Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 082
  • 407
  •   1
Отговори
# 360
Julie,Деси , благодаря Ви! Hug
Деси,успех! Peace
Julie,само така удържай фронта,няма да му се даваме на глада.
Аз снощи прегреших с едно парче торта,но днес пак на режимчето.

# 361
Повече от режимна съм. Снощи бях много изнервена и ядосана  Close и реших, че ще ям мусака. Но  Naughty малкия ме направи луда и даже не си изядох цялата салата.
Тази вечер обаче заминаваме на гости при мама за трите почивни дни. Нали се сещате какво означава това  Whistling.

# 362
Режимна съм и ми е студено..бррррр

# 363
Режимна съм и ми е студено..бррррр
И аз съм така,особено днес ми е много студено.

# 364
Мнооого студено cold. Чак темата замръзнала.
Моля да бъда публично порицана. То бива ядене, но моето направо е ужас.
Не мога да разбера как майка ми успява да намери време и да готви толкова вкусно  Thinking. Ще взема да и се разсърдя  Crossing Arms
Не съм се качвала на кантара, че сигурно ще го уплаша.

# 365
Привет!
Изобщо не съм режимна,но трябва да се взема в ръце,ще пробвам от утре.

# 366
На мен от една седмица кръвното ми е ниско,ще ходя и на лекар,та никак не ми върви диетата,но гледам да я спазвам.Вие ми се свят по цял ден и едва кретам.

# 367
ДесиХ2, аз бях така преди няколко месеца. 2 дни карах на шоколад и кола и до сега нищо ми няма. Надявам се да не е нещо сериозно  Hug
Aia нещо се поизгуби  newsm78.
Аз мога да се похваля, че след 3 дни потоп не съм качила много - само 1 кг Party. То миналата седмица тъкмо го свалих след екскурзииката в Гърция и пак си го върнах Whistling. Надявам се до края на седмицата да го сваля и от другата - само минуси  Praynig

# 368
мама В.,пълен игнор дадох на световъртежа,но ще отида да си прегледам очите,може оттам да идва проблемът.Иначе съм режимна,цъкам из нета и пия фреш.

# 369
Деси, повече сладки течности. Схванат ли ти е врата/раменете?

# 370
Деси, повече сладки течности. Схванат ли ти е врата/раменете?
Ми не,май не ми е схванат,по-добре съм тези дни,по-рядко ми се случва.Сега си приготвям обяд:рибка със зеленчуци.Гледам да съм 95% изрядна.

# 371
ядете ли?  Twisted Evil

# 372
  • Sofia
 Embarassed обърках темата

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 16:56 от munieca

# 373
нИе,бре,как можа да си го помислиш... Rolling Eyes

# 374
Здравейте момичета,

не пишех понеже ме хвана много срам от себе си... реших да съм малко режимна и тогава да се поява - днес ми е 4 ден от режима стриктна... днес спорт 100 коремни, 40 крос тренажора и 15 вело

ДесиХ2  не съм била на режим когато бях бремена, но знам , че имало режим и когато си бремена даже като реша 2ро да имам задължително ще мина през Ипо да ми даде...

Elence  добре дошла  welcome

Julie  милата хайде в редиците... стига сме били не режимни... Аз се стегнах след като видях как не мога да влезна в нищо... като видях 56 кг направо полудях ... е сега съм 54 ... остават ми още 5 кг

dess76  да ти е жива и здрава дъщеричката   bigdance2 newsm59 newsm18

mama_V  браво аз като качвам качвам сериозно... ама това май е понеже правя не спирни потопи  Joy А ти гледай да не си в къщи когато всички ядът  ... а мама да прави само пържолки на скара

Deina  ааа никакво ядене...

Giggerotta  скъпа къде си ти??? да не си като мен не режимна.... ама аз вече съм в редиците почвай и ти

Общи условия

Активация на акаунт