Отговори
# 90
Пухче, коремът ми не беше голям, по-скоро малък и не стърчеше, не беше висок.Дори като ме приеха в болницата другите момичета не разбраха, че съм за раждане, мислеха,ч е съм в по-малък месец.Явно на мен такава ми е физиологията и бебо притиска де що свари...това бъбреци, кости  Wink Освен това не ходех на работа, движех се много,почивах активно...абе глезех се с една дума.Просто като седнех или легнех и послеееее...едва ставах  Rolling Eyes
Тонеска, напълно те разбирам, мила.И аз това с разпадането вече взех да си го мисля  Sick Още от сега ме боли, не знам до края какво ще става.Преди поне ме започнаха болките към 8-я месец.

Ние за сега свалихме температурата, ама да видим до кога  Sad Много е гадно да е болно детенцето и да го гледаш унило и тъжно  Cry И аз си поревах с нея тази вечер, ама не издържах.

Мерси за стиснатите палци  Hug

# 91
Привет  Hug
Аз от вчера нали съм в болнични до четвъртък, та се замотах и сега няма изчитане.

Пух и аз съм така с моите родители. Няма да ме попитат как съм, приказват си за техните неволи, и ако случайно им направя забележка, се сърдят. А съвсем различни бяха с племенника ми - направо от време на време се чувствам, сякаш за тях и аз, и бебо, и мъжа ми сме хора втора ръка, някакви бегли познати, които даже не са толкова важни, че да се преструват, че имат някакъв интерес... Много обидно ми беше в началото, баща ми отказва да дойде на сватбата, под предлог, че няма кой да гледа кучетата и т.н Но сега си викам - трябва да мисля за бебо и за никого другиго...

Мисля, че мама анна е на преглед днес, дано не се бъркам, ако е така - успех  Hug

Лайтблу, и за теб стиснати палци.

Толкоз от мен засега - забравих сума ти неща, които исках да кажа, но като се сетя пак ще пиша  Mr. Green

# 92
Добро утро мамчета и тотко Барба.Слънчев и прекрасен ден ви желая.

# 93
Добро утро и от мен
Отдавам се на четене Hug kaffeetrmker_2
Днес някой беше на доки, бременелският ми мозък не помни кой, но стискам палци всичко да е OK.
Пух и на тебе Шамс, не ти завиждам за родителите. Моето семейство винаги са били супер, така че само Вие си знаете как е. Но не се ядосвайте, а направете така че вашите новосъздадени семейства да са с прекрасни отношения newsm51

# 94
  • София
Добрютру!
И аз вече мога да се похваля, че усещам бебо Grinning Тъкмо се бях пльоснала да гледам телевизия и диването се разлудува. Само не можах да разбера защо ревнах. Като обяснявам на милото и той вика "Ееее, има ги тези моменти, а и какво ли не още"

# 95
Добро утро!

Лайтблу стискам палци за прегледа днес и още по-силно за детенце да се оправя бързо Hug Моят син миналата седмица беше болен и дори бяхме на АБ, та имам пресни спомени за какво става въпрос Sad
Пухче, Шамс както е казала Темичка имате прекрасни нови семейства, които ще са с вас - наистина е лошо когато родителите не застават зад децата си, но вие с нищо не сте виновни за това отношение Peace
Иве бравос - честити ритничета Hug

Стискам палци и на всички останали, които са на преглед днес - само с хубави новини да се връщат Heart Eyes

# 96
 newsm44 Забравих да ви се похваля newsm62 Нали снощи ми беше ревливо и милото като се прибра ми нагали тумбака и То ритна няколко пъти от кеф newsm44 и аз като iveto_11 отново нададох  newsm45 ама тоя път от щастие. А той милото искаше и той да го усети, ама за такива силни ритници е раничко  Hugnewsm44 newsm44 newsm44

# 97
Добро утро и от мен. Само казвам за безпричинното реване и тичам да работя. Още с първата ми бременност ревях за щяло и нещяло и понеже съм мъжко момиче мъжът ми сериозно се притесни за мен. Аз рева той изпада в паника и така докато родих после всичко си беше по старому. Сега вече е подготвен и като се тръшна, независимо за какво, само ме потупва по главата и съчувствено казва - Поплачи си миличка, поплачи си.
Това е желая приятен и усмихнат ден на всички ви.

# 98
добро утро и от мен! Hug
реването си е голяма работа, аз по принцип съм си ревлива, а сега... #Crazy на моменти не мога да млъкна.
хайде слънчев ден!

# 99
Май само аз не съм от ревливите - като ви слушам чак си мисля, че нещо не ми е наред Embarassed

# 100
Тези хормонални бури са най - големия ни проблем май... и аз напоследък се разплаквам за щяло и нещяло. Чета стих - рев, хлапето пее - тонове сълзи, чуя любима мелодия - пак същото. Чудя се ако някой ме ядоса дали ще мога да му се развикам или ще надуя гайдата пак... такава непоносима ревла съм последната седмица, че накрая всички около мен ще ревнат... не мога да повярвам че всичко ме разплаква...
Даже тук из форума като чета... пак...

Ех, добро утро на всички  Hug

Вчера бяхме навън за вечеря и в компанията имаше една бременна жена, която не познавам. Тя ми каза, че е в края на 6 месец и едва преди седмица научила, че ще има близначета. До тогава лекарите казвали че е едничко. И аз се разплаках, направо стресирах жената...

# 101
браво и честито за новите ритници на всички!!
tonesa, всичко ти е на ред, да не мислиш, че е приказка да ревтуниш и да не можеш да обясниш защо...Simple Smile

# 102
mamaAnna, как си днес? По - добре ли се чувства бебчо? Почивай си и пази леглото, че не е шега  bouquet

# 103
Добро утро ,милички!
Черпя закуска и отивам да ви чета! Hug

# 104
Май само аз не съм от ревливите - като ви слушам чак си мисля, че нещо не ми е наред Embarassed

Тц не си само ти  Wink И аз съм такъв непукист , не рева за щяло и нещяло  Crazy
Айде добро утро Flutter

Лаидблу стискаме палци днес за ФМ да мине добре и да се нарадваш на бебока Hug дано и малката скоро да се оправи , че наистина е гадничко да го гледаш милото как е омърлушено Hug

Пухче , ще се отдам разбира се , как няма , но аз говорех за пазарене още от сега , все пак има още доста време и за мен няма смисъл , но това си е лично мнение Wink
Много кофти че така се случва с твоите родители , кАКТО И НА ШАМС но как може такива хора да има , ей това не ми е ясно Thinking Аз като знам как мама се радваше и плака заедно с мен като разбрахме за бебо , как винаги ме е подкрепяла и не мога да се начудя че има такива индивиди ooooh!
Ама дайте им Пас и хич и не си го слагайте Hug

Радвам се за мацките дето са усетили ритници Hug
Малееееееее Рози нИдей така че огладнях пак бре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт