и незнам си кво как да стане...
айде ще пиша после как е минал прегледа, стискайте палци да не съм много зле!  Hug

# 217
galateia аз съм при Ипо днеска, бррр...и аз не съм се теглила от известно време у нас, не смея - кат се подтисна и му отпускам края...затва по-добре в неведение да си стоя...но по дрехите си личи де, не съм отслабнала особено  да не кажа хич Grinning ма то с тия сватби, морета и незнам си кво как да стане...
айде ще пиша после как е минал прегледа, стискайте палци да не съм много зле!  Hug

Стикам палци да си свалила неусетно някое и друго килце мазнинки    newsm10

# 218
еми galateia,Giggerotta не знам какво стана как го качих този кг по постовете на другата тема където пиша говореха за разнообразие и реших да ям пилешки кренвирши?? и не знам от тях ли от газираното ли е ?? ама няма значение ще си карам аз само по Ипократските ми насоки.. и ще продължавам ... а за спорта от миналият понеделник усилено спортувам всеки ден по 45 мин- 1 час като предимно на крос тренажора и на пътеката .. малко от другите уреди.. и ставам все по добра! Плуването също ... само че плувам от петък , че бях в МЗ!
Giggerotta  нали знаеш клин клин избива така, че от каквото е мускулната продължавай да го правиш...  Hug а иначе  Praynig стискам палци всичко при Ипо да е ОК... аз за жалост не мога да ходя ... (въпреки, че последният път при него бях 50 кг а в нас съответно 49.500кг )

# 219
Здравейте,момичета!
Чета ви,но все не ми остава време да пиша - малката е с температура от зъбите и правим ремонт на банята.
Аз съм режимна,спорта при мен почти липсва.
Лека седмица и много минуси!  bouquet

# 220
айче, ти си нашта гордост!   bouquet
за спортуването много ти се радвам, това всеки ден е много хубаво...браво! аз на твое място ако бях и имах време сигурно нямаше да го правя - днеска ще ме мързи, утре ще мръдна по магазините, други ден нещо друго...а ти си сериозна! Simple Smile
50 кг са си добре, но ти 48 искаше нали? Абе 2 килца ще ги пребориш за нула време с тоя спортен режим, само спри кренвиршите  Peace
а аз при ипо днес излязох 58.8...зле, ама миналия път бях 59 и нещо, така че поне 500 гр съм надолу...оф нищо не е, ама поне не съм качила...обаче ипо ще ми сменя режима, ще има ден ядеш повечко, ден ядеш по-малко...и си каза, че тоя ден дето ядеш по-малко ще ми е гладно, ама ще търпя...айче, галатея, вие случайно да се пробвали такъв режим? чудно ми е къв ще е Simple Smile

# 221
Giggerotta на Байкова режимът е подобен единия ден ядеш или белтък или въглехедрат а на другия си само на кисело мляко и плод или зеленчук - аз от такъв режим свалям много и бързо, така че има резон в това което Ипо ти предлага, това е добър режим ако си зациклила и имаш да сваляш малко килограми  Peace идеята е че така се раздвижва по-бързо метаболизма  Peace Успех  Heart Eyes

# 222
Giggerotta на Байкова режимът е подобен единия ден ядеш или белтък или въглехедрат а на другия си само на кисело мляко и плод или зеленчук - аз от такъв режим свалям много и бързо, така че има резон в това което Ипо ти предлага, това е добър режим ако си зациклила и имаш да сваляш малко килограми  Peace идеята е че така се раздвижва по-бързо метаболизма  Peace Успех  Heart Eyes
галатая, благодаря за окуражаването и инфото! как хубаво го каза "ако си зациклила и имаш да сваляш малко килограми" - точно така е! стоя си около 60-те, +/- 1 кг и така сума ти време...то че не съм сериозна много - не съм, ама и зациклянето много лошо Simple Smile И Ипо вика - при тебе е трудно, трябва много внимателно да се подлъже организма, щото имаш малко кг за сваляне...хм, ако е цял ден на мляко - екстра ще е, аз как обичаааам...дано само ми стига като количество...

а вчера ходих на плуване и тренера вика - "абе понатрупала си целулитче, ама в лицето си добре, много младолика и лъчезарна" - и това сега комплимент ли беше или обида?!  Crazy  Joy

Деска, къде се крийш, малката оправя ли се? Даваш ли й да гризка нещо да се разсейва? Simple Smile

# 223
[а вчера ходих на плуване и тренера вика - "абе понатрупала си целулитче, ама в лицето си добре, много младолика и лъчезарна" - и това сега комплимент ли беше или обида?!  Crazy  Joy

комплимент  newsm03

# 224
Giggertta,тук съм,ама нещо ми е скапано(цяла нощ не съм спала,така е 4-та нощ) и малката още  е кисела,само мрънка голям зор ще видя докато избият тези зъби,а сега се мъча да си до оправя дипломната и да приключвам,че много взе да ми писва.
И на мен ми останаха още 5 кг.,ама и аз нещо зациклих,явно с голям зор ще ги сваля,а може и да си сменя режима,че доста време карам само на един.
А това за тренера според мен е комплимент.

Общи условия

Активация на акаунт