Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 427
  • 990
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Перле - Hug поне да пиша. И без това карам 3та и задържам.
Тинтири - аз така се докарвах всеки път след П дни като ям зелена салата. По 2 дни ме държи и после съм с минус.
Жозефа - освен че е петък 13ти ли? newsm78 пАйсе некой гол мъж да не падне върху тебе Grinning

# 871
Перлиткааа , Перлиткааа  Joy
Хубава градина с кокичета си засадила на аватара си  Joy Joy Joy
Ида у вас на кокичебер hahaha
Петъка е най- режимен в темата . Изцяло е протеинов  Joy
Айде стига , че отнесох тиганя  Heart Eyes

# 872
Леле ... какви мъжове са се развъртяли в тая тема Simple Smile Я ги покрийте малко да не настинат  Joy

Ха здравейте от мен. От много време не съм се вясвала в темата, но не съм ви забравила   bouquet  Виждам доста нови попълнения има Peace Може би за това все по-трудно си намирам трици вече Grinning  Успех на всички желая с режима Hug

Иначе аз в началото на май преминах в четвърта фаза. За сега всичко е ОК и нямам промяна в теглото и мерките  Praynig

# 873
Момичета,
отивам за 3 дни малко на почивка - първа ми е от както съм с Дюкан, дано да не изпортя работата.Моля ви стискайте палци.
Весел и слънчев уикенд.

# 874
Много ме е яд, но наистина е така май.Пикадили добре ама представи си да трябва да идеш примерно от Меден Рудник до Пикадили?! Три дена път с камили   newsm62 и то за едно сирене.Не мога да разбера как може да има толкова големи магазини в центъра и толкова незередени.

# 875
  • Лом
Цитат на: Майка Зайка
[b
Жозефа[/b] - освен че е петък 13ти ли? newsm78 пАйсе некой гол мъж да не падне върху тебе Grinning

Дай боже всекиму такъв дъжд newsm44

# 876
  • София/Осло
WC проблема при мен продължава явно...  Thinking Според мен не е вирус, защото за него е типично честото ходене, а аз не ходя често, но когато ходя си тече като водичка... Явно на организма ми му е странен новия режим.
Тинтири -минтири - да ти кажа ,че на мен от самото начало режима ми влияе много отхлабващо и съм редовно в 00..и това ме радва, защото като знам момичетата как се оплакват  Thinking

# 877
  • Лом
Току-що се премерих .newsm78.Кантарчето не е мръднало  .newsm78.А днес ми е 5-ти ден.Следя ви редовно и ям като по учебник. newsm78.Къде греша?

# 878
Току-що се премерих .newsm78.Кантарчето не е мръднало  .newsm78.А днес ми е 5-ти ден.Следя ви редовно и ям като по учебник. newsm78.Къде греша?

В меренето-  трябва да е сутрин на гладно след голямо ВЦ

Момичета, пуснете някой мъж и за мен, квалифицираните младежи вече ме измиха  Simple Smile

# 879
Значи, аз докато го измъкна тоя мушморок/, че миналия път явно много сте го изморили/, вие измихте колите, раздадохте готините мъже, за мен нищо не остана   newsm45

ми хайде хапнете по една следобедна канелена бисквитка и едно кафенце, пък някой може да се смили над мен             

# 880
http://www.commentmyspace.net/Sexy_Comments/Weekend/aamzing_sexy_man.gif
Хайде на "агнешкото" - нережимно е ..... ама днес е петък, при това 13-ти .... чудеса стават !  Whistling  Whistling  Whistling

# 881

Жозефа, малко  ти е храната, рядко се храниш и махни сиренето Hug
Някои вече са се прибрали от работа и чакат  hahaha hahaha
http://www.dnes.bg/images/photos/0043/0000043276-article.jpg

# 882
  • Лом
EEEEEEEEEE    как ги поставяте тези снимки Измъчих се,а не искат ли не искат да се поставят.Намерих нещо апетитно,но...не мога да ви го покажа smile3511

# 883
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, току що ми се обадиха.

Необходима е спешна намеса на силна, умна и безстрашна дама

На едно момче, нещо не му е добре, и все по лошо му става.

Преди час си бил ОК....тъкмо да се облече и му станало нещо не много добре, та поседнал.... Но нещата се влошили, та и полегнал

Коя ще се заеме с него да го излекува?

# 884
Росчо , Светлат ето , която превари , за нея е...... Joy

Общи условия

Активация на акаунт