Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 141
  • 407
  •   1
Отговори
# 225
Привет, момичета!
Миналата седмица в четвъртък написах един дълъг пост и в опитите си да го побликувам, компа ми блокира тотално Crossing Arms. Колегата, който  има грижата за този вид техника 2 дни се мъчи и чак днес успя да го оправи. А аз не помня какво точно писах  newsm78.
Както и да е. Аз си стоя на същите килца. Уж съм режимна  Thinking
Giggerotta, и аз съм на такъв режим от последното ми ходене при Ипо. Киселото мляко хич не е много - половин кофичка за обяд Sad. Аз си стоя гладна. Първата седмица свалих 1 кг, но нещо втората задържах. Почнах трета, пък да видим до другата седмица какво ще стане. Този режим се пазел 3-4 седмици, не повече. След 13.08 ще знам повече Wink.

# 226
mama_V, и на мен ипо ми каза 3 седмици, не повече...може ли да ми дадеш примерен режим за 2 дена да видя горе-долу какво е, че ме гложди любопитството? за един с повече и един с по-малко ядене?

# 227
ден 1
закуска - Кафе или чай . ½  голяма активиа по избор
обяд - Голяма салата по избор . .1 малко парче сирене,
следобедна закуска - 2 плода по избор
вечеря - 2 средно големи варени картофа зеленчук по избор. .1 малко парче сирене
късна вечеря - ½ голяма активиа по избор
ден 2
закуска - Кафе или чай 1 плод по избор
обяд - 1/2 кофичка кис мляко,  един зеленчук по избор.
следобедна закуска - 1 плод по избор
вечеря - 2 варени яйца един зеленчук по избор..
късна вечеря - 1 плод по избор

# 228
ден 3 и 5 вместо салата за обяд имам пилешка пържола

# 229
Благодаря!   bouquet

# 230
здравейте сладурани,

Отказах се от меренето на кантара, но спорта го увеличих до 1 ч и 30 мин  Crazy

Giggerotta милата нали знаеш , че сега съм на тн дълга отпуска,  която много години не съм ползвала а и съм твърдо решена да се стопя, че какви дрешки съм си харесала Crazy а и как си падам по късите поли... нали като се върна ще трябва да ме видят малко променена  Flutter! Да искам да съм 48 кг. когато отидох при Ипо първият път за нула време ги свалих и така се харесах , че ми идваше да го  Crazy  ама ще успея и сега. а иначе не съм пробвала такъв режим аз първият път за няма и 3 месеца бях свалила 9 кг ...ама пуста после лакомия мислех си че вече никога няма да напълнея! зарежи ги тези коментари...

dess76 ох това със зъбите е ужас нашите изникнаха до 1 г почти всичките + сериозни колики.... беше адд...дано всичко мине бързо  Hug а иначе последните кг най-трудно се свалят важното е да не се откажеш

mama_V  всички май сме в застой  newsm78 ужас дано мине този период... че много се нервирам !

# 231
всички май сме в застой  newsm78 ужас дано мине този период... че много се нервирам !
Ахам, много неприятно, може да е от жегите нещо да се надуваме с много вода, знам ли  newsm78
Или сме много несериозни Simple Smile
Момичета, получих си новия режим, mama_V, като твоя е, ще седим гладни явно...
Айде леко и прохладно да ви е   bouquet

# 232
Giggerotta  абе за нережимни не бих казала поне за мен сега... толкова стриктна съм и много се нервирам а и такъв спорт... до сега никога не съм спортувала всеки ден?? не знам дано да е за малко... вече не се меря... ще взема и аз да мина като вас на 1 ден лек 1 повече... че аз нали съм на тн свободно хранене... ще взема да си избера малко от вашият режим  newsm78

# 233
Aia, благородно ти завиждам за времето, което отделяш за спорт. Аз сега едва успявам да отделя 2-3 вечери за танци и тае-бо. Септември като си вземем малкия при нас и тръгне на ясла и от това ще трябва да се откажа, защото няма кой да го прибира вечер. Ще трябва да мисля за нещо в домашни условия.

# 234
 mama_V ох и аз преди нямах никакво време за спорт едвам се разбирахме с мъжът ми да изчезвам за 2 часа (2 пъти седмично на аеробика) и той да гледа малкия... (той вече е голям на 4 г  Laughing ) Сега ходя във фитнеса с него голям ужас е понеже е доста палав , но дано тръгне от понеделник на детска , че нещо кашля и тогава ще е по-добре ! Говори с мъжът ти да те отменя за малко...

вие взехте , че ме запалихте с новите си режими и реших и аз малко да сменя ... почнах с лекият ден мляко с зеленчук... направих си таратор (или тн от мен айран с краставица - 1 краставица , сол, малко зехтин, 1 к. кисело мляко ) и изпих 2 чаши таратор за обяд... за вечеря ще хапна 2 яйца с домат предполагам... Wink

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 20:32 от Aia

# 235
Айче, как мина вечерята? По новия режим ли беше? Simple Smile Аз от днес го почвам, първи ден ми е и има повече манджа, дано издържа без издънки, че квато съм хаймана...  Stuck Out Tongue Winking Eye
Малкия дано се оправи по-бързо! Ама и той как се е разболял в тия жеги, май е ял много сладолед а?  Wink
Айче, ти с инструктор ли тренираш във фитнеса или сама? Щом ходиш така често, ако имаш и програма, че постигнеш страхотни резултати!
А аз снощи се скапах от танците, в залата уж има климатик ама не се усеща, става адска жега и задух вътре...и тоя крак не спира да ме боли... Sad
Дескааа, как е дипломната, бориш ли я или тя тебе? Simple Smile
Лек и режимен ден, момичета!   bouquet

# 236
Добро утро.
Как сте днес? Аз съм  newsm44, понеже тази сутрин успях да се вмъкна в панталон, който не съм обличала от 3 години. А и кантара ме обича - -1кг.
Giggerotta, и в залата, в която аз ходя е същото - жега, задух  #Silly. Едно момиче, което е ходила там миналата зима каза, че и тогава било така.
Aia, когато съпругът ми има възможност никога не е отказал да гледа детето. Вечер и по кръчми съм ходила с колеги, а той си е седял вкъщи. Проблема е, че е на работа до 18,00. Успява да се прибере към 19,00, а яслите са до 19,00. А и от много майки слушам, че мине ли 18,00, лелките започвали да звънят на родителите защо още не са си прибрали децата. Мисля си да наема жена, която да го прибира 2 вечери в седмицата, но още не ми се е избистрила в главата цялата организация. Ще го реша след почивката.

# 237
Аз съм  newsm44, понеже тази сутрин успях да се вмъкна в панталон, който не съм обличала от 3 години. А и кантара ме обича - -1кг.
Браво, само така! newsm10

# 238
Здравейте!
Aia, поздравления за спорта,трябва да вземам пример от теб.
Малкия да се оправя бързо.
Giggerotta,борим се с дипломната,ама няма да и се дам.Как е новия режим?
Mama_V,поздравления и още минуси.
Като гледам от другата седмица и аз май ще пробвам вашия режим,че много зациклих и взех да се нервирам,но този път твърдо съм решила да ги преборя килограмите и най вече да ги задържа, а и вече взех да влизам в някой стари дрешки и съм много щастлива,но ще трябва да се преборя и с шкембето,че там положението е най- трагично.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 239
Giggerotta успях вчера да издържа ама май това се дължи на 5те тона вода , която изпих... иначе вчера ужас сутринта активия - спорт  - ябълка - басейн - обяд таратор (2 чаши) следобяд ябълка , вечеря 2 яйца 1 домат и малко сирене - късна зак ябълка! Днес пак фитнес - не спортувам с треньор понеже ще ме кара за ръце и тн упражнения пък аз искам само за крака . На крос тренажора по 30 мин... на пътеката правя все едно се изкачваш височини...слагам го на 12 стръмност и на 3.3 бързо... после малко серии за краката коремни и тн!

mama_V  браво за минуса.. супер си!!А за спорта действай поне през 1 от почивните дни  Simple Smile въпреки, че то от спорт не се слабее , но се стяга човек

dess76  и аз бях за циклила не смея да кажа колко е минуса от вчера , че не знам дали е сигурен.. но утре ще споделя! Днес пак продължавам ... сега си направих шопска салата а за вечерта ще ям пържола със зеленчук

Hug Hug успех момичета

Общи условия

Активация на акаунт