Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 086
  • 407
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, как сте днес?
Аз вчера (след посещението при Ипо във вторник  Embarassed) бях много примерна, днес се надявам също...ама де да видим...докога ще ме държи срама дето брах оня ден...
А аз вчера ходих по магазините да си купувам бански...ужасно преживяване беше Sad Ама няма начин, ще ходим с приятели в Гърция за събота и неделя, а стария бански ми е нещо голям Simple Smile И то не че съм отслабнала толкоз, ами се е разширил някак, горнището как да е, ама долната част е боксерки, и е адски смешно като ги обуя, стигат ми над пъпа  Grinning

аууу, завист велика в сърцата ни блика:  Heart Eyes супер, Giggi, къде в Гърция? Аз гледам за Миконос, Тасос...изглежда страхотно
А пък за размислите и стратите около пазаруването роман мога да напиша  Crazy като подбера един куп дрехи и тръгна да ги пробвам настава трагедия, пот се лее, и сълзи и се чудя каааак са ги измислили така да ги носим , като за деца са...Оня ден обаче си накупих блузи от аутлета на Зара, учудващо хубави неща имаше, не баш буклуци.

Купих си от тия бонбони Солано дето уж били диетични. По едно-две на ден не са фатални предполагам  Thinking Wink
пък и дето се вика, по добре малкото зло

И един колега току що го уволниха  #Puppy dog макар че и той си се постара за това де,

ама ми е някак си мн тъпо, много
даже не ми е бил близък или нещо, обаче ми е мъчно
просто споделям...

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 16:56 от SharenaSol

# 76
аууу, завист велика в сърцата ни блика:  Heart Eyes супер, Giggi, къде в Гърция? Аз гледам за Миконос, Тасос...изглежда страхотно
А пък за размислите и стратите около пазаруването роман мога да напиша  Crazy като подбера един куп дрехи и тръгна да ги пробвам настава трагедия, пот се лее, и сълзи и се чудя каааак са ги измислили така да ги носим , като за деца са...Оня ден обаче си накупих блузи от аутлета на Зара, учудващо хубави неща имаше, не баш буклуци.

Купих си от тия бонбони Солано дето уж били диетични. По едно-две на ден не са фатални предполагам  Thinking Wink
пък и дето се вика, по добре малкото зло

И един колега току що го уволниха  #Puppy dog макар че и той си се постара за това де,

ама ми е някак си мн тъпо, много
даже не ми е бил близък или нещо, обаче ми е мъчно
просто споделям...
Ау, солчице, много неприятно това с колегата...човек се привързва някак и свиква да гледа едни и същи лица, напълно те разбирам!  Нищо, не се депресирай, те се въртят едни и същи хора по фирмите в дадена област, постоянно се засичаш с този и онзи... Hug
А бонбонките Солано ги хрупа и един мой колега, че и на мойто бюро подхвърля от време на време...а той е на Дюканската диета и е супер стриктен - та щом той ги яде, и за нас дето сме на по-лекия Ипов режим, би трябвало да не са голямо нарушение  Wink
За гръцко - ще ходим на Халкидики, на тоя нос - Касандра. То много внезапно стана, добре че приятелката ми организира всичко, ние сме наготово - даже хотела незнаех къде е, ся я питах... Simple Smile
А на мен ми се е случвало по магазините да вляза в един, да питам "Поли имате ли?", а продавачката да ме измери отгоре-додолу и да отсече "Като за вас - не!"... Rage Да се смееш ли да ревеш ли от такава простотия...
А ти проготви ли си банския за съботното парти, като сме отворили темата? Simple Smile

# 77
Giggerotta , аз с бански се сдобих случайно. С мойта  newsm03 прелест  Heart Eyes ходихме до Плиска да разгледаме и хайде до Варна, че нали е близо, и хаааайде и си взехме от една улична сергия бански, кърпи, банските ми са за 16 лв.  sport027 та моренце плажче, за ден два се скапахме smile3549 smile3548 та даже и едни варненци ни казаха ех тия софиянци ни обсадиха града  Mr. Green Twisted Evil  newsm09

в събота басейнското парти е сред свои хора, така че няма страшно с този бански да не покажа прекрасното си шкембенце провиснало нагоре надолу и тлъстинките по краката ми да ги раздрусам покрай басейнчето
абе, няма страшно, тялото си е мое и си го обичам  Heart Eyes

ама по слабо да е бе...Simple Smile)  иначе май по форума ваканциите активно вървят. Другата седмица ще ходим до Охрид с Бохемия, а пък юли месец ура ура Лондон отивам при мойта бест приятелка е там за 2 месеца командировка и ще и се натреса и аз за седмица и ще си направя едни дълги отслабващи турове из целия град ходене по цял ден по забележителности...кефф:)

Aia, къде се губиш?

За всички, които претърпяват сесия, дръжте се!

# 78
Като се разприказвахте за моренце и на мен вече ми се ходи,добре че наближава(в четвъртък тръгваме),а за бански още не съм се снабдила,но и това ще направя,въпреки че имам един стар,който ми става.

# 79
  • Там някъде нейде !!!
А ние другия четвъртък заминаваме на балкан с децата за 5 дена. Морето е от 02.08 та до тогава трябва да сваля поне още 3-4кг. най-малко. Довечера ме чакат 5 тона въглища, и мисля следобед да не ходя на фитнес. Не, че аз ще ги нося де ама ще трябва да наготвя за носачите. Днес една приятелка, която не съм виждала от близо месец, ми поднесе комплимент, че много съм се вталила. По едно време бях забелязала, че свалям килограми, но не и обиколки, а в момента свалям повече на обиколки отколкото на килограми. Вие забелязвате ли такова нещо? Айде приятен ден от мен, че много се отнесох.

# 80
Ами мисля че не е нужно да се мериш често, нито ще отслабнеш от честото мерене, вярно, мотивираш ако си смъкнала грамчета, но е малко или повече безсмислено, защото има периоди в които и нищо не сваляш
изядох един сладолед, към 300 калории, но важното е че после не се нахвърлих на ядене, ами ще си дочакам вечерята по късно и няма да се травмирам за един сладолед  Sick #Cussing out Mr. Green

се пак...дечица сме  baby_neutral

втори ден минавам през парка от плиска до орлов мост и е много приятно

утре правя свободен и от неделя мисля така следващата седмица по-стабилно да си спазвам режима, за да има минусче на кантара по другата седмица
стискайте палци!

# 81
момичета, признавам не съм ви чела всичките теми, само съм понадниквала, но може ли да ми отговорите на един въпрос: от режима на Ипо по колко грама сваляте дневно и горе долу колко месечно?

# 82
  • Там някъде нейде !!!
момичета, признавам не съм ви чела всичките теми, само съм понадниквала, но може ли да ми отговорите на един въпрос: от режима на Ипо по колко грама сваляте дневно и горе долу колко месечно?
Това е много относително. Зависи колко имаш да сваляш. Дали тренираш или спортуваш нещо, дали приемаш някакви добавки и така. Никой не може да ти каже с точност колко се сваля. Ако си редовно режимен и имаш някаква активна дейност, ще отслабнеш със сигурност.

# 83
Здравейте момичета,

Вчера се върнах от море .... бяхме с all inclusive и няма да казвам колко качих направо ме е срам да кажа... и от себе си ме е срам... от днес започнах режим и въобще не мисля да нарушавам... иначе си прекарах супер

iletovp  снежка е права не може да се каже колко точно то зависи и в голяма степен от това и колко стриктно я спазваш и спорта ... но средно около 1 кг на седмица +-  Party

SharenaSol  ето ме засрамена  #2gunfire идва ми да се гръмна добре, че на морето нямаше кантар да си разваля морето заради скапаните кг... на тема сладоледи там си хапвах на корем ... ужас !!

много  Hug  Hug за всички... и хайде от днес или понеделник стриктни

# 84
  • Там някъде нейде !!!
Охооо, Айя и аз се чудя сега като отидем на Боровец как ще се справя с храненето там. Ще го мисля обаче от четвъртък нататък. За сега се старая да съм стриктна и наистина съм такава, иначе няма да има килограми надолу.

# 85
Снежка  моят съвет е действай си по режима и не се отпускай, че веднъж направиш ли го трудно се влиза в ритъм...иначе за отчета днес сутринта 1/2 активия, 2ра закуска ябълка ; обяд таратор и малка шопска салата .... а май от тази жега и нямам апетит  Hug

# 86
Aia,добре дошла! Hug
Ще ги свалиш качените килограми,важното е да си изкарала хубаво на почивката.
Аз нещо не съм режимна,все си хапвам забранени неща,а мислех до четвъртък да съм примерна,но уви.

# 87
Благодаря ви за отговорите! Hug

# 88
Здравейте момичета,

Къде се губите ? Да ви почерпя със следобедно фрапе

Вчера ми беше много диетичен ден на обяд шопска а вечерта салата домати с малко сирене. Днес продължавам да съм режимна обядвах кисело мляко с черен хляб за обяд още го мисля Thinking

dess76 благодаря ..дано бързо да успея...

ето и една снимка от балкона на хотела

# 89
Добър вечер. Как сте? Слабеете ли?
Аз продължавам да задържам Crossing Arms. Яд ме е #Cussing out, но реших, че продължавам.
Иначе днес ходих на тае-бо. Една колежка ме нави да пробвам. Сега съм разглобена #Crazy, но пък ми е някак по-леко. Утре сутрин ще видим как ще стана въобще.
Хайде лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт