Отговори
# 180
  • Пирдоп
момичета, нормално ли е още да не усетя бебето

# 181
момичета, нормално ли е още да не усетя бебето

мисля, че да
доколкото знам при всеки е различно
при по-пълничките или по -дебелите коремни стени се усеща по-късно
не се безпокой, сигурна съм, че всичко е ок и скоро ще го усетиш  Hug
може разбира се за успокоение да питаш доктора си, но според мен няма страшно
Praynig

# 182
Привет на всички!  Simple Smile

Аз най-после стигнах до компа  Whistling

Благодаря ви много за стиснатите палци  Hug

ФМ мина и при нас, бебо си има всичко, всички органи са му наред, абе всичко е ОК, ОБАЧЕ  Sad .... има някаква 3мм кистичка в левия плексус в главичката (каквото и да означава това).Доц.Томова каза, че тези кистички обикновено изчезвали към 24 г.с и да не се притеснавам.Но много автори ги свързвали с наличието на хромозомни аномалии.Тя обаче изключва такива, защото ако имало нещо, щяло да има отклонение в другите органи на бебо, а там всичко е идеално.Каза, е няма нужда от друг преглед.Честно казано много ми е кофти и го мисля, въпреки че й имам огромно доверие, защото досега каквото ми е казала е била права.Сега си налагам ембарго, или поне се опитвам, да не мисля лоши неща и всеки ден ще си мисля как всичко ще е ОК.Ама усещам как сърцето ми е свито  SickДано всичко е наред с бебчо, като се роди.  Praynig
Татито и каката бяха с мен, ама тати не видя много, защото малката реши, че трябва да се катери по гинекологичния стол  Laughing Та след кратка борба излязоха навън, че той дзверо навсякъде искаше да пипа  Rolling Eyes Но имаме диск със снимчици, та сега го гледа там бебока.Каза "Е, пишката нали я видях"  Joy

ТОнеска, разбирам те как се чувстваш, мила.Но наистина БХС дава само някакви вероятности, а не диагнози.Така че силно се моля  Praynig и вярвам, че бебчето ще е добре.А и сама ще се убедиш в това на ФМ.  Hug
Мая, телефонът на Томова е 0887 606830.Побързай да се обадиш, че много от рано са заети часовете при нея.Аз нямах много избор като звъннах и се наложи да отида в Св.Лазар, където ФМ е 140 лв, а не 90 лв, както в другите клиники, в които преглежда.Ама здраве да е, това не е най-важното в случая.
Ани, радвам се, че вашият бебо е добре  Peace
Мари, напълно нормално е да не усещаш бебето.Не се шашкай, нормално е да го усетиш към 20 г.с, просто при някои жени се усеща още към 18 г.с.Това е при първа бременност.

Благодаря ви и за стиснатите палци за малката ми госпожица  Hug Днес само веднъж вдигна температура и вече смятам, че е по-добре.Сега и аз ще се поуспокоя.

Хайде, отивам да лягам, че снощи съм спала само 2 часа, а днес беше много емоционален ден.Вече съм направо труп.

Лека нощ на всички коремчета   bouquet

# 183
Лайтблу не се тревожи мила всичко ще е наред с бебо.Сама казваш че имаш пълно доверие в докторката.Стискам силно палци.
Радослава  welcome
Mary Ch. и аз още не усещам бебо, но и това ще стане.
Браво на бебето на мама Анна и татко Барба.Все така да сте Hug
Аз му ударух едно пазаруване днес.Купих си панталон и готин потник за сватбата дето сме канени.А си намерих в индийския магазин и страшна рокличка само за 25 лв.Пускам ви и снимчици та да ми видите и шкембата. Heart Eyes
Лека нощ и приятни сънища на всички тумбачета.  love001

# 184
Добро утро!

Събуждайте се вечеееее

# 185
  • Попово
събудени сме, ама чакаме някой да поднесе кафето  Mr. Green

# 186
Добро утро и от мен.Тонеса благодаря за кафето.

# 187
Добро Утро Момичета  Grinning Hug Grinning

ХАйде да пием по кафенце  lalalala

# 188
Ами будни сме ама няма кой да ни предложи кафе.

Хайде на закуската

Mr. Green

Тонеса , ти успокои ли се вече ?

# 189
Мари нормално е - както е казала Янорен от много неща зависи кога ще усетиш бебо за първи път. Щом доктоа ти е каза, че всичко е наред не се притеснявай излишно Grinning
Лайтблу щом Томова е казала, че не я притеснява, а и ти казваш, че й вярваш - значи всичко е ОК Hug не се притеснявай Hug
Ели много си сладка Flutter

Искам още веднъж да благодаря на всички за успокоението и подкрепата, които ми дадохте  bouquet
Вече си запазих час за мойто доки в четвъртък, а другата седмица ще отида и на ФМ и вярвам, че всичко ще е наред Simple Smile

# 190
Тонеска преглеждах странички назад и видях проблема с болките в ставите , костите ...
И аз съм много зле такива адски болки ме мъчат по цялото тяло най-вече краката  особено вечер е голям ужас не мога да си намеря място .... Embarassed Embarassed Болиииии до кокъл  Sad Embarassed

# 191
 Crazy леле момичета, колко много сте писали, не мога да наваксаааам.

иначе и аз не усещам бебе - хем е второ, хем съм слаба, хем почти 19 г.с.  Rolling Eyes

# 192
Верги я кажи как мина при теб вчера????

# 193
Верги я кажи как мина при теб вчера????

Hug  всичко е ок, няма да има нужда от серклаж. само дето се шашках, д-ра беше много внимателен. /аз за пръв път бях при мъж гинеколог и се притеснявах и от това/

четох тъкмо за твоите премеждия с БХч -  стискам палци.
и аз пратих, от Русе за София - на 20 ще имам резултат.

# 194
Добро утро и от мен и мерси за кафенцето!

Tonesa стискам палци всичко да е наред Hug. Резултатите от БХС в повечетослучаи са неоправдано притеснителни. Имам две приятелки, едната ми е и кума, които правиха амниоцентеза заради такива резултати, а знаеш ли сега какви стахотни бебоци си имат Simple Smile Само спокойно и успех на ФМ.

Ради добре дошла  bouquet

Laightblue ще стискам палци и за твоето момченце. За доц. Томова знам само хубави неща, и като
човек и като специалист. Аз самата другата седмица на 17 съм при нея за ФМ. Така, че довери й се и вярвй, че всичко ще е наред Hug

За мамите, които питаха за мазането. Аз ходя на училище за бременни и темата вчера беше 'лекарства и бременност' Simple Smile Та лекторката, която е и лекар каза, че може да се мажеме локално, стига да не покриване големи участаци от кожата.

Общи условия

Активация на акаунт