МАЙска мама гушка свойто бебе, а пък то доволно дреме (4)

• 14 974
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • ул. "Мечтание"
И още нещо да ви питам - вашите бебоци кихат ли? Моя като почне и по три, четири пъти последователно ги кара. Дали се чисти нослето  newsm78?

Всъщност да! Иняма нищо притеснително.

# 241
  • И аз не знам къде...
И още нещо да ви питам - вашите бебоци кихат ли? Моя като почне и по три, четири пъти последователно ги кара. Дали се чисти нослето  newsm78?

Всъщност да! Иняма нищо притеснително.

Благодаря  Hug!

# 242
Днес имахме колики на два гласа ако ме раЗбирате, добре че таткото се ангажира и дундуркахме 3 часа.

И ние кихаме сериино.

Лека и спокоина вечер и ност  Hug

# 243
  • И аз не знам къде...
Да ви кажа какво ми казаха днес за коликите. Било най-новото изследване (как ли го направиха  newsm78)! За бебето коликите не били болезнени. То не изпитвало болка, а непознато чувство и страх от него и за това плачело  Rolling Eyes! Достатъчно било да се гушка бебо и не било необходимо да се дават никакви лекарства и чайчета  Rolling Eyes!
Не знам къде го пише! Не съм го чела аз  Wink!

# 244
Да ви кажа какво ми казаха днес за коликите. Било най-новото изследване (как ли го направиха  newsm78)! За бебето коликите не били болезнени. То не изпитвало болка, а непознато чувство и страх от него и за това плачело  Rolling Eyes! Достатъчно било да се гушка бебо и не било необходимо да се дават никакви лекарства и чайчета  Rolling Eyes!
Не знам къде го пише! Не съм го чела аз  Wink!

Абе малко съмнителна е тая работа  newsm78

# 245
  • ул. "Мечтание"
Тия дет са го парвили това изследване, май не са си имали работа с бебета с колики! Ма могат да заповядат да подундуркат нашите и да им послушат писъците! Joy Дали после пак ще са на същото мнение?!  Thinking hahaha

Дори и да е страх, а не болка, пак номера не минава! Поне при нас ефекта е временен.

# 246
ДАРИ КАЖИ ИМ НА ТЕЗИ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ МЕН И ДА ДОЙДАТ УТРЕ ВЕЧЕР ПО ТОВА ВРЕМЕ В НАС Hug
А колкото до кихането и мони киха ама споко нормалноо е.

# 247
  • София
Мами,почерпете  се за наше  здраве,
днес малката  ЕЛЕОНОРА става  на  1 месец

честит 1 ви месец и на  АЛАБАЛА  на рожбата,
да  растат  здрави,красиви  и послушни
Peace

# 248
Чeстита месечинка на малката Елеонора!   bouquet

Не съм бременееща отново,  дойде вече - малко е странен, а спомени нямам от предишните първи цикли след раждане!
Надявам се това да сложи край на коликите, надали има нещо общо ама ... все пак.

Желая ви приятен ден и много разходки!!!

# 249
  • Варна
Вики , мерси много!Честита и ваша месечинка, живи и здрави да са ни Hug
Хайде почерпка и от мен и за 1 месец и за сефтето  Mr. Green

# 250
  • Варна
Честита месечинка на Елеонора и на Алабала! Спокойни бебчета днес.
Ние снощи ходихме на гости с бебка и аз забравих и ядох зеле салата и днес е малко по крива , може и от зелето да е. Няма да ям зеле докато не минат коликите, че и аз го отнасям  Laughing 

# 251
  • Варна
Мацки добро утро и от мен - добре че поне нощем нямаме колики - засега! #Crazy
Вечер го отнасям отвсякъде - такова изнервящо пищене часове и изтощение до дупка,че как ви идва на ум за сефте,не знам ooooh! явно просто моят брачен живот е мноого по-дълъг от вашите Joy
Не знам вече какво да давам,няма полза,само навън като сме - спи #Cussing outвчера като лудите обикалях в дъжда с количката с дъждобрана и аз с чадър в ръка - гледат ме забързаните хора и кжкаво ли си мислят...тази с жълтата книжка ще направи зян бебето hahaha

# 252
Здравейте!
Честити месечинки на ЕЛЕОНОРА и на Алалабала момиченцето  Hugда са ви живи и здравички рожбетата  bouquet
Хелиана що не опиташ със колийфа newsm78дали няма да имат ефект Rolling Eyesто верно,че много бъркат във джоба за седмица по 30лв Shockedама и аз се чудя ако се увеличат какво да правя дали да ги взимам Rolling Eyes
Инче вчера хвърли във музиката майта бебка направо  Laughingот 5часа сутринта катос е събуди цялл ден мрънкане и прериваване трябва да си до нея иначе  ooooh!и8 ми заспа чак във 6 часа надвечер  :shock:13часа как изкара това дете направоооо съм във тъч,за сметка на това пък снощи спахме буквално като къпани Flutter Flutter Flutterама то ден със ден не си прилича майто дете  ThinkingЗа кихането и мойта киха така по 2-3 пъти на ден и аз знам че е нормално Wink
МАМИИИИИИ каззвайте диета за слабееееене не мога да се трая вече тъй като не кърмя  Sadи мога да си позволя да се ограничавам вече дайте съвет някоя ефикастна диетичка да влезна поне малко във форма Rolling Eyes

# 253
здравейте

много неприятно.. много бебчета имат колики и от каквото чета доста нериятни
мамите които кърмят и бебчетата им имат колики : всичко ли ядете? казват че не винаги има връзка
но някои храни ако  се избягват може да помогне.
аз например много неща не ям още от както започнах да кърмя макар че доктора ми каза че не била доказана връзката между какво яде майката и коликите
незнам дали поради тази причина коликите ни са на рядко , но пробвайте може да помогне

а ограничаването и за килограмите помага /но си пийте витамините/
като казах витамини и се сетих ...аз още взимам Елевит /вече 1 година стана/и ще ги пия докато спря да кърмя доки ми каза.Вие взимате ли пренатални?

усмивки и лек ден

# 254
  • Варна
Az диета специална не пазя но гледам да се ограничавам с хлябът.Ям по- рядко и по малко.Наблягам на плодове, зеленчуци и кисело мляко Peace
И Йоана взе да ака по веднъж на ден (от няколко дена) но по толкова много, че все едно се е изакала 5-6 пъти  Joy И не ме притеснява Peace

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 13:03 от Alabala

Общи условия

Активация на акаунт