Отговори
# 120
  • София
Здравейте, сладури  Hug
Само минавам да ви поздравя и изчета и ще се включа по-късно.  Peace

# 121
Виолета защо не си довършваш мисълта в един пост , а побликуваш няколко един след друг с накъсани изречения Thinking
Има бутонче " Редактирай " над всяко твое мнение , до бутона за цитат  и отговор , използвай го , за да не се получава такова повторение на няколко поста от един потребител един след друг  Hug Hug

# 122
Не е честно smile3518
Аз защо не усещам нищо още.Минах 18 седмица.И всички ме изпреварват.Дали има някаква зависимост от отва, че съм леко пълничка.Мисля си че няма, защото то бебето рита отвътре. newsm78

# 123
извинявам се но съм нова и все още се научавам на някои неща

# 124
  • София
Здравейте!
Доста сте изписали снощи и тази сутрин, докато ви изчета Shocked
Аз си хапвам месо - ама и аз съм много капризна(аз по принцип съм капризна, ама сега  направо..........).
Да ви кажа за бодежите и аз ги имам (нещо между краткотрайна болка и придърпване, как само го обясних newsm78).
За ревовете и аз съм станала една ревла Mr. Green.
А относно отношението на близките - не мога да се оплача. Майка ми като пазарувала на пазара и само викала на продавачите - "Това прясно ли е? Ако не е няма да го взема, защото момиченцето ми е бременно Mr. Green" - представяте ли си? Свекървата, същата работа - само за мене мисли Simple Smile А мъжа ми - е той е направо златен Heart Eyes Много се грижи за мен и мъничето в коремчето Grinning
Аз пък всеки ден сънувам все едни странни сънища, направо не е истина ooooh!
Абе, Мишлето не беше ли на доктор вчера? newsm78
А и Ели ми се губи Thinking
Вале може в сряда, ама ще се разберем на лични Hug

# 125
  • София
tsvetkova_elica, и аз съм в 18 г.с. и няколко дни, а едва вчера го усетих. А и май всички сега сме леко пълнички Joy
Розичка, мерси за закуската. Аз вече мисля за обяда...
Виолета, болките в коленцата явно са от бременността. Всеки ден с часове разхождам кучето, а пак си ме болят

# 126
Тинка тук съм .Само няколко поста по-нагоре. Joy
Иве може би защото го очаквам постоянно.Направо съм ужас.Само за това си мисля.Но трябва да почне да ритка.Те по принцип го дават от 18 до 20 г.с.да се усети

# 127
извинявам се но съм нова и все още се научавам на някои неща
Няма защо да се извиняваш  Hug Просто исках да бъда полезна , ако има още нещо неясно спокойно може да питаш Hug

# 128
Привет  Hug

След безсънна и тежка нощ вече съм на линия  Tired Малката беше много зле снощи и не сме спали, заспахме чак в 5.00, като свалихме температурата.Направо се побърках, но я преборихме.Дано не я вдигне пак  Praynig

Понеже се тревожех много и не спах, бебо се въртеше и риткаше през цялото време  Simple Smile И той разтревожен за кака явно.

Мерси на всички за стиснатите палци  Hug

Шамс, Пух, съжалявам за отношението на родителите ви.Много е неприятно, но хубавото е, че си имате вече свои семейства, които градите с много любов.
Иве, честити ритничета  Wink
Ели, спокойно мила.При първа бременност 18 г.с е най-ранния период, в който може да го усетиш.Всичко е ОК, скоро и това ще се похвалиш.
Анутев, радвам се, че си по-добре вече  Hug

За татковците не се изненадвайте...уж интелигентни хора са, ама що се отнася до бебета и раждане проявяват понякога странни разбирания, просто защото гледат нещата от страни, а не са така вътре в тях както една майка.  Wink

Хайде, днес следобед след ФМ ще мина на отчет  Simple Smile

Лек ден и много риткащи бебчета   bouquet

# 129
Нора благодаря за възглавничката,стана ми ясно за какво става дума,ще потърся из Хиполенд.
За месото и аз не се тревожа,защото четох доста материали,в които обясняват този древен майчин инстинкт да откажеш всичко потенциално вредно без да се насилваш,а и това месо по магазините едва ли е чак толкова полезно за мен и детето ми,или тия дебели кокошки с по-големи гърди от на бебе.... Sick Sick Sick както и да е да не развалям нечий апетит. Laughing
А и показателите ми са в норма,и съм спокойна,опитвам се да правя това което усещам,така или иначе съм решила и бременността си и майчинството си да прекарам в преди всичко вслушване в себе си!
Виолета твоя пич е прекалено грижовен,предложи му другата бременност да я износи той,за да е всичко както той иска Laughing Peace

# 130
  • Sofia
Здравейте мамчета
Не мога да смогна да ви изчета Hug
Тези хормони и мен са подгонили, и аз се чувствам все пренебрегната и почти за всяко нещо ха да се разплача.Но както казва тонеса(някъде по нагоре) всичко ще ни мине ноември месец Grinning
lightblue-стискам палци,дъщеричката ти да се оправи бързо. Успех днес на ФМ. И аз съм решила да ходя при Томова.Може ли да ми дадеш номера и?Аз имам един, но е отпреди 4 год.
Лек ден сладурани

# 131
ох момичета, тресе ме ужас и шок - днес съм на преглед за серклаж.  Sick
от сутринта ми е паднало кръвното и ми се вие свят на психическа основа

д-ра от ЗК държи да го направи той, макар да знае, че ходя на частно - т.е. за пръв път съм при този доктор. чувала съм, че е много добър специалист, и ми вдъхна доверие / до сега съм имала една ЖК при него/, но все пак.
стискайте палци, следобед ще пиша.

решила съм ако всичко е наред да си купя днес нещо за бебето.  Embarassed

# 132
Верги с теб сме, не се притеснявай,най-важното е ти и бебето да сте добре
Хайде после да покажеш какво си купила  bouquet

# 133
ЕЛИ няма да се притесняваш  Naughtyто със сигурност ритка ли ритка,просто още не можеш да го разпознаеш.Пък и няма  бременна която да не е усетила бебчето си ,скоро и ти ще си сред тях Peace
Лайтблу ,Вергилия с вас сме spoko
А за ставите няма спасение,ще търпим Tired

# 134
Минавам само да Ви погледна за малко, че такъв обяд му сложих  Embarassed (та ми се  smile3507) и отново се впускам да бачкам   typeuu, че нещо и времето, шефа и надзорника мене чакат   comp03
А за всички  Вас  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт