Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 398
  • 990
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Дани, на безхолестеролното сирене му е махната животинската мазнина и е добавена допълнително растителна  Mr. Green

# 901
Бермудез, благодаря, изпреварих.   bouquet

Данитооо, на Хелиос безхолестеролното сирене е мазно, а и е хубаво да ползваш извара. Ако не - Ескуиза фитлайн 0,2% (има снимка в блогсайта в продукти)

Майка Зайка- в албума, последните две снимки от срещите

# 902
Момичета не ми е добре в МЦ съм .Преди 2 дни си правих изследвания и само анемията ми се е влошила още.
Желязото ми е 3,86 .С кааква храна дюканска да си помогна във ПЗ съм ,а от утре съм само на П.Прегръщам ви и приемам всякакви съвети
 Hug  bouquetНе ми се пригрешава. #Crazy newsm78

# 903
  • Пловдив
За анемия се препоръчват зелени зеленчуци - спанак, лапад, коприва, чай от коприва пие майка ми. От храните най-вече черен дроб. И месо. Все режимни неща.

# 904
Благодаря ви за бързите отговори!!!!  Hug Hug

# 905
  • софия
Момичета не ми е добре в МЦ съм .Преди 2 дни си правих изследвания и само анемията ми се е влошила още.
Желязото ми е 3,86 .С кааква храна дюканска да си помогна във ПЗ съм ,а от утре съм само на П.Прегръщам ви и приемам всякакви съвети
 Hug  bouquetНе ми се пригрешава. #Crazy newsm78
Най-добре питай Джи Пи-то.Тук можем всякави акъли да ти дадем,но все пак здравето е най-важно. Peace
Дореееее,връщам. Mr. GreenДеаткааааа,цУни го и от мен.Като му кажеш от кой е целуФката,той шЪ сЪ сети. Whistling
Леооо,все едно беше ония ден,когато дойде при нас.Браво!!!  bouquet  А Бомбето,досега да беше забравила. hahaha

Действайте бързо,щот бега!

# 906
Мацки,глада за сладко ще ме побърка Sad Embarassed

# 907
  • София
Мацки,глада за сладко ще ме побърка Sad Embarassed
Кисело мляко със степче е направо животоспасяващо. Има едно което ми е най -любимо пунш-череша.  И кола лайт. И крем караме без карамел Wink(не забравяй прясното до 250 мл, дневно)

# 908
Особено ако киселото мляко със степче (аз харесвам вишна) се желира заедно с триците ...

# 909
Бермудез - мерси. Тя Светлат е по пъргава, и ме изпревари, но сега ще се вкопчи в друг младеж и аз ще си го взема. Може да е втора употреба, но пък е качествен, хареса ми    Joy

Лео - Браво, ми то съъъъъъъъвсем мъничко ти е останало 

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 18:26 от ros4o

# 910
Росчо , няма да те оставя аз на втора употреба ето ти само за тебе хоп

# 911
Angeliclove при това желязо от 3,86 ммол сигурно си и с 80,0г/л хемоглобин само консултация с хематолог и лекарства ,само сусилваща диета едва ли ще се справиш

# 912
ООООООООООООООО Бермудез златна си, тоз то сладък. Знаех си аз, че приятел в нужда се познава   

# 913
тоз ми е любимия, хайде бермудез, за теб е, а зеления ти е бонус, него за охрана можеш да си го оставиш   http://andrmalov.narod.ru/photo2892.jpg
ми не ми се получи само с линк, затова го моказвам на всички
П.П Та ей за тоз ставаше въпрос, ама друга снимчица

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 19:37 от ros4o

# 914
Да се включа и аз във веселбата с този поздрав  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт