Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 429
  • 990
  •   1
Отговори
# 855
  • софия
Де жа ву ли,що ли? Mr. Green Убуу де само за 1 час и ти го връщам.А след него и да мрЪ се ми е едно.
 Whistling
Може, Славе, ама щот си мой човек; и после да ми го върнеш, чИ тЪ убих!!!  #2gunfire

Абе, къде е Цоци, бе?

# 856
Дорче, обърнах бюрото от смях бе жена, бива ли така newsm62
Де да имаше такива екземпляри около мен - ама не подбирам аз работниците, мъж ми нарочно ги взима едни такива...по-неглиже Laughing Да ме видят какви ги пиша само...
Виж обаче кой скучае без теб Simple Smile
Майка Зайка, е сега вече няма да влизам никак през работно време - всички ти искат мейла ooooh!, какво да те правя, като си толкова несъобразителна и си пускаш личните фотоси! Този душата ще ми извади да му дам координатите ти Joy
Славееее цък Simple Smile

На Дорчето - Алтернатива
че не й сработва по-горния линк Sunglasses

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 16:12 от Орелия

# 857
Момичетааа, цунки и от мен  newsm51  Не пиша редовно нооооо.... съм още в режима.... Бях на 3-та олекотена за кърмачки обаче последните 2 месеца - не мърдам и грам. Имам голямооооо питане към по-опитните: бебока се отби сам, а сега какво да правя????
Имам още 3-4 кг до целта, в коя фаза да влизам: днес ми е 3-ти ден протеинов ? 2-ра фаза ли? Аз мислех за нея.... ама вие какво ще кажете: то аз че съм оглупяла, оглупяла съм ама и Дюкан нищо не казва при такава ситуация....
Ама че късмет баш като излязоха плодовете да не мога да си хапна....

# 858
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Леле Дори, днес ме разби, добре че вече се цаних при Ори, та да плакна очичики с тези миячи и монтьори, тц тц тц..........  #Crazy

А този щял да посушава колите http://img33.picoodle.com/img/img33/8/6/20/sarahroe/f_sexyman1m_ecb1125.jpg.

А тия на Славето групичка може да започнат всички май! Ори нали клиенти има душко???? Достатъчно за таз работна ръка  Flutter

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 15:54 от Tatitt

# 859
  • София
Oри  Hug -тоз е от мойта кръвна група. Добре че Дорчето е далече, щото перушина щеше да хвърчи Mr. Green
Ето и за Вещи  bouquet

# 860
  • София
WC проблема при мен продължава явно...  Thinking Според мен не е вирус, защото за него е типично честото ходене, а аз не ходя често, но когато ходя си тече като водичка... Явно на организма ми му е странен новия режим.

# 861
  • Пловдив
Може да е от някоя храна  newsm78 Нещо застояло? То не че ще кажат в магазина, а и не винаги се усеща на вкус.  Или както казваш организмът ти да реагира по този начин на тази промяна.

# 862
Здравейте,момичета!
Майка Зайка,радвам се да те видя ,че пишеш Hug
Ори,не съм чела  Embarassedназад.Кога ще е предаването?Да ми кажеш Naughty
Дорче,кефиш ме . Hug Hug
Славке,и мен ще ме заболи главата от тия снимки. smile3521 Hug
Чатърки,обичаааааааааам ви.
Момичета,отговаряйте на питащите! Naughty
Лек ден от мен! Hug Hug Hug Hug
Тинтири-Минтири,при мен това е един хубав момент!А при теб явно е проблем и то сигурно от нещо старо. Peace

# 863
Много рано сте отпочнали  Joy
Ори, закъсала си го за персонал разбрах hahaha, кофти работа, кой с квото може ще помага. Ето един, дето бил здравеняк, може да помогне нещо http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.ventzimartinov. … 6hl%3Dbg%26sa%3DN

Този, не става много за работа, предишния работодател го е изтощил, ама след доволно поемане на трици, може и да възобнови работоспособност hahaha  http://www.orgachim.bg/images/1orange.jpg

# 864
  • София
Ми продължавам напред, пък ще види как ще е. Не смятам, че е от развалена храна.

# 865
  • София/Осло
Дорииииииииии -не мога да не пиша ..с тоя аватар....размекна ми краката..а нали помниш, че аз след 5 дни точно ще се поотъркам в него  Joy Joy Joy Joy  Crazy Crazy

# 866
WC проблема при мен продължава явно...  Thinking Според мен не е вирус, защото за него е типично честото ходене, а аз не ходя често, но когато ходя си тече като водичка... Явно на организма ми му е странен новия режим.

И аз имах такъв период 2-3 дни, но отмина.

# 867
  • Лом
Момичета все говорите-петък,петък-какъв е този толкова важен петък? newsm78 Сами разбирате,че съм отскоро тук и...явно нещо съм пропуснала.Та....светнете ме.

# 868
  • Варна
Момичета все говорите-петък,петък-какъв е този толкова важен петък? newsm78 Сами разбирате,че съм отскоро тук и...явно нещо съм пропуснала.Та....светнете ме.
В петък "валят" закачките от мъжки пол-ама днес много от рано почнаха.

# 869
Здравейте ,
и аз да отговоря на бургазлийки, вСара-2 Изгрев има овесени трици 750гр.-3,75лв.,а Екскузия винаги има в Пикадили и мое мнение ,че Бургас е  най зле зареден с режимни продукти и храни
Аз третата фаза я карам с плюс минус 1 кг от постигнатото

Общи условия

Активация на акаунт