Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 073
  • 407
  •   1
Отговори
# 60
ех, Снежка, голяма работа си, ей:)   Heart Eyes Party ентусиазъм струи от постовете, дано го подържаш все такъв, така си ми и вдъхновение

а пък аз, по съвет на Ипократис, го карам по-леко...отпускам си така психиката...гледам да се храня по режима, ма да не се "стискам за гушата"
ядох праскова за закуска, активиа на обяд, праскови следобед...и едно мляко с нес си позволих, без захар, разбира се  Wink
довечера - месцее със зеленчук... вече не си включвам таймера да гледам през колко да ям, за кантара да не говорим - изобщо не се меря и нямам намерение да се меря
този път залагам на тотално нов за мен подход - няма да се стремя към съвършенно спазване на режима, а към Продължително спазване, и да падна - ще се вдигам след това без много драми и дни на размисъл...  Rolling Eyes Heart Eyes Laughing мисля, че този път...ще намеря златната среда и с помоща на ходенето ми редовно на прегледи ще напредна ехееееййй

# 61
  • Там някъде нейде !!!
 Hug Peace

# 62
Добро утро!
Нещо много бавно върви темичката. Едва я открих - на 2-ра страница чак  Naughty
Да не сте всички отпускарки и забегнали на моренце, а? (изключая Снежка, Giggerotta и SharenaSol). Laughing
Аз вчера бях при Ипо. Резултат - никакъв  Crossing Arms
Аз стигнах килограмите ми от преди бременността. Влачих си ги 3 години преди да забременея и си мисля newsm78, че за това съм в застой. Обясних му го с надеждата, че ще смени малко режима ми, но  Naughty. Ще упорстваме до следващия път. А на мен така ми омръзна вече  Sick Колегите ми обядват сирене с диня, а аз на варен картов  Sad и минерална вода.
Момичета, дано вие да се справяте по-добре от мен  Peace
Пожелавам ви лек ден и успешна седмица  Hug

# 63
Здравейте!
Аз не съм писала ,че се бях отдала на учене за последния ми изпит,но иначе съм режимна като изключа неделята и вчера,но от днес пак съм на линия и включвам и спорта,че другата седмица заминаваме на море,а как ще се справя там идея си нямам.
Снежка, поздравления за ентусиазма.
SharenaSol,само така няма да се даваш.
Mama_V,ще се справиш мила,все пак го правим за да изглеждаме добре.
Giggerotta,как си мила?
Лек ден!  bouquet

# 64
Добро утро и от мен! Simple Smile

Дааа, почна отпускарския сезон явно и всички забегнаха   grinning039
Айа беше казала, че ще ходи на море, да се връща по-бързо, че да ни ръчка Simple Smile
mama_V, от миналия преглед не си свалила, така ли? Нищо, поне не си качила Simple Smile А за динята - много жалко, на мен ми е най-любимия плод...снощи след вечеря се натъпках като прасенце с диня, хем ми беше тежко ама не, немога да спра Simple Smile А ти вечер нямаш ли плод? Аз имам за късна вечеря...
Оф момичета, днес аз съм на преглед и да ви кажа, положението е много зле, сигурно ще съм +2 от миналия преглед...хем си отложих последния час точно щото ме беше срам да ида...ама сега вече няма мърдане...
Деска, писали сме едновременно Simple Smile
Супер си ти, учила си за изпит и си останала режимна! Браво!!! А аз точно обратното - и аз учих за изпит миналите 2 седмици, ама точно от седенето вкъщи и нервите зарязах режима и все немога да вляза в ритъм...нищо, нека ми насолят главата днеска хубаво, че да се стегна...
Къде отивате на море? Simple Smile Аз ще ходя на Албена, много е хубаво...

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 09:44 от Giggerotta

# 65
Giggerotta,аз като съм нервна и не ми се яде.
За морето ще сме на Златни пясъци,не знам как ще е хотела и храната,но като отидем ще видим.
За Албена спор няма там си е хубаво.В кой хотел ще бъдете?

# 66
ех ето ме и мене ма както съм шарена сол да се нашаря сега с една тояжка  Laughing

правя струвам ям по режима що годе, пих обаче една кола лайт и сега вместо голяма салата ще вечерям пилешка пърж. със задушени зеленчуци. Ама викам си...няма страшно...ВАЖНОТО е да съм режимна и да съм си на режима преди всичко в главата. Дълъг път имам да вървя и всеки свален килограм ще е скъпоценен подарък  Rolling Eyes Laughing

# 67
Giggerotta,аз като съм нервна и не ми се яде.
За морето ще сме на Златни пясъци,не знам как ще е хотела и храната,но като отидем ще видим.
За Албена спор няма там си е хубаво.В кой хотел ще бъдете?
Хм, Златните не са ли много пренаселени? Миналата година отидохме за една вечер да разгледаме, то хотел до хотел Sad
Но аз видях съвсем малка част де, може вие да сте на някое по-спокойно място, а дано! После ще кажеш как е било Simple Smile
А ние ще ходим за втора година на Албена, на бунгала. Много хубави, с огромни тераси, сред борова гора...е, рехава гора, ама гора Simple Smile И се вижда морето...а бунгалата не са лоши наистина, малко остаряло обзавеждането ама за 10-ина дена какво толкова ти трябва, а и чистят всеки ден и има закуска на шведска маса  в съседния 4-звезден хотел... Twisted Evil
Оф, като стана дума за ядене - мен Ипо вчера ми се понакара, положението наистина беше зле - и с кг и с мазнините съм нагоре...

# 68
Giggretta,взимай се в ръце мила,че морето идва.
То и аз вчера се издъних,ама така е като се успокоя и почва да ми се яде.
А за Златните ще кажа като се върнем.

# 69
  • Там някъде нейде !!!
Момичета, вчера кантара отсече 84кг.  Много се радвам, и затова съм най-редовна във фитнес залата, след малко пак ще ходя. Пожелавам и на вас така бързо да се отървате от килограмите.

# 70
Момичета, вчера кантара отсече 84кг.  Много се радвам, и затова съм най-редовна във фитнес залата, след малко пак ще ходя. Пожелавам и на вас така бързо да се отървате от килограмите.

Снежка, с теб сме! Супер си! само така:)
И не забравяй, дори да паднеш за мъничко, после пак ще можеш да се вдигнеш...

Ту ми се яде много ту хич не ми се яде, и аз не знам какво ми се прави вече:)    Thinking
ама си удържам... в събота съм канена на басейн-трапезно парти, т.е. къпане в басейна и няколко часова трапеза после и ще ям на 6тия, а не на 7мия ден, ама ... айде сега, важното е кантара да показва на долу и че дрехите са ми по широки. Не бързам.

# 71
  • Там някъде нейде !!!
Оффф, и аз нещо съм гладна сега, ама ми е рано да си хапна.

# 72
Момичета, как сте днес?
Аз вчера (след посещението при Ипо във вторник  Embarassed) бях много примерна, днес се надявам също...ама де да видим...докога ще ме държи срама дето брах оня ден...
А аз вчера ходих по магазините да си купувам бански...ужасно преживяване беше Sad Ама няма начин, ще ходим с приятели в Гърция за събота и неделя, а стария бански ми е нещо голям Simple Smile И то не че съм отслабнала толкоз, ами се е разширил някак, горнището как да е, ама долната част е боксерки, и е адски смешно като ги обуя, стигат ми над пъпа  Grinning
mama_v, при теб как върви, засрами ли се и ти като мене  Joy
Деска, ти как си?

# 73
Здравейте,момичета!
Giggerotta,честит бански и да си все така примерна и приятно изкарване.
Снежка, продължавай така.
SharenaSol,щом ти се налага ще хапнеш на 6-я ден,а на 7 ще си на менюто от 6,аз доста пъти съм правила така.
 Аз съм режимна,но нещо не ми остава време за компа,а и от няколко дена се каня да покарам кростренажора ама все не стигам до него.
Аз днес се намъкнах в едни стари панталони от преди първата ми бременност и бях много щастлива,че успях да ги закопчея,но имам още какво да се желае.
Лек ден!  bouquet

# 74
Добър ден и от мен!
Giggerotta, хем ме е срам Embarassed, хем не ми пука особено Mr. Green. След посещението ми при Ипо почти бях решила за 2 седмици да мина на една диета от форума Crossing Arms. За да разнообразя малко. Все пак вече почти 2 месеца задържам и мисля newsm78, че ми трябва промяна, пък той не иска да ми сменя режимчето. Но днес кантара ме зарадва с -1кг от понеделник до сега и ще си помисля как да продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт