Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 376
  • 990
  •   1
Отговори
# 915
Да отбележим края на работната седмица, както подобава hahaha

# 916
Не мога да не се похваля - вече съм 61 кг newsm68
Толкова ми препоръча Дюки Laughing
Третофазнички , моля поразчистете място за едно позаслабнало дупе при вас!
Остава ми само 1 килце и скачам с двата крака при вас!

# 917
  • София
Пали, ако преглътнеш 1ч.л. какао- има спасение и можеш да залъжеш, че е шоколадов крем. Разбъркваш едно кисело мляко с подлсадител и какаото. Ако имаш време- желираш. Ако не- омиташ. Това е, което мен ме спасява.
Таттит и всички, на които им се хапва от моята вчерашна лудост  Mr. Green Mr. Green, има достатъчно- така гадно ми се стече днес деня- носех си доволно количество в офиса за регулярните 4 похапвания през деня (по малко, но често), при което среща, която имах в офиса на клиенти и трябваше да е от 10 до 12, стана от 10.30 до 17.30 с почивка за кафе-10 минути, в които нямаше откъде да си купя нищо режимно. Обезумяла бях от глад, а там едни кроасани, ягоди, бисквитки...Удържах, но що влетях в офиса ометох цялата кутия на две хапки с едно мляко и сега не мога да си хапна вкъщи от наготвените вкусотии. А съм приготвила и пълнена пъстърва от сутринта- само я мятам във фурната- не може да седи до утре, страх ме е да не замирише...Та, всички сте  Hug Hug Hug Hug
За десерт има: http://www.slava.bg/images/content/981/79cu3750.jpg

# 918
Вещи,благодаря,че и аз съм включена в табличката!  bouquet
Само да кажа,че почнах на 08.06,че не е отбелязано.И съм -2.5кг.Утре карам последен ден П и от неделя-ПЗ,че ми залипсваха зеленчуците,но само мисловно,не и хранително,не усещам липсата им в устата си WinkОбаче мъж ми си прави по една хубава салата вечер от краставици и домати и аз като я видя се облизвам.Добре ми беше тези дни,не съм била гладна,учудвам се чак,какъв вълк бях преди и омитах по едно шоколадово руло на ден Sick+чипсове+какво ли не още...Открих колко е вкусно да закусваш или вечеряш с едно кисело мляко с трици в него-никога преди не съм харесвала мляко с мюсли или с овесени ядки например-мъж ми много обича да закусва по този начин,но аз не го харесвах.Аз бумках пържени филии с мед Mr. Green

# 919
 Всичко разграбено, както и очаквах  Crossing Arms Затова си го водя Само на Сънчето съм готова да го дам без бой  Mr. Green Ако го вземе, ще се задоволя с колегата  Вещи, споко, не е твоя доФтор Laughing

Честито на всички с минусчета!  bouquet
М-зИленкУHug, много е хубаво да получаваш комплименти, нали ,  и да си Звездата на деня  Heart Eyes

Айде чао, че ме чакат...  И да използвате вечерта по предназначение! Wink

# 920
  • софия
мацки, аз си седя на същото дередже Sad
Сега във втори етап вече изкарах първите 5 дни на ПЗ и сега съм си втори ден на п.Обаче
закотвих се на 65 и не мърдам.Много гадно.
Хич не ми е стимулиращо.
Знаех си аз че след като така о0т раз 3 кила в ударни сега ще си вися.
Няма прегрешения, ама ниакакви.

Ххххххъъхъхъхххххъъъ реве ми сееееееееееее.Кога ще слабея?! Embarassed

# 921
Момичета да се оплача- нощна смяна съм - това не ми се случвало то 3 години и понеже съм на П. ще има ли нещо проитеново и за мен ?
Вещи,благодаря че и аз съм включена в табличката.

# 922
Ма Боже, милото имало ЧРД на 11.06! Ей това мило http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42396000/jpg/_42396815_laurie_getty203.jpg Вещи, а подарък?

# 923
Пали,направи си крем-карамела от дюканските рецепти-гарантирам ти,че ще ти утолява глада за сладко-аз много обичам сладко и се чудих ще имам ли воля за без него,но като ти се хапва,само хрусваш едно кремче и си яла сладко Peace

# 924
Здравейте  и от далечна Африка,от 5 Май съм Дюканка-на път да стане фиданка-9 кг....  Мъжът ми се стопи с 10кг!!!
Страшни сте,голяма подкрепа и стимул получавам от сайта!!!  bouquetПродължаваме!

# 925
Светлат  Hug, Цвети Hug, Татянка Hug, Frame_jar Hug, Мими Георгиева Hug, Хармони Hug, Сагитариус Hug, Венерас Hug, Татит Hug, Фенси Hug, chuqra Hug, експанзи Hug, Рокипаган Hug, Далия Hug, Орелия Hug, Вани-ник Hug, Ривела Hug, Roisin Hug, Светкавицата Hug, Поли Hug, майката на Хриси Hug, Не съм Hug, Роси1983 Hug, Бачи Hug, Атракция Hug, Катяджин Hug, Дорче Hug, Геци Hug, Присила Hug, Креми Hug, Нели82 Hug, Весито5 Hug, Сисимони Hug, Амери Hug, Бермудес Hug, Фен Hug, Нелина Hug, Фифундрела Hug, Перле Hug, Мамс Hug, МамаКуин Светкавицата Hug, Виши95 Hug, Ла форнарина Hug, Скорпи Hug, Рози24 Hug, Елена82 Hug, Катя* Hug, Пилито Hug, М-Зиленкуту Hug, Вещи Hug, Ниночка Hug, Yani Hug, Мимс Hug, Дилу Hug, Духи Hug, Насти Hug, Фоли Hug, червенко Hug, Славе Hug, Росчо Hug, Аби Hug, Карима Hug, Марини Hug
сладуркииии, благодаря на всичкииии ви, на тези, които ми честитиха в темата, на тези, които ми честитиха в скайп и на тези, които ми честитиха мобилно Simple Smile !   bouquet прекрасни пожелания! Благодаря  Heart Eyes
Да се похваля- днес вчерашният плюс го няма Simple Smile  Party
ииии...моят Василчо ме изненада с подарък за рд- ходихме на рафтинг....уау- беше страхотноооо! Crazy
ааа, да кажа- видях мн красиви снимки, големи промени... Peace  Hug
За Старозагорките- те си знаят, че са прекрасни! Heart Eyes
целувчици за всички ви!
p.s. - ако съм пропуснала някой в благодарностите- моля за прошка Embarassed Hug

# 926
ей ме на пак съм тука,,пропуснала съм тема и половина ,,ще наваксвам тепърва.Искам и да се похваля - направих 1 месец с дюкан и отивам да сменям линийка,че доволно доволно твъдо -6 кг.

p.s поздрави и за рожденичката

п.п нещо и за режимния петък Laughing

# 927
Диамонте, честито празник, хубав резултат , а на мен ми е време за къпане hahaha hahaha

# 928
  • софия
Диамонте, честито празник, хубав резултат , а на мен ми е време за къпане hahaha hahaha
Пфууууу,пък аз се изкъпах преди малко. ooooh!
Росченце, Hugна Кресненското дефиле ли бяхте?

# 929
Едно продължение на стара тема  hahaha

Кантарев – не е диетологът , който ви пробутва този гаден режим, а уред който измерва тегло Wink
Петък – не краят на работната седмица, а протеинов ден /мъжки род/ 
Инвеститор –не е оня костюмирания с врътовръзката , а ден в който ядеш режимна храна и инвестираш в бъдещото отслабване newsm78
Пейки на 6чките , 7ките – не е пейката в парка, останала в спомените ви от тийнейджърските години, а мястото , отредено ви като видите шестица в десетицата на кантара-  bowuu

Славе, ми тоз и той се  е изкъпал Joy

http://ua.adme.ru/files/paedia/print/part_19/198804/file/lc08big04.jpg

Общи условия

Активация на акаунт