Отговори
# 165
Здравейте,
тъкмо се връщаме от доктора.
Всичко е ОК.
Само дето гащите не се видяха.  Mr. Green

P.S. От таткови барба.

# 166
tonesa сама знаеш, че тези резултати са с висок % статистическа грешка и не са най-точният метод за опредена някои заболявания. Така че моля те не се притеснявай  Hug

# 167
  • София
Е, татко Барба, ти май си нетърпелив  Simple Smile

# 168
Не странни, а невъзможни неща ми се прияждат Simple Smile
Не поглеждах нито лук, нито риба преди бебо, а сега и заедно ги ям, че ми се и прияждат. Joy
Хайде лека вечер. Hug

# 169
Здравейте и от мен.Най-накрая събрах смелост да се запиша и аз, иначе редовно чета всичко.Приемате ли нови попълнения?
Радослава-втора бременност- София ,22 ноември.
Успех на всички мами , стискам палци на тези които са на преглед, ние сме в четвъртък.Дано тогава разберем пола на бебчо  .
Приятна вечер и спокойно спинкане на всички мами и бебчовци.

# 170
Радослава разбирасе че приемаме нови мамчета.Добре дошла  bouquet

# 171
radoslavagerova welcome Винаги приемаме нови мами.  Hug С теб сме със съседни термини. (Аз съм на 21-ви.)

Мами аз не съм писала скоро,  Embarassed но се радвам за добрите резултати и стискам палци на тези които са на лекар.  Peace

tonesa не се стряскай от резултата. Щом лекарката е казала, че няма място за притеснение, значи няма.  Hug

Една мама беше питала за храната. (Дали имаме апетит?) Аз съм все така зле постоянно ми се гади  Sick Sick и може да се каже, че почти не ям. Нищо не ми се яде, даже забравям да ям. Crazy Месо и захарни изделия почти не ям, а ако все пак опитам вкуса им ми е направо отвратителен.  Tired

За ставите лекаря ми предписа Bengay. Не знам дали го има в България, но със сигурност има нещо подобно.  Thinking Болкоуспокояващо за мазане. При това се маже крака, така че няма опастност за бебето. Не мисля, че ми помага много, но поне си въобразявам, че помага.  hahaha

mama didi72 Все да те питам и забравям. Как става този номер?  newsm78 Имаме еднакви лентички, а твоя термин е 22 моя 21   Crazy

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 20:29 от Yuliya2008

# 172
    Здравейте момичета , така си вървят темичките , че не успявам да ги прочета .
     Тонеска моляте не се стряскай аз не разбирам от каквито и да е изследвания , но не им вярвам за нищо .
    Бих искала да ви се похваля, че училището за бременни което посещавам много ми помага и съм много доволна
   и силно го препоръчвам на мамета първескини като мен ........... и още нещо освен , че ми е за първи път налага се да си гледам
   сама детето живот и здраве за което имам нужда от психическа нагласа първо и второ сериозна подготовка .
    Затова наистина много ми са от полза тези посещения ............  Grinning Grinning  И още нещо на всичкото отгоре ми откриха и гъбички имах
   силно бяло течение и една лекарка "компетентна" обслужваща ме по здравната каса ме посъветва, четова било нормално
   течението при бременните жени  ,но виждам че не е нормално и ето резултата накрая ,когато итидох при друга лекарка и си платих .........  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  та така момичета    

Много ми хареса кошчето за спане пуснато от Норас..... в турския сайт и се чудя в БГ-то май ги няма , мъжът ми пътува посвета
   и ще се погрижа да си го намеря .... newsm78   старшно ми хареса .............................

# 173
Tonesa аз мисля че това изследване колкото помага толкова и вреди,много често излишно се притесняваме ама то лимката като влезе в главата не може да се изкара.Моя съвет е да мислиш позитивно и да оставиш страховете на заден план hug
мамаАнна и Татко Барба радвам се че всичко е о.к. ,пък срамежливко няма къде да отиде рано и ли късно ще се покаже Grinning
Някой беше споменал нещо за патладжана newsm78 и мен ме гони тази мания всяка вечер ям.Мога да кажа една лесна и бърза рецепта:режат се на шайби патладжан,пресен домат и стар лук.нареждат се в тавата с малко олио и вода в тази последователност и като почне всичко да се запича се вади поръсва се с магданоз и е готово за хапване.  chef
Хайде че отивам да похапна Simple Smile
Радослава   bouquet

# 174
Yuliya2008 ми незнам как става номера с лентичките. newsm78Маже би понеже се обновяват повремето когато са създадени.

# 175
  • Стара Загора
Този Бенгай съм го ползвала като дете, когато от бързия растеж (или поне така го обясняваха лекарите) в пуберета имах болки в ставите на краката. Загрява много хубаво и мисля, че успокоява. Само че и аз не знам дали го има в България... Нашият беше от Никарагуа Simple Smile

# 176
незнам пък как излезнах като ГОСТ  Embarassed newsm78

# 177
Астера къде се изгуби, навестявай ни по-често Simple Smile
Радослава добре дошла Hug
Ана радвам се че всичко е наред Peace
Бенгей има и в България - свекър ми го ползваше, ама мен пак си ме е шубе да се мажа newsm78
След една дълга и разтоварваща разходка с татито и батито и съм във форма Grinning

# 178
  • Попово
 Hug Grinning Heart Eyes

# 179
mama didi72 и аз така си мислех за лентичката, но от няколко месеца ти гледам лентичката и разлика не виждам, та затова те попитах.  Mr. Green

tonesa и аз не съм фен на болкоуспокояващите, но мен като ме заболи крака(ставата) и не мога да го мръдна изобщо.  Crazy В случайте когато мога поне малко да го движа не ползвам болкоуспокояващо.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт