Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 143
  • 407
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, аз съм много зле, некъв гаден грип ме мъчи... yu5 До 3 и половина тая нощ неможах да заспя, температура, гърло и най-вече хремата ме съсипа, запушен нос и немога да дишам...и никаква диета не спазвам, само се чудя кво да хапна че да ми мине...
Дано се оправя по-бързо, че ни спорт ни диета в това състояние Sad
Айде вие да сте режимни и заради мене!   bouquet

# 241
Giggerotta,бързо да оздравяваш.
Аз засега съм режимна,утре ще си направя потоп,а от понеделник май ще сменям режима,че дано кантара тръгне надолу.

# 242
Giggerotta  милата бързо оздравяване ... зарежи диетата и почвай повече витамини , мед, плодове и тн  Hug

иначе и аз съм от режимните и спортуващи  Crazy

# 243
Здравейте всички!  Hug
Аз съм добре вече, благодаря за пожеланията!
Как мина потопа вчера? При мен екстра, знам, че не трябва да се мериш след потоп, ма аз все пак се премерих и се оказа, че в понеделник сутринта съм същите кг колкото и неделя сутринта, т.е. преди потопа...така че съм доволна доста...а като се има предвид, че вчера готвих и агнешко на фурна и получихме колет с баница и домати и добре похапнах, направо не си е за вярване...ама факт Simple Smile От днес - нова седмица - нов късмет! Всички да сте примерни и режимни!

# 244
Здравейте и от мен!
Giggerotta,радвам се че си добре.
Mama_V,днес реших да почна твоя режим,но искам да те питам колко време се кара на него и ако го карам две седмици в неделя трябва ли да правя потоп или без.И другия ми въпрос е в другите дни ще можеш ли да ми кажеш какво трябва да се яде?
Дано най - накрая кантара се размърда,а и вече няколко месеца карам само на един режим и може и от това да спрях да свалям.
Вчера си направи потопа,толкова много ядох,че чак лошо ми стана,но от днес съм пак на линия,но спорта пак ще го пропусна,че имам да чистя.
Лек ден!

# 245
Добър вечер.
dess76, настоящия ми режим се кара само 3 седмици. Продължаваш както до сега - 6 дни + 1 свободен.
Ден 3, Ден 5
закуска - Кафе или чай . ½  голяма активиа по избор
обяд - Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.
сл.закуска - 2 плода по избор
вечеря - 2 средно големи варени картофа зеленчук по избор. .1 малко парче сирене
късна вечеря - ½ голяма активиа по избор
Ден 4
закуска - Кафе или чай 1 плод по избор
обяд - 2 варени яйца един зеленчук по избор.
сл.закуска - 1 плод по избор
вечеря - 1/2 кофичка кис мляко, един зеленчук по избор.
късна вечеря - 1 плод по избор
Ден 6 - като Ден 2
Успех  Peace

# 246
Благодаря много,mama_V!  bouquet
Ще го пробвам пък дано кантара мръдне.

# 247
Ох аз вчера не бях предвидила потоп , но след обяда като се прибрах и невероятен глад и вместо да пия вода и после ядене... аз не спрях да ям ...ама ядох ядох ядох.... до скъсване ooooh! толкова ми беше тежко през нощта ама това май е заради това , че кантара не помръдваше Crossing Arms ! От днес започвам режима... закусих активия, ябълка, обяд кисело мляко с черен хляб, след обяд ябълка ще ям а за вечеря пилешка пържола на скара с домат (дори не ми се яде от това тъпчене вчера ужасна съм направо се мразяяяяя Embarassed

# 248
Ох аз вчера не бях предвидила потоп , но след обяда като се прибрах и невероятен глад и вместо да пия вода и после ядене... аз не спрях да ям ...ама ядох ядох ядох.... до скъсване ooooh! толкова ми беше тежко през нощта ама това май е заради това , че кантара не помръдваше Crossing Arms ! От днес започвам режима... закусих активия, ябълка, обяд кисело мляко с черен хляб, след обяд ябълка ще ям а за вечеря пилешка пържола на скара с домат (дори не ми се яде от това тъпчене вчера ужасна съм направо се мразяяяяя Embarassed

Мило, недей се ядосва, щом си си хапнала, значи си имала нужда...дори и психически, понякога режима адски втръсва! Важното е да не го мислиш и на следващия ден да си режимна, пък като слушам ти си Simple Smile Айде надявам се вече да си го преживяла това и да не се тормозиш за минали работи, спазвай си диетката и спортния режим и изобщо да не ти пука!   bouquet

# 249
Здравейте,момичета!
Да почерпя с кафенце и водичка,че мъжа ми днес е рожденик!
Вчера се справих добре,без издънки,даже двата картофа за вечеря станаха един,че домашните решиха, че два ще ми дойдат в повече.Днес за закуска хапнах един банан,за обяд ще е кисело мляко с краставичка,следобед някакъв плод,но вечерята,няма да е яйца,а някакво месо и дано не прегреша с нещо друго неразрешено.
Aia,и аз имам такива периоди когато се тъпча,но от както съм на режима,това обикновено е неделята.
Giggerotta,mama_V как се справяте с новия режим?
Лек ден!

# 250
  • Там някъде нейде !!!
Зравейте и от мен. Не съм режимна от седмица, но пък задържам килограмите си за сега. Смятам да е така до началото на другата седмица и после пак да мина към режим.

# 251
dess76, поздрави за мъжа ти, макар и на патерици   bouquet
Новия режим не е толкова нов - аз вече направих 3 седмици. Довечера съм при Ипо. Утре ще дам отчет.

# 252
Mama_V,благодаря за поздравите!
Аз не съм разбрала,че от 3 седмици си на него.
Успех довечера!
Аз изкарах понеделник без издънки,вчера също,но вечерта се изложих,днес продължавам напред.
Giggerotta,как си?

# 253
-2кг мазнини  newsm44
Е, кантара показа малко по-малко, но все пак преди това изпих половин литър вода, така че се доверявам на апарата за мазнини Whistling
Ипо малко ми промени режима. Добави малко сирене тук-там и вместо 1 зеленчук - малка салата.
За съжаление сега не записва нови часове. Трябва да се обадя към края на месеца. Като знам как ще се отпусна на морете, май ще отложа следващото си посещение за края на септември  Blush
Лека нощ и сладки сънища Hug

# 254
Giggerotta  лошото е че понеделник бях ок ама вторника същият провал... днес бях режимна Embarassed

dess76  да е жив и здрав мъжът ти и много да те слуша...  Flutter

Снежка  май с тебе сме от един отбор....  smile3513 да хващат бухалката и да почват ... поне мен  fight fight

mama_V браво супер си  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт