Отговори
# 105
Simple Smile
добре сме днес!:) а с леглото  Stop че не ме свърта. днес док ще каже. стискайте палци.
их че вкусноооо:)

# 106
стискам палци на мамите,които са на док и чакам да се похвалят с добри резултати и вълнуващи ехографии  Peace
Пух ,аз съм така от началото на бременността ми по отношение на пренебрегването от страна на най-близките ми!
Бебчо е много желано,но все имаше неразбории и обърквания,та сега му дойде времето,вече съм на 30 години и това ми е първото бебче,но от години наред все това ми е мечта,въпреки че отлагахме във времето поради социални причини.Все съм си мислила,че ще съм най-галената бременна,най-обожаваната и обгрижвана и затова сега ми е доста трудно да възприема отношението на близките си.Може и от хормоните да съм такава критична,но ако знаеш с какви проблеми ме занимават,те са центъра на света и не се съобразяват грам дори,че съм в по-деликатно състояние,а това са ми най-близките хора.В момента съм в период по-гаден и отпреди да забременея,аз съм отговорен човек и се грижа доста за близките си и морално и финансово,но сега съм на прага на силите си понякога,само се моля да не навредя с тия кофти мисли на детето си,защото вярвам че усеща всички мои емоции.
Хареса ми идеята ти за подковата за кърмене,но никъде не съм видяла такова нещо,може ли някой да ми постне снимка или линк?
По принцип ми харесва и начина ти на мислете по отношение на кърменето! Peace Тази библиотека я намерих миналата седмица и нямам търпение да принтна всичко и да чета някой уикенд,надявам се че въпреки че базата данни е сформирана 2004 година всичко е актуално и неотречено от днешните методи.
Поздравления за новите ритничета,мамички! Heart Eyes

# 107
Добро утро и от мен
Рози Hug за закуската-много е вкусна
Шамс,Пух-не се ядосвайте за другите,а си гледайте вас и бебетата най-вече.
Иначе и аз рева за най-малкото и всички покрай мен се чудят какво толкова е станало
Стискам палци на всички,които са днес на лекар

# 108
добро утро и успешен ден от мен

# 109
много е неприятно това с пренебрегването................аз усещам такова отношение от мъжа ми.казва само кое е добро за детето а не кое е добре за двама ни
примерно да хапвам повече зеленчуци за да е здраво детето,да не спа по корем за да не го смачкам и т .н. Mr. Green

# 110
Здравейте мили мами и татко.
Стискам палци на тези от вас които днес на доктор.
Поздравления на усетилите бебоците, май и аз се присъединявам към тях няколко вечери подред като си легна и усещам леко пърхане в корема, но е много слабо.
За хормоните мен не ме избива на рев, а всичко ме дразни  вкъщи и само се карам, но той мъжа ми е предупреден и се държи много мило с мене. На работа се чувствам най-добре, никой не ме дразни и се чувствам екстра.
Много хубава закуска чак огладнях пак.

# 111
Добро утро!
Розичка мерси за закуската! GrinningВеднага пратих моя мъж в кухнята да ми приготви,че да не заслабна Joy
Да ви се похваля днес вече нямам температура newsm44,ДАно нещата да вървят на оздравяване.
Успех на всички мами които днес са на преглед Peace
Lightblue дано и вие да се оправите по бързо  Praynig
И аз съм от не ревливите,но нищо не се знае всичко се променя и аз може да дръпна някой рев Blush

# 112
Здрасти майчета и татита  Hug
Леле тия хормонални бури  Joy на знам - ще ме набият някъде
Оня ден ходихме до МЕТРО да напазаруваме за морето разни неща - знаех от преди, че са сменили картите и вече само фирми могат да пазаруват - та тръгнах със оригинал на съдебно решения, данъчна регистрация и копио от булсат. Отивам там и една крава ми разправя, че не можело с копие от булстата - трябвало само оригинал и лична карта  #Cussing out - леле полудях - добре, че мъж ми ме извлачи през кръста иначе щях да я убия тази  Joy hahaha Joy - е тва ако не са хормони Joy -  мале тия в МЕТРО са по зле от данъчните  Joy - как не са се сетили да искат пръстов отпечатък от управителя Joy - за първи път виждам магазин дето вместо да улеснява достъпа на клиентите си, да го ограничава newsm78 - идиоти - нямам думи
Е после влязохме в ХИПОЛЕНД и всичко ми мина Joy Joy Joy

Анутев много се радвам - бравус - и никви болести вече Hug

# 113
Сега като прочетох Виолета се сетих и моя мъж постоянно ме тормози да ям месо,а аз не съм кусвала от доста време,чета че не е фатално защото си набавям протеини по друг начин,но той все ми натяква докога така щяла съм да лишавам детето от месо........а ми мирише много кофти едва го поглеждам,особено пилето,ние у дома друго не ядем де,но ми блъса на перушина на мърша,абе лудост е но не мога да ям какво да е сега,големи глезотии,но не мога да променя нищо......... Tired
anutev браво за свалената температура!

# 114
Розе, виж тук -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258186.msg6836435

Иначе за месото - не се притеснявай, и мен ме тормозят да го ям, но с ленено семе стрито на прах в корн флекса, маслинки, олио от канола, ядки, бобови, си набавям мастните киселинки и изобщо не ме интересува месо. Не се насилвай да го ядеш ако не ти се яде... Има толкова заместители, пригодени за вегетарианците... и даже лекаря ми вече призна, че нямам никакъв недостиг и бебо се развива идеално.

# 115
Розичка, аз предната бременност напълно бях спряла да ям месо, а по принцип много обичам. Последните месеци изобщо не бях кусвала. Когато отидох да раждам обаче, мъжът ми в суматохата взел, че ми донесъл кебапчета за ядене - сториха ми се най-вкусното нещо на света!  Crazy

# 116
Сега като прочетох Виолета се сетих и моя мъж постоянно ме тормози да ям месо,а аз не съм кусвала от доста време,чета че не е фатално защото си набавям протеини по друг начин,но той все ми натяква докога така щяла съм да лишавам детето от месо........а ми мирише много кофти едва го поглеждам,особено пилето,ние у дома друго не ядем де,но ми блъса на перушина на мърша,абе лудост е но не мога да ям какво да е сега,големи глезотии,но не мога да променя нищо......... Tired
а да не си пипаш корема си да не би да го събудя малкото...............случвало ли си е на някого такива абсурди??? Simple Smile

# 117
а да не си пипаш корема си да не би да го събудя малкото...............случвало ли си е на някого такива абсурди??? Simple Smile
Прати го твоя татко на курс за бременни - там ще му обяснят как да не се превръща в параноик  Grinning
Татковците искат да са съпричастни вероятно... и са по - големи паники от нас, затова така издребняват. Но съм сигурна, че го правят с най - добри чувства...  Hug

# 118
исках да попитам за болките в колената.....дали е от не многото раздвижване?

# 119
имам чувството че понякога не мога да клекна без да се подпра на нещора съм още едва в началото

Общи условия

Активация на акаунт