Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 149
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
mama_V, супер си, браво!  Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Поне един човек да отсрами нашта сговорна дружинка, че като гледам кви сме всички издънки... Simple Smile
Кога отиваш на моренце, след 2 седмици и аз ходя, може да се видим на плажа нейде Simple Smile

Айче, как е спорта?  Наш кво си мисля, може би се изморяваш твърде много и затва не ти стига храната, а човек като е гладен как да спазва режима...аз те знам че по принцип си сериозна, може би просто Ипо трябва да ти промени режима за по-голямо натоварване, защо не му пишеш? Simple Smile

А иначе аз много философствам ама вчера и аз бях пълен провал...уж ми беше нисковъглехидратен ден и до обяд - ок, плодове, таратор...и в 5 часа като ми падна пердето - айде един сандвич...ама нещо страшно гладна бях Sad Вечерта пък вечерях диня + баница Simple Smile Добре че все пак ходих на танци, то е ясно, че не съм свалила, ама поне да не съм качила се надявам... Crazy

Деска, как го издържаш тоя гладния ден, мен нещо хич не ми се удава Simple Smile

# 256
Здравейте  Hug
Днеска съм при Ипо, стискайте палци, че в последно време не съм съвсем режимна  Tired

# 257
Привет,момичета!
Mama_V, поздравления и само така!
Снежка,айде чакаме те.
Aia, няма да се дъниш(кой го казва само Embarassed), ти си ми страшен стимул.
Giggerotta, голям глад ме гони мила,ама се наливам с вода,а като не помогне и водата си правя чайче или пия топла вода(по ме засища).
Galateia,стискам палци ида се похвалиш.
Аз вчера и днес поне засега съм стриктна,не знам защо с този режим голям глад ме гони и особено когато закусвам плод,едва издържам до обяд.

# 258
Voila хей ме на Hug
Още 1.5 кг мас са в историята, обаче много съм задържала вода и Ипо ми каза да си пусна изследвания Peace Похвалих сеееее  Laughing

# 259
  • Там някъде нейде !!!
Момичета два дена съм вече само на плодове. Нищо друго не ми се хапва. Пратих малкото с баба си и дядо си на Хисаря и ми е тъпо сега. А то като ми се обади доволно и предоволно горкото. Знам, че е добре и е гледано, ама като се дели за първи път от мен и ми е кофти. Стремя се обаче да ям само полезни храни и да не гладувам. Ще се опитам да вляза скоро в ритъм.

# 260
Днес ми е 2 ден режимен след поредната издънка ... но мисля да се стегна... и 12 дни без потоп

Giggerotta  спорта е ок...продължавам всеки ден ... 1 ден почивах само...предимно на пътеката и на крос тренажора. Аз мисля , че проблема е че не ходя на работа и голяма част от времето прекарвам комплекса (фитнес, плаж ..готвене , чистене и тн) липсва ми работата... на такъв работохолик като мен.... такава дълга почивка не знам как ще му се отрази , но си мисля да се стегна  Naughty и да не се давам лесно  Crossing Arms! А и къде да му пиша аз не съм ходила от доста месеци  Cry ! ще увелича леко храната

dess76  давай да се стягаме... и да отсрамваме групата ни... такъв добър диетолог сме си избрали пък ще го срамим... и аз от 2 дни съм режимна

galateia е браво.... супер си само така... продължавай и без издънки... да ни стимулираш

Снежка  ох знам как се чувстваш 1 път като го пратих малкия при баба си по 5-6 пъти звънях ...знам, че е добре ама... майчинското чувство е ужасно... а иначе почвай си на режима не се насищай само с плодове  Flutter

много  Hug Hug от мен..... и ще видим утре как ще сме а вечерта съм на гости... какво ли ще ям не знам  newsm78 трябва да ям пържола... ама в краен случай , ще хапна салата

# 261
Днес не съм режимна  Crossing Arms И до края на деня ще е така  Whistling
Много ми се насъбра. Снощи тръгнахме с колата да закараме малкия при майка ми и на 20км от София закъсахме. Яд, нерви, опит да изглеждам спокойна заради детето. Ужас   #Cussing out.
Както и да е. Дойде приятел, закара мен и детето, а мъжът ми с пътна помощ обратно в София. Към 23.00 успяхме да се приберем Close. Тази сутрин съм като пребита. Лоча кафе след кафе и нагъвам шоколадови бонбони - нали е празник. И се опитвам да се отърся от гадното си настроение. За целта - сладки неща. Като ми размине сигурно много ще съжалявам, но в момента нямам много скруполи  Crossing Arms
Уф, оплаках се.

# 262
Ама и аз съм един заплес  Blush
Черпя ви виртуално с ..... плодове и фрешчета.
Мъжът ми днес е рожденник.

# 263
Днес не съм режимна  Crossing Arms И до края на деня ще е така  Whistling
Много ми се насъбра. Снощи тръгнахме с колата да закараме малкия при майка ми и на 20км от София закъсахме. Яд, нерви, опит да изглеждам спокойна заради детето. Ужас   #Cussing out.
Както и да е. Дойде приятел, закара мен и детето, а мъжът ми с пътна помощ обратно в София. Към 23.00 успяхме да се приберем Close. Тази сутрин съм като пребита. Лоча кафе след кафе и нагъвам шоколадови бонбони - нали е празник. И се опитвам да се отърся от гадното си настроение. За целта - сладки неща. Като ми размине сигурно много ще съжалявам, но в момента нямам много скруполи  Crossing Arms
Уф, оплаках се.
Оф че гаднооо...Айде дано ви оправят колата бързо! Пък режима - от утре, един ден бонбони и сладкиши не е фатален  bouquet

# 264
Здравейте момичета,

днес ми е 3ти ден и за сега съм режимна !! Закуска активия (тук е 115 г??? мини) после 40 мин фитнес , 1 ябълка... преди малко изядох голяма салата (домат, краставица, чушка, червен лук и съвсем малко сирене) дано и вечерта да е режимна... ох искам българско сирене да ям.... и активия мюсли... толкова го обичам... тук има с ягоди .. ванилия.. и едно с капини или нещо такова..ама няма мюсли Crossing Arms

mama_V забрави го днешният ден..важното е че си си хапнала... и това е от утре сериозна...но внимавай , че ако се отпуснеш ще е лошо..няма да можеш да влезнеш в режима лесно.. Hug и не се ядосвай (кой го казва... и аз на нервна почва пълнея...или по точно ям много сладко) ! Честито на мъжът ти   bouquet

Giggerotta  милата а ти как си??? как са при теб нещата...аз да не повярваш почвам по режим  Flutter

dess76  стимула ти вече е режимен  Party само да не се издъня де  Whistling

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ИМЕТО МАРИЯ , МАРИАНА...

# 265
Къде сте сладурани??

Аз да се похваля мина и 4тият режимен ден.... малко издънки имаше в петък , но бяха диетични... (увеличихме количествата,  Naughty не нападнах сладоледа и тортата, който толкова ми ги хвалеха пиех студена вода... и казвах как съм преяла и нищо не мога да хапна повече )

за отчета закуска активия, прасковка
                 обяд 2 филии черен хляб с кисело мляко 
                 вечеря салата -домат,краставица, чушка с малко сирене
                 след 2 часа - праскова
спорт почистване на дома   Joy  фитнес нямаше...  трябвало да се почива..

много  Hug Hug от мен за всички

# 266
Така като те слушам маи този режим не е никак лек. Виж това www.save-darina.org може да ти свърши някаква работа. Не знам дали твоят режим включва отчитането на калориите, но ако ти свърши някаква работа кажи.

Ох винаги съм най- мразела да следя калориите и да си тормозя съзнанието с това! Предпочитам да знам какво да ям и да не се тормозя дали пържолата ми е 160 гр . или е 200 гр. и дали не е с 100 кал повече ... хубавото е че при Ипо това липсва точно колко кал са. Иначе режима ми харесва .... напротив лек е режима... има всичко каквото обичам да ям ...дори и шоколади и торти , но в неделя  Hug

Иначе момичета днес е поредният режимен ден... от понеделник ще затегна режима и към петък ще съобщя как са нещата

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 01:43 от Aia

# 267
Привет от мен!
Влизам само на бързо,че ще излизаме с малката на разходка.
Може да се каже че бях режимна,ама вчера какъв потоп си спретнах и днес кантара е  +1кг.
Защо така се губят някой постове,в петък следобед писах,а сега не си виждам поста.
Следобед пак ще се включа.
Лек и режимен ден!

# 268
Здравейте и от мен  Hug
Аз събота нещо много тичах по задачи и хич не бях режимна, затва и се поскатах Embarassed
В неделята мислех да съм малко по-сериозна, ама пак не стана - ходих по гостита цял ден и ядох и пих квото ми сложиха Simple Smile Голяма съм лакомия, не отказвам  Joy
Обаче днес се меря и о, чудо, -1 кг в сравнение с вчера!  Grinning
Абе сигурно вчера кантара нещо се е бил сбъркал (или днес, ама не смея да се меря втори път да не вземе да се поправи), но така или иначе - почвам седмицата доволна и спокойна Simple Smile
Вие как сте?
галатеа, как си ти, ходи ли да си пускаш изследвания?
Айче, мило, радвам се че влезе в режим пак! Ти си ни рекламното лице на клуба, нема да ни излагаш зад граница я!  Heart Eyes Като слушам какъв ти е режима - супер си! А тва за сладоледа и тортата - ти си герой! Simple Smile
Деска, ти как си? Днес заедно ли сме? Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 09:47 от Giggerotta

# 269
Привет, момичета.
На мен като ми тръгна от петък, та чак до вчера. В петък извинението ми беше РД newsm38, в събота по план ми е свободния ден cook. В неделя бях режимна до вечерта, но тогава яко се издъних Embarassed. Сутринта ме беше страх да се кача на кантара. Днес съм решила да карам по режима с малкото калории, дано се върна бързо във форма jump. Все пак в събота заминавам за море travel. Не трябва да стряскаме плажуващите  grinning039.

Общи условия

Активация на акаунт